S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Flegy píše:no jo, ale jak ses dostal nahoru tou vytahovou sachtou? v levo na stene jsou zebriky, ale jak se na ne dostat :(
pockej ja v zadny sachte nebyl.. sel sem vedle po schodech, ktery tam sou misto vytahu... takovy ty s mezipatrama.. sou tam tusim v celejch laborkach dvoje...
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

OBR píše:Prvni mereni : har nastavena na MAX, vcetne HDR, rozliseni 1280x1024, v ovladacich grafiky take vse na MAX.

1x 8800GTX
Mesto, vnitrek budov - min - 36, avg - 69, max - 130
Venkovni prostor - min - 57, avg - 101, max - 192
Mozna by pak nebylo spatny dat to tve TIMEDEMO ke stazeni i s navodem jak si hru otestovat na nasich PC v rozliseni ktere radi pouzivame pak se da i slusne porovnat jak komu to bezi.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jestli to je ta část co myslim (nakonci tý laboratoře si našel Ghosta), tak musíš jít takovou chodbou co je za tim Ghostem, taky sem tam bloudil

jinak právě sem to dohrál, ten konec je takovej uspěchanej, sem čekal že bude víc misí v okolí Pripjati... ke konci nic řikat nebudu, ať si to každej prožije sám, snad jen že se mi neukazál zrovna happy-end :lol:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

to OBR...mohol by si potom uverejnit/umoznit stiahnutie toho timedema s ktorym testujes?..ked ten clanok vyjde.....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

to time-demo je cela jedna developer "mapa" ktera se nahraje do hry a spusti prikazem z konzole ale ta mapa je brutalne velika, ma asi 500MB ... proto nevim jestli ji nekam chcete dat ... ale funguje to bezvadne, test je skoro hotov, mozna ho dam uz zejtra ... ale spis az v utery ...
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Nemozem naist family rifle beham tam jak taky pako okolo tej znacky a nie a nie ju naist :cry:

Obrázek
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

OBR píše:to time-demo je cela jedna developer "mapa" ktera se nahraje do hry a spusti prikazem z konzole ale ta mapa je brutalne velika, ma asi 500MB ... proto nevim jestli ji nekam chcete dat ... ale funguje to bezvadne, test je skoro hotov, mozna ho dam uz zejtra ... ale spis az v utery ...
jo chceme 500MB timedemo jestli mas moznost ho nekam soupnout s textakem jak na to.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

OBR píše:to time-demo je cela jedna developer "mapa" ktera se nahraje do hry a spusti prikazem z konzole ale ta mapa je brutalne velika, ma asi 500MB ... proto nevim jestli ji nekam chcete dat ... ale funguje to bezvadne, test je skoro hotov, mozna ho dam uz zejtra ... ale spis az v utery ...
napriklad na CZshare je dostatek prostoru (tusim ze max do 900MB, jestli pro tebe ten upload nebude smrt)
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

jj taky bych to testnul 500Mb to je za 20min sosle
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

panove, doufam ze v nejakym patchy trosku vyvazej "nesmrtelnost" nekterejch potvor. takle tezku hru sem dlouho nehral... :?
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

sharker píše:Nemozem naist family rifle beham tam jak taky pako okolo tej znacky a nie a nie ju naist :cry:

Obrázek
ta znacka znamena ze to je o patro niz, kdyz budes hledat, tak najdes takovej tunel, jsou v nem ty bleskovy anomalie a kupa haraburdi, ta puska je v jednom z kontejneru...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Splnili jste někdo quest přinést tomu Sidorovichovi "Tail of pseudodog" ?Já zabil asi tak 50 psů, našel v nich asi 6 těch ocasů - dog tail (neprohledával jsem všechny), a když mu to přinesu, tak se prostě nic nestane - mám možnost dát alright, bye a nebo refuse to do it.Je to bug, nebo je ten pseudodog nějaká jiná potvora než ten obyčejnej pes? Jinak moje dojmy - jsem totálně unešen a pohlcen, od dob Deus Ex a AvP jsem snad nehrál tak vtahující a atmosférickou hru.A to to hraju na Static lightning, s mojí x800 mám na dynamic kolem deseti fps...aspoň že na static kolem 60ti pořád.Jediné co bych vytkl jsou ty vedlejší questy, které by se nemusely opakovat - je směšné když je všechny splním, zajdu za tím Sidem a on má jako nabídku questů to samé co jsem už udělal - tak na to kašlu a jedu po příběhu (nebo beru questy jinde, třeba v Baru).Ale jinak je to skutečně hra, jež si zaslouží být koupena.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Takze testujte timedemem ...

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=91484

PS. nakonec jsem na to kapnul v cem je to schovany a ma to jen nekolik kB! Tak hura do tstovani ...
Blackfear
Nováček
Nováček

Fix pro zvuk 5.1 (detekce EAX) + performance tweak

Příspěvek od Blackfear »

http://www.genmay.com/showthread.php?t=718218&page=11

konečně sem to našel a asi nebudu sám komu zvuk 5.1 plně nejel a někteří a tom ani neví ale ted je to parada :D , pouze se nahradi puvodni
OpenAL32.dll za nový
jinak nasel sem nejaký good tweak pro zvýšení výkonu bez nejakeho velkeho dopadu na grafiku:

http://au.gamespot.com/pc/action/stalke ... 331&page=0

a jináč kdo si chce zapnout bloom efekt v user.ltx , no není špatný ,ale obcas moc presvícený :

r2_ls_bloom_fast on

jo a kdyby nekdo tusil jak se v tom configu ten bloom dá trosku zmirnit at napise diky
:roll:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ten upraveny user soubor je celkem dobry ale ma problemy s artefakty pri bource, takze ho spis nedoporucuji. I kdyz za vyzkouseni stoji urcite.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ludia potrebujem helpnut. mam problem s radiaciou. vzdy ked sa priblizim k nejakej anomalii alebo nejak tak tak sa mi na obrazovke objavi ten symbol radiacie. zmizne to samo alebo musim chlastat tu vodku a pichat si injekcie? kde mam zohnat ten supersuite alebo co to je zevraj to chrani pred radiaciou som pocul. diky za help.
Blackfear
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blackfear »

no škoda že ještě nevyšly nějaké of. tweaky jak třeba na oblivion , ale ten bloom není špatný akorát by ho chtělo trošku "umírnit" někde je moc přesvícený, ale nevím jak na to :cry:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Othrondir píše:ludia potrebujem helpnut. mam problem s radiaciou. vzdy ked sa priblizim k nejakej anomalii alebo nejak tak tak sa mi na obrazovke objavi ten symbol radiacie. zmizne to samo alebo musim chlastat tu vodku a pichat si injekcie? kde mam zohnat ten supersuite alebo co to je zevraj to chrani pred radiaciou som pocul. diky za help.
K ochrane pred radiaci muzes pouyit bud artefakty ktere si umistis do toho okna v inventari a nebo si porid exo skeleton oblek ...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

OBR píše:K ochrane pred radiaci muzes pouyit bud artefakty ktere si umistis do toho okna v inventari a nebo si porid exo skeleton oblek ...
a kde sa da zohnat pls? aky je to quest?
Pinďoureček
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pinďoureček »

OBR píše:
Othrondir píše:ludia potrebujem helpnut. mam problem s radiaciou. vzdy ked sa priblizim k nejakej anomalii alebo nejak tak tak sa mi na obrazovke objavi ten symbol radiacie. zmizne to samo alebo musim chlastat tu vodku a pichat si injekcie? kde mam zohnat ten supersuite alebo co to je zevraj to chrani pred radiaciou som pocul. diky za help.
K ochrane pred radiaci muzes pouyit bud artefakty ktere si umistis do toho okna v inventari a nebo si porid exo skeleton oblek ...
Já mám problém, že už jsem v levelu 2 a nemám ještě žádný oblek, jen ty tři artefakty. :(
Zlikvidoval jsem vojenskou základnu vlevo od báze stalkerů, udělal pár questů včetně nelezení obleku ve viaduktu a teď jsem na začátku levelu 2 a ještě v noci, takže boje jsou příšerný a banditi mě drtí.

Je možnost přečkat v puštěné hře noc?
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“