PROJECT: Silver X by bystryi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROJECT: Silver X by bystryi

Příspěvek od bystryi »

tak jsem skusil poprve upravit muj case ještě je na tom velmi hodně prace jako třeba dostříkat,dokoupit větráčky,neony,atd... :wink:
nevim jestli se vam to bude líbit proto potrebuji nejak krytiku a navrhy-přece je to muj prvni casemodding.

tak tady to je v org.:

Obrázek

bocnice:
Obrázek
předek:

Obrázek

Obrázek

pohled do diry:

Obrázek
pohled:

Obrázek

opakuji neni dodělané!!!
8-)
je to jenom mele upraveni.
Naposledy upravil(a) bystryi dne pát 13. dub 2007, 14:17, celkem upraveno 2 x.
crug
Začátečník
Začátečník

Re: PROJECT: silver and black by bystryi

Příspěvek od crug »

bystryi píše:tak jsem skusil poprve upravit muj case ještě je na tom velmi hodně prace jako třeba dostříkat,dokoupit větráčky,neony,atd... :wink:
nevim jestli se vam to bude líbit proto potrebuji nejak krytiku a navrhy-přece je to muj prvni casemodding.
Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem king :) super jen tak dal :D

/edit opraven preklep :)
Naposledy upravil(a) crug dne pon 26. bře 2007, 19:21, celkem upraveno 1 x.
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Jo je to pekny ale zda se mi to docela odflaknuty,je to jen muj nazor... :?
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Lipsak píše:Jo je to pekny ale zda se mi to docela odflaknuty,je to jen muj nazor... :?
ale možná je to kvalitou fotek.jinak zatím ze začátku to nevypadá vůbec špatně :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

crug píše:Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem king :) super jak tak dal :D
Musím souhlasit... Chybí nápady, je to teď všechno na jedno brdo... Hlavně to musí svítit :( Neřikám, že taky doma nemám barevný větráky, ale nějak mě to nadšení ze svítících case opouští... :oops: Rozhodně tam něco vymysli, ať to vypadá k světu.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Sir_-_Death píše:
crug píše:Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem king :) super jak tak dal :D
Musím souhlasit... Chybí nápady, je to teď všechno na jedno brdo... Hlavně to musí svítit :( Neřikám, že taky doma nemám barevný větráky, ale nějak mě to nadšení ze svítících case opouští... :oops: Rozhodně tam něco vymysli, ať to vypadá k světu.
lepší než aby to svítilo jak na lampárně je,aby tam hodil jednu UV katodu a koupil UV kabely.to je rozhodně lepší než silně svítící katody :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

blue storm píše:
lipsak píše:Jo je to pekny ale zda se mi to docela odflaknuty,je to jen muj nazor... :?
ale možná je to kvalitou fotek.jinak zatím ze začátku to nevypadá vůbec špatně Wink
ano je to kvalitou fotek je to foceny mobilem s VGA fotoaparátem.ve skutečnosti je to tmavší.jinak dik za pochvaly :wink:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

bystryi píše:
blue storm píše:ale možná je to kvalitou fotek.jinak zatím ze začátku to nevypadá vůbec špatně Wink
ano je to kvalitou fotek je to foceny mobilem s VGA fotoaparátem.ve skutečnosti je to tmavší.jinak dik za pochvaly :wink:
doufám,ale že dál se to bude vyvíjet ještě lépe :oops: ať mě nezklameš
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

crug píše:
bystryi píše:tak jsem skusil poprve upravit muj case ještě je na tom velmi hodně prace jako třeba dostříkat,dokoupit větráčky,neony,atd... :wink:
Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem king :) super jak tak dal :D
Přesně tak!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Co místo black & silver použít jiný barvy?
Už je to trapný :|
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

taky si myslim :lol:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tak black a silver se mi zda nejlepsi a nejhezci.pro mě! 8-)
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Zatim je to pekne... aspon to neni svetelna show :lol: .
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

omlouvám se za upřímost ale vidím jen 3 díry a neon kdy se z tim bude něco dělat ?? :down: Ale je to přece jen první mod a nelezlo se vubec do kostry casu takže snad bude nějaké pokračování.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

tie male okna v predu su naco, nejako som to nepochopil... to chces ukazovat kable k prednemu panelu? :?
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Guli píše:tie male okna v predu su naco, nejako som to nepochopil... to chces ukazovat kable k prednemu panelu? :?
Ze by pro lepsi nasavani vzduchu barevnym vetrakem ? :-/
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

Guli píše:tie male okna v predu su naco, nejako som to nepochopil... to chces ukazovat kable k prednemu panelu?
ty kabely určitě ukazovat nechci 8-) a ty okna jsou pro lepší profukování vzduchu větráčkem.
chtěl jsem do těch oken dat plexi,ale nakonec jsem tam dal mřížky,protože to vypadá líp :wink:

Obrázek
Razer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razer »

na zacatecnika to vypada dobre. jen tak dal :D
main PC: ASUSTeK A8N32-SLI, AMD Opteron 165 (Scythe Ninja Plus Cooler Rev.2), Geil 2x 1024MB Dual Channel CL2.5 400MHz, Sapphire 2900XT 512MBRAM, Thermaltake Matrix VD2000BNS, Windows Vista Ultimate x86
second PC: Biostar (presne nevim), AMD Duron 1.2GHz, 512MBRAM 133MHz DDR CL2.5, Geforce 4 MX440 128MBRAM, Windows XP SP2
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Razer píše:na zacatecnika to vypada dobre. jen tak dal :D
Moh tam u těch mřížek dát aspon pořádnou lemovku, tahle je nějaká okousaná :?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

detail 8-) je to bužírka,která neni rovně uříznutá :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“