Intel Centrino ULV 1Ghz OVERCLOCKING

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Hemo13
Nováček
Nováček

Intel Centrino ULV 1Ghz OVERCLOCKING

Příspěvek od Hemo13 »

1GHz, UltraLowVoltage, bezi 600-1000Mhz pres FSB jde az na 1200Mhz

mam to v notasi. Portege R100

napeti je pri 1Ghz 0,85V (myslim:)

jde mi o to jestli muzu menit nejak bud nasobitel nahoru nebo jinak nahodit frekveci protoze pres FSB 120 se tomu nechce

A jak pridat volatage vic nez tech 0,85V ?

Mam za to ze to je klasicke Centrino 1,7Ghz Akorad UnderCLock a UnderVolage, takze tam potencial vidim veliky :evil:
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

hezky no a k cemu to bude dobry ? :roll: řekl bych,že ve dnešní době to je uplne jedno jestli máš 1 ghz centrino nebo 1.5 ghz...zvlášt u nooteboku že jo.. :roll:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Highlander píše:hezky no a k cemu to bude dobry ? :roll: řekl bych,že ve dnešní době to je uplne jedno jestli máš 1 ghz centrino nebo 1.5 ghz...zvlášt u nooteboku že jo.. :roll:
Nehledě na to, že v taktovat cokoli v notesu je blbost a taky je velký problém chlazení. :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

chlazení vetšinou není problem,protoze centrina maji velice malou spotrebu a chlazeni je docela nadimenzovane na horši podminky....Ale podle me u nooteboku je důležitá vydrž na baterie,což taktovaním se všechno degraduje :-E
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Kdyby si se podíval do mobilních zařízení, tak tam sem já a spectral dávali návod na OC centrina! Já se dostal z 1,6 na 2,2GHz, uchladilo v pohodě :)
Jen v ramci testu....nejedu na tom :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Hemo13
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hemo13 »

me zajima nejakej postup ... taktovani je mi na nic .relativne vykon mam na stolnim pc.ale 1Ghz a 1,5 je rozdil 50% a to je znat pri tvorbe garfiky atd..coz delam i komprese videii, bezim vetsinou stejne na zasuvku takze spotreba mi nevadi

Kdyz bezim na baterky jedu pojedu klidne an tech 600mhz a vydrzim 6Hodin podle identifikatoru baterie.ale asi bych nesmel ani hybat mysi.

tak nejake typy mate? Porste je pekne to vyvracet ale kdyz se na to ptam tak me t asi zajima ze.... :wink:
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Kua dyt Dzin to uz psal ne??

Jsi natvrdly bo co??

Hledej tady na pctuningu v článcích tam je návod na OC centrina přez soft z windows.

Ale to zvedání napětí podle mě pujde buď zase softem, nebo nepujde vubec, třeba je to hardwarově blokly na CPU
Hemo13
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hemo13 »

Hele asi jsem fakt natvrdly protoze ten postup porad nevidim, hledam tu a odpoved typu hledej o kousek vedle prihoriva mi je taky k nicemu... tudis sama voda :evil:
Hemo13
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hemo13 »

Uz jsem ten prispevek nasel ten je prima z 05 :x takze takove vedomosti co tam uvadite mam v hlave take..me spis zajima teda ten V-MOD,netusi nekdo neco ? klidne i HW postup....

Dekuji
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“