a čo si za to dostal, oplatí sa ho vyriešiť?OBR píše:... a quest uspesne vyresen! ...
TO ALL: mne to tu pripadá jak v materskej školke, kde je toto? jak urobit tamto? .....
Už to hrajem 2krát a dúfam v lepší koniec než som mal ten prvý ....
Moderátor: Baneshee

a čo si za to dostal, oplatí sa ho vyriešiť?OBR píše:... a quest uspesne vyresen! ...

sem C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\stalker-shoc a prejmenuj to na user.ltx (ten bys tam mel mit jelikoz obsahuje prave konfiguracipopo_1 píše:Chcem sa optat kde mam pouzit toto?: http://obr.czweb.org/stalker.ltx
diki

to neni vubec realny, nejvic k realite bych rek, ze byl fear a graw, sem uz strilel z par hracek ala ak47 a sice to kope, ale trefit se da,kdyz stim clovek umi tak neni problem. tady je to az moc nerealny tim jak si to hraje na realitu. kdyby flinty takhle strilely tak trva 2svetova nejmin 20let páč tady netrefis z 5ti metru ani vrata od chlivafilletzz píše:ja nerikam ze to neni k nasrani, rikam ze to je realistickyrealita je k nasrani

No, si zober že Ak-čko v realu dost kope, a jak to nasimuluješ na PC (stačí že mi myš píská, natoš aby začala kopaťHijacker933 píše:...

no, u pár questov sa mi to podarilo ochcať tým, že som ten quest splnil do bodu "return for reward" a potom aj po uplynutí času a quest sa presunul do failed, tak stačilo prisť za zadávateľom questu a hra mi to uznala. Podľa mňa je toto skor bug, ale ten 1 den je fakt na p**u.Othrondir píše:....

no, presne ten koniec som mal v prvej hre. Jako začnu sa sypat matice a šruby, ja vidim prachy a skončí to pádom velkej traverziOBR píše:...budes mit SPATNY konec, jak se sypou prachy ...

Neměli byste tady takhle diskutovat o koncích hry, pak nebudu překvapenejGarnet000 píše:no, presne ten koniec som mal v prvej hre. Jako začnu sa sypat matice a šruby, ja vidim prachy a skončí to pádom velkej traverziOBR píše:...budes mit SPATNY konec, jak se sypou prachy ..., a je pravda, že som likvidoval všetko na čo som narazil

Mam taky dojem ze po urcitu hranicu (tunel) siel so mnou, pak som siel sam a nakoniec sa po neho vratil. Snad to bolo tak.Hijacker933 píše:mam problem, ten profesor v misi na tom nadrazi se mnou nechce zmizet, chvily to vypada ,ze jde za mnou a pak si to rozmysli a zase se tam zacne prochazet,pritom sem mu odkejval ze ho odtud dostanu,ze by to byl bug?