PROJECT: Silver X by bystryi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

bystryi píše:detail 8-)
detaily jsou podstatný...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
bezmozek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bezmozek »

sorry, ale tohle mi připadá hodně zoufalý, to je 30Kč za lemovku moc? :oops:

CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tu lemovku jsem našsl v garáži tak 5m.
dobře udělám to znovu a lépe. :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tak jsem to upravil a vypada to takto:

Obrázek :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

a do 2pozicí 3.25 dám toto plexi:
Obrázek
samozdřejmě,že to ještě dorovnám :wink:
Naposledy upravil(a) bystryi dne čtv 29. bře 2007, 15:41, celkem upraveno 1 x.
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

bystryi píše:a do 2pozicí 3.25 dám toto sklo:
samozdřejmě,že to ještě dorovnám :wink:
Sklo ? coze je to sklo nebo plexi ?
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

sorry je to plexi :wink:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

nemas jinou fotku toho plexi? z meho pohledu to vypada spis jak velka kostka ledu...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak abych se vyjádřil...ty otvory mi příjdou super...vypadaj pěkně a hoděj se tam...ta lemovka tomu dodává jisté kouzlo...naproti tomu to plexi to absolutně zničí - dávat plexi do 5,25" pozic bylo moderní v casemoddingovém pravěku, ale dneska mi to příjde jako největší prasečina...udělat spodek takhle hezky a vršek zazdít...:(
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

M4r1hu4n3 píše:nemas jinou fotku toho plexi? z meho pohledu to vypada spis jak velka kostka ledu...
to plexi je obroušený smirglem (P600)
jinak tady:

Obrázek
stoobi píše:Tak abych se vyjádřil...ty otvory mi příjdou super...vypadaj pěkně a hoděj se tam...ta lemovka tomu dodává jisté kouzlo...naproti tomu to plexi to absolutně zničí - dávat plexi do 5,25" pozic bylo moderní v casemoddingovém pravěku, ale dneska mi to příjde jako největší prasečina...udělat spodek takhle hezky a vršek zazdít... :(
to plexi budu davat do 2 3.25"pozic.a zatim nevim jak bych ten vršek upravil....připadá mi to takový prázdný :?diky za pochvaly :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Já teda nevim, ale plexi v předku je takový... Mě to teda nijak neinteresuje, zkus tam vymyslet něco jinačího. Jak psal Stoobi, je to pravěk...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

kdyz uz plexi tak treba do 2 5.25 pozic k tomu hodit displej a jeho ovladani (nalepit ho tam).. Proste kdyz uz tak at to ma smrnc.. A zbytek plexi treba nastrikat :twisted: (ne, cm nerozumim ;) .. Me staci muj "case" od krabice od monitoru.. Desktopy rox :twisted: )
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tak to plexi tam zkusim dát jenom na zkoušku,když se mi to nebude líbyt tak ho tam nebudu dávat......jinak zítra budu dělat vršek bude ve stejnym tvaru jako bočnice,prosklený,nastříkaný na stříbrno,lemovka a možná svítící větráček. :wink:
Pekac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pekac »

hele ja bych na to plexi dopredu nalepil pruhlednou barevnou folii vypada to celkem zajimavy.No este by tam nebyl spatnej informativni panel.Mysim ho maj na tipa.eu 2*25 znaku nebo tak neak ted presne nwm
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

inf. panel budu kupovat tento:

http://www.losan.cz/katalog/hardware/pc ... el525cerna

ale zatim nejsou prachy :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tak jsem vyřízl tu díru,ale ještě tam nemam lemovku a plexi(musim dokoupit)
Obrázek
Obrázek

ještě jsem nastříkal mechaniku:
Obrázek
Obrázek

to plexi do tech 2 3.25" pozic jsem nedal,protože to nebylo pěkné tak tam asi dám mřížky jako jsou na dolních otvorech :wink: [/img]
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No hele a nebylo by přece jen lepší ty dvě záslepky raději vykitovat a stříknout to tak, aby prostě nebylo poznat, že tam byly? Rozhodně mě to příjde lepší, než tam dávat plexi nebo tahokov... :oops: Hlavně pro to, že jsou vlastně k jedné straně, tak by to vypadalo divně...
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

nedalo mi to ale ten vrch skříně mi připadá dost divný prostě plech a uprostřed malá díra to se mi fakt nelíbí něco tomu chybí .A co se týče těch mechanik asi by fakt bylo lepší to zakitovat ty krytky nejsou vůbec pěkné na casu a když tam nejsou dodávají skříni určité kouzlo vypadá to mnohem líp.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

tak podle tvarů jsi mohl dát název projektu Project X :wink: a jinak by jsi to mohl mít rovnější ty hrany a stoobi má pravdu,že by vypadalo lépe,kdyby ty záslepky byly zakýtované než aby si tam dal plexi :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tak ty 2 3.25 pozice zakituji na vaše doporučení asi to fakt bude vypadat líp.ty hrany nebudou moc vydět,když tam dám tu lemovku :wink: .Project X super název dik :wink: asi ten název vyříznu do druhé bočnice a dam tam plexi.
rabinjakob píše:nedalo mi to ale ten vrch skříně mi připadá dost divný prostě plech a uprostřed malá díra to se mi fakt nelíbí něco tomu chybí .A co se týče těch mechanik asi by fakt bylo lepší to zakitovat ty krytky nejsou vůbec pěkné na casu a když tam nejsou dodávají skříni určité kouzlo vypadá to mnohem líp.
mě se to náhodou líbí ja to ještě nějak doupravim,aby se ti to líbilo. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“