Command & Conquer 3 - a je to tady!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sniper2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sniper2003 »

Sentenced píše:Mě na tom překvapila HW nenaročnost, chce to mín jak LOTR2 a to je co říct, kdyz je to na vylepšenym engine. Grafiku jsem čekal asi lepší, hratelnost nepřekvapila, je to proste remake klasiky, žadny velky experimenty, žadny novatorství - tak to má bejt :roll:

Nastavení AI ve skirmishi vypadá, že by ta hra mohla vydržet spoustu dní.
JJ nenarocny to celkem je,hraju to v 1680x1050 vsecko na max (krom antialiasingu) a slape to super na sestave v podpisu,cekal jsem ze to bude o dost horsi.
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše:.........., je to proste remake klasiky, žadny velky experimenty, žadny novatorství - tak to má bejt :roll:
..........
no, tak to nevím, když člověk hraje po stý to samé :) časem omrzí :).
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2shadow:

Opravdu jak koho a jak co. Já v RTS nevyhledavam novinky, stačí kdyz to ma zas vylepšeny prostredí, grafiku, par vychytavek a je o zabavu postaráno... A soude podle prodejů a uspešnosti tohodle modelu nejsem sám :roll: Nehledam originalitu za každou cenu a už vůbec ne v RTS.

Koneckonců "tvoje" RPG je taky vicemene furt o tom samym akorat stokrat jinak, co si budem povídat.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

no, tak samozřejmě, já jsem mluvil za sebe, tobě nic nepodsouvám, to chraň Bůh :).

CRPG je také pořád to samé, a pořád v poslední době jen fantasy prostředí a není to dobře :(. Čest výjimkám typu The Fall, který jsem teďka rozjel. Proto mám rád originálně pojaté projekty jako Arx Fatalis nebo Anachronox, ale ty BOHUŽEL nebývají tolik komečně úspěšné jako zavedené herní značky, a to z řady důvodů, ale to je na zvláštní thread :wink: a ani nemám teď čas to řešit :).
show must go on..
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

remake klasiky to znamena ze to neni orezany? jsou tam stavby a jednotky z puvodni hry?
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

remake= predelávka takze i jednotek a hlavne interfacu a grafiky btw kdy ze to ma vyjit 30.brezna? tak uz vim co chci k narozkam :D
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

takze tam jsou zdi, laserovy ploty, cyborg commando,mutant hijacker,devils tongue,vrhaci disku,wolverine,ten mechbot a to vozitko co se muze vyvrtat kdekoliv na mape,generator ohnivy bure a plot na nej...? nebo je v tom jen tech par jednotek jako v demu? :D
tomboss
Nováček
Nováček

re

Příspěvek od tomboss »

cafte
mam problem s instalaciou, snad mal niekto podobny a poradi mi
dam hru instalovat z image z HDD, zadam seriove cislo, vyberiem si vlastnu instalaciu aby som si mohol zmenit miesto kam to chcem nainstalovat a potom vyberam co vsetko sa mi ma nainstalovat:
hra a jazyk a tu je problem, nech vyberiem akykolvek jazyk, nezalezi ci jeden alebo vsetky a dam next, zobrazi sa chybove hlasenie, nieco v tom zmysle, ze musim zvolit aspon jeden jazyk a nepusti ma to dalej
a ked teraz vypnem PC a zapnem znova sa sam spusta instalator, ale vysledok je vzdy rovnaky
pritom to z toho image nainstalovali bez problemov vseci moji znamy
Intel DX58SO, i7-920, Thermalright Ultra-120 eXtreme, MSI GeForce GTX 260 OC 896MB, CORSAIR DDR3 3x2048MB 1600MHz TR3X1G1600C9
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No vyborne :)

A nebylo by lepší, kdybys to instaloval (jako všichni moji známí) primo z toho originalního DVD místo toho image ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vysoko nasadene hodnotenia :) asi toto bude prva hra ktora sa v EA za posledny rok naozaj podarila
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/ ... onquer%203
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
tomboss
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomboss »

no kedze to ide vsetkym ostatnym tak si nemyslim, ze problem je v tom image
Intel DX58SO, i7-920, Thermalright Ultra-120 eXtreme, MSI GeForce GTX 260 OC 896MB, CORSAIR DDR3 3x2048MB 1600MHz TR3X1G1600C9
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tomboss píše:no kedze to ide vsetkym ostatnym tak si nemyslim, ze problem je v tom image
a máš originál ? :roll:

(píšeš, že všichni známý instalovali z jednoho image, tak nevím co si o tom mám myslet...)
Naposledy upravil(a) shadow dne čtv 29. bře 2007, 15:25, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

tomboss píše:no kedze to ide vsetkym ostatnym tak si nemyslim, ze problem je v tom image
Problem je to ze sa tu pokusas riesit nieco co nikoho nezaujima. Az si to kupis a budes mat origo Medium potom sem prid :roll:
Shadow ma predbehol :twisted:
Skusali ste skirmisha za Scrinov je to celkom haluz . Na brutal za scrinov nedam ani gdi ani noda ..asi to xce chvilu cvivit :oops:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
tomboss
Nováček
Nováček

re

Příspěvek od tomboss »

2 sharker: ked ta to nezaujima neviem na co reagujes
2 shadow: mysli si co chces
proste ide mi o to ze image je stale ROVNAKY a mne to pritom nejde nainstalovat a ostatnym ano, tak sa pytam ci sa niekto nestretol s takou chybou
btw neviem preco by sa mal menit niekoho postoj ked poviem ci je to origo alebo prepalene
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od sharker »

tomboss píše:2 sharker: ked ta to nezaujima neviem na co reagujes
2 shadow: mysli si co chces
proste ide mi o to ze image je stale ROVNAKY a mne to pritom nejde nainstalovat a ostatnym ano, tak sa pytam ci sa niekto nestretol s takou chybou
btw neviem preco by sa mal menit niekoho postoj ked poviem ci je to origo alebo prepalene
Instaluje sa to z Originalky a nie z imagu .... :roll: to je zaklad problemu uz chapes :? Chod na warforum tam ti poradia. Ak by bol problem instalnut z originalky treba pozret ake pikacoviny mas pospustane (firewall antivir yasu deamonTLs ..) pripadne vratit do obchodu a ziadat vymenu ak je medium vadne :wink:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

MichiGen píše:Vysoko nasadene hodnotenia :) asi toto bude prva hra ktora sa v EA za posledny rok naozaj podarila
No hra sa sice podarila ale nemozem sa ubranit dojmu ze uz to nie je ako za starej ery Westwoodu. Proste z ich hier salala charizma. Z hier studia co ostalo po Westwoode uz tomu tak nie je :(
XBOX360
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Shack píše:
MichiGen píše:Vysoko nasadene hodnotenia :) asi toto bude prva hra ktora sa v EA za posledny rok naozaj podarila
No hra sa sice podarila ale nemozem sa ubranit dojmu ze uz to nie je ako za starej ery Westwoodu. Proste z ich hier salala charizma. Z hier studia co ostalo po Westwoode uz tomu tak nie je :(
pak by tě mohly zajímat RTS od Petroglyph Games

Obrázek

, herního studia skládajícího se převážně z bývalých zaměstnanců Westwood Studios, kteří odešli z firmy po jejím začlenění do EA.

http://en.wikipedia.org/wiki/Petroglyph ... _studio%29
show must go on..
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tak jsem dohrál demo CaC 3: TW a paráda! Už se těším až si po výplatě koupím ful, verzi, dohrál jsem úplně všechny RTS Command and Conquer a DUNE sérii 8) WESTWOOD the BEST OFF!!! Viz DUNE2, remake DUNE2000, EMPERORO:BFD.. :up: :worship:
I když zbytek Wetwood odkoupil EA - jediné strategie co jsem kdy dohrál jsou právě od WESTWOOD STUDIOS, i když CaC3 není nejlepší ze světa Command and Conquer..tam kraluje RedAlert2!!!!
Nejlepší hry od WESTWOOD je DUNE2 a RED ALERT2 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

tak mi to taky dneska dorazilo..:)
koupil jsem to z

Kód: Vybrat vše

http://eshop.megahry.eu/Command-and-Conquer-3-Tiberium-Wars_g441.html
Pokud se nekdo boji ty polsky distribuce, tak jen potvrdim ze se bat nemusi ;) Pokud chcete originalni hru, usetrit neco pres 3 kila a nevadi vam ze je manual v polstine, tak jdete do toho.. Samotny DVD je jako kdybych ho koupil z normalni cesky distribuce.. Je tam na vyber ze spousty jazyku, mezi nimiz je i anglcitina a hlavne CESTINA. Jak uz jsem psal. Manual a krabice je v polstine, ale me ceskej obal proste za 3 kila nestoji. Hlavne ze hra je v cestine a mam original seriovy cislo ;)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

kotas píše:Tak jsem dohrál demo CaC 3: TW a paráda! Už se těším až si po výplatě koupím ful, verzi, dohrál jsem úplně všechny RTS Command and Conquer a DUNE sérii 8) WESTWOOD the BEST OFF!!! Viz DUNE2, remake DUNE2000, EMPERORO:BFD.. :up: :worship:
I když zbytek Wetwood odkoupil EA - jediné strategie co jsem kdy dohrál jsou právě od WESTWOOD STUDIOS, i když CaC3 není nejlepší ze světa Command and Conquer..tam kraluje RedAlert2!!!!
Nejlepší hry od WESTWOOD je DUNE2 a RED ALERT2 8)
Až na to, že Westwood úplně zanikl a na této hře se mohlo podílet tak maximálně pár bývalých zaměstnanců Westwoodu, většina, nebo spíše všichni, přešli do Petroglyph Games, jak výše uvádím.. takže pokud chceš někomu děkovat, tak Electronic Arts. :) CaC 3 sdílí s Westwoodem tak možná jen historii značky..

Ale možná, že děkuješ Westwoodu už jenom za zrození té série :)

jinak demo už také stahuji :roll:. Tak trochu problém budu mít asi jen s Grace Park, tu mám prostě zasazenou do světa Battlestar Galactica, kterou drtím jeden díl za druhým :). A najednou je v C&C :)

edit: a vlastně i Tricia Helfer .. :).

Jinak jsem také odehrál všechno kromě Generals. To mně nějak minulo.

edit: vůbec těch známých herců tam hraje spousta, je vidět že EA mají prostě PRACHY.

http://www.commandconquer3.com/commandc ... ctors.html
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“