nelze připojit kameru přes FireWire
- kovka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nelze připojit kameru přes FireWire
Zdrawim, problém mám takovej, že se mi po připojení digi kamery ozve zvuk, že se mi připojilo new zařízení, a samo si to chce nainstalovat ovladače...klasika...ale instalaci tohoto hardwaru nelze dokončit...ve správcí zařízení se objeví jenom název "CAMERA" s vykřičníkem a to je vše...prostě nělze přeinstalovat.....
Ještě jsem zkusil naistalovat USB streaming a ten mi jde f poho...až na ten obraz..fuuu
Existuje teda nějakej ovladač na desku nebo přímo na kameru(na stránkách výrobce nic není, ani není evidována, že existuje)??? pls poradte
Používám 1394 řadič do PCI....jinak WIN XP....kamera je SONY DCR-TVR255E
Jinak komp je po reinstalu a nemám tam natahaný aktualizace od p.Gejce
Ještě jsem zkusil naistalovat USB streaming a ten mi jde f poho...až na ten obraz..fuuu
Existuje teda nějakej ovladač na desku nebo přímo na kameru(na stránkách výrobce nic není, ani není evidována, že existuje)??? pls poradte
Používám 1394 řadič do PCI....jinak WIN XP....kamera je SONY DCR-TVR255E
Jinak komp je po reinstalu a nemám tam natahaný aktualizace od p.Gejce
AMD AthlonXP 2600+, ASUS A7N8X-E Deluxe, Kingston 2x512MB 400MHz-Dual, MicroStar FX-5700-TD128 128MB DDR TV-out DVI, Western Digital Caviar- 200GB, LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer, EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 350W, Genius NetScroll+ Superior, Logitech Media Keyboard....a to nej Genius SW-5.1 Home Theater
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuješ žádný ovladač na kameru, stačí jakýkoliv soft, který umí protokol DV Deck Control, ten si kameru najde a umožní ti video stáhnout. Jsou to v zásadě všechny střihové programy (Pinnacle, Vegas, Edius, Premiere, Avid, aj.) a šikovná freeware utilitka WinDV, kteroužto na pouhé stažení videa z DV pásky doporučuju. Wokenní pokusy o instalaci hardware při připojení kamery normálně odstornuj do patřičných mezí.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- kovka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já mám nainstlovanýho Vegase 6.0,WinDV a Ulead.....a stejnak mně to zařízení nechce najít.....tedka už vůbec...jedině to vezme, když to připojím přes USB..ale ten sreaming je na nic.....
AMD AthlonXP 2600+, ASUS A7N8X-E Deluxe, Kingston 2x512MB 400MHz-Dual, MicroStar FX-5700-TD128 128MB DDR TV-out DVI, Western Digital Caviar- 200GB, LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer, EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 350W, Genius NetScroll+ Superior, Logitech Media Keyboard....a to nej Genius SW-5.1 Home Theater
- kovka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
případně asi takto to vypadá ve správci http://www.meine.ic.cz/LooOool/nwm.jpg
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odeber ze spravce, zkus reset a připoj znovu, nebo reinstal driverů MB zkus taky....máš dobře zapojene káblíky od MB?kovka píše:Já mám nainstlovanýho Vegase 6.0,WinDV a Ulead.....a stejnak mně to zařízení nechce najít.....tedka už vůbec...jedině to vezme, když to připojím přes USB..ale ten sreaming je na nic.....
- martin99
- Nováček
-
- martin99
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- kovka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak zkusil sem to proinstalovat znova, ale nic nepomáhá...zkusil sem i jinej slot PCI....co jsi myslel těmi káblíky ? já mám kartu ve slotu a žádný káblíky nikam netahám....jenom kamera výstup....po zapnutí ji to jako najde ale vždy instalaci nelze dokončit a tudíž ji asi nikde v programech nevidím...ještě tedka půjdu zkusit kartu s kamerou na jinej komp ke strejcoj a uvidíme jestli se chytne tam....ale jinak už fakt nevím
- kovka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz sem prisel na to ze ve správci ta Camera je webcamera,kterou sem u kompu neviděl a ovladače už tam mám....a tedka to je tak, že se kamera zapne a komp ji jako nevidí vůbec ...myslím jenom přes DV, jinak přes USB a S-Videa a Analog ji vidím, ale ta kvalita je na nic
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- zdenac
- Nováček
-
zkus opravdu tenhle soft http://windv.mourek.cz/ ja mam taky vegas a sonku a tohle mi vzdy funguje