Silent Hunter III
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

No tak chlapi,kde jste?
Je to zajímavý,včera mi to nedalo a dal jsem znova zkratku přes kanál,tentokrát jsem ho projel jak nůž máslem,nevěděli o mě ani na minutu,vzal jsem to poměrně blízko francouzskýmu pobřeží v tichym chodu naprosto bez problémů.Logicky tam hlídkují víc fr.lodě,britů je tam poskrovnu.Ta moje kritika samozřejmě nic nemění na tom,že GWX je geniální záležitost,chce to trochu cviku,no.Někdy ale tomíci uměj zatopit fakt brutálně,ale včera jsem jim proklouz.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

- _Geralt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim proc mi prestaly chodit uporzneni na odpovedi z tohohle vlakna... nevadi
1) musim priznat, ze jsem ted vymenil kapitansky mustek za kokpit zavodnich vozu v RBR a GTR2
... ale she3 je beh na dlouhou trat, davam si jen mensi pauzu
2) @ swat: GWX se snazi o historickou presnost v ramci moznosti a kdyz BDu rekne do Kanalau nejezdit, tak tim mysli nejezdit
samozrejme se to obcas da projet, ale je to o stesti... jakmile nemas hloubku pod kylem, pronasledovatelu se tezko zbavis i v letech 39-40. Naopak pokud ji mas, neni az takovy problem se dostat z dosahu (pod nej) kuzelu asdicu (ve hre asi spis jehlan). V letech 43 a dal jsem zatim GWX nehral, jelikoz jsem modoval vic nez hral a motal se stale mezi 39-41... ale umim si predstavit ten holy boj o preziti, tak jako v realu.
Mne na GWX vadi IMHO prehnana schopnost posadek (me i na lodich) videt. To se subsimu dost resi. Porad melou o tom ze ponorka dela vlny, ze jsou na lodich vys a maji leúsi okulary.. to vsehcno beru... ale ponorka je neporovnatelne nizsi, ma uzky profil... ale beru jak to je...
To vsechno vask nic nemeni na tom, ze by GWX melo dostat metal za odstraeni "vampire vision" (tomici videli v noci jak ve dne), nocni hladinove utoky az do stredu konvoje sice nejsou mozne, ale lze se dostat celkem blizko... ono to souvisi s limitaci SH3 v nemoznosti jen na el. motory po hladine a dale ze hluk ponorky neni kryt klukem lodi v konvoji :/
3) @ tom01: problemy se zvukem jsem zatim nemel, jedu na nejakym zoufalym onboardu ALC650 (?)... jedine me napada zkusit hybnout s hardwarou akceleraci zvuku
preji dobry lov vsem
1) musim priznat, ze jsem ted vymenil kapitansky mustek za kokpit zavodnich vozu v RBR a GTR2
2) @ swat: GWX se snazi o historickou presnost v ramci moznosti a kdyz BDu rekne do Kanalau nejezdit, tak tim mysli nejezdit
Mne na GWX vadi IMHO prehnana schopnost posadek (me i na lodich) videt. To se subsimu dost resi. Porad melou o tom ze ponorka dela vlny, ze jsou na lodich vys a maji leúsi okulary.. to vsehcno beru... ale ponorka je neporovnatelne nizsi, ma uzky profil... ale beru jak to je...
To vsechno vask nic nemeni na tom, ze by GWX melo dostat metal za odstraeni "vampire vision" (tomici videli v noci jak ve dne), nocni hladinove utoky az do stredu konvoje sice nejsou mozne, ale lze se dostat celkem blizko... ono to souvisi s limitaci SH3 v nemoznosti jen na el. motory po hladine a dale ze hluk ponorky neni kryt klukem lodi v konvoji :/
3) @ tom01: problemy se zvukem jsem zatim nemel, jedu na nejakym zoufalym onboardu ALC650 (?)... jedine me napada zkusit hybnout s hardwarou akceleraci zvuku
preji dobry lov vsem
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
- Swat
- Mírně pokročilý

Mě BDU napsalo nejezdit do kanálu až v druhý patrole (u minulý kariéry),já to všechno akceptuju,ale nedá mi to,protože se tam dá narazit na slušnou kořist,občas tam pluje dost samotářů přes 10.000BRT
.Zároveň to beru jako nácvik na léta pozdější,protože momentálně mi přijde kanál nejtěžší - myslím v oblasti,kde zatím operuju.Na jih natož do Gibraltaru se necpu dokud mě tam někam nepošlou.A až jo,tak tam nahlídnu a pak se uvidí.Beru La Manche jako takovou výzvu.A když mi přijde radio.zpráva ať skrz něj nejezdím,tak jím tuplem pojedu
Jinak Geralte RBR ti schvaluju,taky jsem se ho něco najezdil
Jinak Geralte RBR ti schvaluju,taky jsem se ho něco najezdil
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

Tak jsem večer měl čas, dal jsem si jednu hlídku. Z Lorientu mě vyslali do čtverce k Alexandrii, takže muj oblíbený Gibraltar, konec roku 1942...Seděl jsem u toho tři hodiny! Už jsem byl skoro venku, ovšem na hladině asi šest lodí+letadla, uhýbal jsem,manevroval ale nepustili mě...Pak jsem to dostal trochu víc v šedesáti metrech, voda se valila a už jsem klesal..no pak typický Wir haben kritische wassereinblabla, pumpy nestíhaly, padal jsem a v 110 metrech jak jsem byl nakřáplej mě tlak dodělal...Hraju to potřetí ale tohle bylo zatim nej i když to nedopadlo 
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Swat
- Mírně pokročilý

A to jsi hrál SH3,nebo koukal na Das Boot?
Tak teď je to na Johannovi,no,dej vědět,co s tím provedl......

- tom01
- Mírně pokročilý

- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja sem dopadl podobne ale na sirim mori, narazil sem na konvoj, fajn, tak sem se rozhodl k rychlymu priblizeni po hladine ale vyslap si na me torpedoborec rikam fajn tak je po zabave, zkusime ho setrast klickovani, meneni hloubky, rychlosti, pridal se kamaradtom01 píše:V Das Boot Gibrlatar projeli narozdíl ode mě...skončili až v docích...Swat píše:A to jsi hrál SH3,nebo koukal na Das Boot?![]()
Naposledy upravil(a) LOVIT dne úte 13. bře 2007, 13:22, celkem upraveno 1 x.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak to vidis s SH4? sice to budou pro zmenu amici, ale zivot je zmena a grafika vypada opravdu nadherne, byl bych rad kdybych mohl kazdou cas t lode virtualne navstivit, jo je to vic prace ale byl by to super pocit mit moznost si projit lod od prednich k zadnim torpedometum a sledovat lidi kolem, dalsi vec je ta zminovana plavba na hladine s el motory nebo 1. dieselem, moznost se vzdat (spojena s potopenim vlastni lodi) a nejakym ukoncenim kariery at uz v zajateckem tabore nebo hrdinnsky pokus o utek (jasne ze jen tabulkovou zpravou ale potesi to, tady se proste clovek nema sanci vzdat). Zajima vec je taky taranovani, clun mi to rozhoupalo tak, ze by se otocil kylem vzhuru a nejspise potopil, nemoznost vypustit vsechen tlakovy vzduch do balastnich nadrzi, je toho dost mozna technicky vzato by to hru velmi komplikovalo ale aspon by to byla simulace zase o kus vernejsi_Geralt píše:nevim proc mi prestaly chodit uporzneni na odpovedi z tohohle vlakna... nevadi
1) musim priznat, ze jsem ted vymenil kapitansky mustek za kokpit zavodnich vozu v RBR a GTR2... ale she3 je beh na dlouhou trat, davam si jen mensi pauzu
2) @ swat: GWX se snazi o historickou presnost v ramci moznosti a kdyz BDu rekne do Kanalau nejezdit, tak tim mysli nejezditsamozrejme se to obcas da projet, ale je to o stesti... jakmile nemas hloubku pod kylem, pronasledovatelu se tezko zbavis i v letech 39-40. Naopak pokud ji mas, neni az takovy problem se dostat z dosahu (pod nej) kuzelu asdicu (ve hre asi spis jehlan). V letech 43 a dal jsem zatim GWX nehral, jelikoz jsem modoval vic nez hral a motal se stale mezi 39-41... ale umim si predstavit ten holy boj o preziti, tak jako v realu.
preji dobry lov vsem
- _Geralt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
o SH4 jsem se trochu rozepsal na strane 14... zatim jsem skeptik, ktery se rad necha prekvapit... preci jen je to postavene na enginu 3ky tak nevim kolik radikalnich zmen se da cekatLOVIT píše: jak to vidis s SH4? ....
v podstate by stacilo co nejmin bugu (ne jak minule) a vetsi otevrenost k moddingu... v tom pripade totiz verim, ze silna komunita Subsimu dokaze dodelat vse potrebne, viz kardinalni rozdil mezi stock SH3 a GWX, pricemz i tak je dost neprijemnosti "hardcoded"
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak já na druhou stranu jsem v klidu,protože tím,že je to na SH3 enginu odpadá starost o to,jestli to pojede plynule nebo ne a z videí,co jsem viděl,to šlape krásně.Na SH4 se těším,nový stroje,nový nepřátelský vody,snad jsem někde v nějakym videu zaslech,že např.pevnina by měla být promakanější,takže by mohlo být kochání při přípobřežní plavbě - uvidíme,ale jsem přesvědčen,že SH4 nezklame.Jinak opakuju-GWX je vskutku veledílo.
- _Geralt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to se jeste uvidi, jak pojede... grafika vypada mozna az prilis luxusne, moc sanci moji X800 nedavam :/... navic koluji zvesti o absenci FSAA... ale jak rikam, velmi rad se necham prijmne prekvapitSwat píše:Tak já na druhou stranu jsem v klidu,protože tím,že je to na SH3 enginu odpadá starost o to,jestli to pojede plynule nebo ne ...
ostatne za par dni budeme mit jasno
- tom01
- Mírně pokročilý

Jo už aby to bylo, znovu jsme se namlsal u trojky, ale přeci jen to chce novou krev, nový zážitky._Geralt píše:ale jak rikam, velmi rad se necham prijmne prekvapit
ostatne za par dni budeme mit jasno
Jak jsem se dřív bránil situování do Pacifiku a lpěl jsem na rovnici ponorky=pořádnej zážitek jen za němce, už se těšim i na ty pacifický dobrodružství proti Japoncům
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Swat
- Mírně pokročilý

http://img46.imageshack.us/my.php?image=40ad1.jpg
http://img46.imageshack.us/my.php?image=41fc0.jpg
http://img291.imageshack.us/my.php?image=43xa0.jpg
Jako pánové já jsem z těch screenů hotovej (jinak jsou ze Subsim.com),je to přesně to o čem jsem mluvil,ta přípobřežní plavba by tam mohla mít šťávu,detaily přidávaj na atmosféře.Vůbec nemám strach o hratelnost a změnu prostředí,ovládání podle screenů zůstane téměř nezměněno,což je dobře,protože je navrženo geniálně.Bude to bomba,vůbec o tom nepochybuju.Nebyl bych skeptický v tom,že to bude za USA.Kriegsmarine jsme okusili,tak teď druhou stranu mince-USA vs. císařství je přece taky výzva
http://img46.imageshack.us/my.php?image=41fc0.jpg
http://img291.imageshack.us/my.php?image=43xa0.jpg
Jako pánové já jsem z těch screenů hotovej (jinak jsou ze Subsim.com),je to přesně to o čem jsem mluvil,ta přípobřežní plavba by tam mohla mít šťávu,detaily přidávaj na atmosféře.Vůbec nemám strach o hratelnost a změnu prostředí,ovládání podle screenů zůstane téměř nezměněno,což je dobře,protože je navrženo geniálně.Bude to bomba,vůbec o tom nepochybuju.Nebyl bych skeptický v tom,že to bude za USA.Kriegsmarine jsme okusili,tak teď druhou stranu mince-USA vs. císařství je přece taky výzva
- tom01
- Mírně pokročilý

- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jako pánové takhle by to nešlo,SH3 thread by nám mohl zmizet v propadlišti dějin,kde jste všichni???!!!
Včera jsem se vrátil z 3. patroly u záp.pobřeží Afriky.No opět mě hra dostala svou propracovaností.Na zkoušku jsem se přiblížil k pobřeží,věděl jsem,že je pobřeží porostlý palmama (ze screenů),ale chtěl jsem to vidět,vůbec poprvé od doby,co SH3 hraju,jsem se vydal-resp.jsem byl vyslán k Africe.No byla to bomba,samozřejmě že to není promakaný do detailů,ale taky se na to mohli vyfláknout,dát jen šedohnědozelenou texturu a jít od toho.To se naštěstí nestalo a já se tak kochal přípobřežní plavbou,ptáčkové nad hlavou,palmy na pevnině-ta hra je prostě skvost.Když jsem splnil hlídku,vydal jsem se na lov.Bylo nějak mrtvo,tak jsem zvolil útok na přístav-zamířil jsem do Dakaru
.Vyřídil jsem hlídkující lodě - jedna nějaká 600-700tuna,druhá rybářská,neozbrojená,nicméně nepřátelská
-konkrétně francouzská.Nad ránem jsem zahájil dakarskou apokalypsu-7 lodí si sedlo na dno.Pak jsem se vydal zpět na základnu,do kanálu už se taky moc nehrnu,takže to byl výlet kolem Británie,ale všechno dobře dopadlo,cestou jsem ještě potopil 2 large cargo,takže dalších 2x9000BRT na mém kontě.Dostal jsem zase nějáký ten metál,povýšil posádku a přešel na VIIC.Teď jedu 4.hlídku,poslali mě do mříže těsně k vyústění La Manche do Severního moře.Od Wilhelmshavenu kousek,ale budou to nervy hlavně s leteckým průzkumem Britů:tak to jsou další moje skvělý zážitky z této nejlepší hry,která kdy byla stvořena.
.Pánové - hodně štěstí.Dismissed!
Včera jsem se vrátil z 3. patroly u záp.pobřeží Afriky.No opět mě hra dostala svou propracovaností.Na zkoušku jsem se přiblížil k pobřeží,věděl jsem,že je pobřeží porostlý palmama (ze screenů),ale chtěl jsem to vidět,vůbec poprvé od doby,co SH3 hraju,jsem se vydal-resp.jsem byl vyslán k Africe.No byla to bomba,samozřejmě že to není promakaný do detailů,ale taky se na to mohli vyfláknout,dát jen šedohnědozelenou texturu a jít od toho.To se naštěstí nestalo a já se tak kochal přípobřežní plavbou,ptáčkové nad hlavou,palmy na pevnině-ta hra je prostě skvost.Když jsem splnil hlídku,vydal jsem se na lov.Bylo nějak mrtvo,tak jsem zvolil útok na přístav-zamířil jsem do Dakaru
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
čus sry že to tady zase vytahuju ale mám problém rozhod sem se že si tohle zase zahraju ale nějak to nechce fungovat na mojem nynějším stroji...
je to notebook acer
amd turion 1,9Ghz
ram 512mb
ati radeon X1300
hra mi blbne když se načte menu...

dik moc za rady
je to notebook acer
amd turion 1,9Ghz
ram 512mb
ati radeon X1300
hra mi blbne když se načte menu...

dik moc za rady
baví vás závodní hry? jestli ano navštivte TOTO forum...: http://slrr.big-forum.net/
- Swat
- Mírně pokročilý

Máš poslední drivery ke všemu?Máš hru s posledním patchem 1.4b?To bys měl uvést,abychom eliminovali nedostatky...Pokud nemáš tak stahuj,tyhle dvě věci jsou vcelku základ.