PROJECT: Silver X by bystryi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

mě se to náhodou líbí ja to ještě nějak doupravim,aby se ti to líbilo. :wink:
o mně vůbec nejde dělej to podle sebe je to tvůj mod to je jen můj názor a vůbec na to nemusíš reagovat ale kdybys to chtěl upravit tak to x natáhni aby to nebylo jen uprostřed casu ale přez celý vrch ale pozor!!! tak aby ta délka pasovala z rozměry te bočnice když to přetáhneš tak to bude vypadat blbě . no pak to spíš bude vypadat jako H styl ale to neva určitě to bude vypadat líp než jedna malá dírka uprostřed vrchu skříně. Doplněk !!!! ještě k tomu dalšímu názoru od BLUE STORM : ůplně skvěle vypadající uchycení je pomocí imbusů vypadá to skvěle a mezi plexi a plech bočnice si udělej podložky z trubky která ti padne přesně na ten imbus stačí půl centimetrové podložky a to stejné by mohlo dobře vypadat na čele skříně.
Naposledy upravil(a) rabinjakob dne ned 1. dub 2007, 14:12, celkem upraveno 3 x.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

a zkus si ještě nechat vyřezat z plechu nebo plexi nápis Project X a přidělej to na duhou bočnici,ale tak,aby to nebylo nalepené na bočnici,ale aby to trošku trčelo :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

rabinjakob píše: o mně vůbec nejde dělej to podle sebe je to tvůj mod to je jen můj názor a vůbec na to nemusíš reagovat ale kdybys to chtěl upravit tak to x natáhni aby to nebylo jen uprostřed casu ale přez celý vrch ale pozor!!! tak aby ta délka pasovala z rozměry te bočnice když to přetáhneš tak to bude vypadat blbě . no pak to spíš bude vypadat jako H styl ale to neva určitě to bude vypadat líp než jedna malá dírka uprostřed vrchu skříně.
to ja radši nebudu dělat protože bych to pos.....
rabinjakob píše:Doplněk !!!! ještě k tomu dalšímu názoru : ůplně skvěle vypadající uchycení je pomocí imbusů vypadá to skvěle a mezi plexi a plech bočnice si udělej podložky z trubky která ti padne přesně na ten imbus stačí půl centimetrové podložky a to stejné by mohlo dobře vypadat na čele skříně.
k jakému názoru :? nějak jsem to nepochopil :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

rabinjakob píše: BLUE STORM : ůplně skvěle vypadající uchycení je pomocí imbusů vypadá to skvěle a mezi plexi a plech bočnice si udělej podložky z trubky která ti padne přesně na ten imbus stačí půl centimetrové podložky a to stejné by mohlo dobře vypadat na čele skříně.
nemáš nějaké foto jak to vypadá?a nevim jestly to mam ten nápis dát šikmě nebo vodorovně.
:?
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

bystryi píše:
rabinjakob píše: BLUE STORM : ůplně skvěle vypadající uchycení je pomocí imbusů vypadá to skvěle a mezi plexi a plech bočnice si udělej podložky z trubky která ti padne přesně na ten imbus stačí půl centimetrové podložky a to stejné by mohlo dobře vypadat na čele skříně.
nemáš nějaké foto jak to vypadá?a nevim jestly to mam ten nápis dát šikmě nebo vodorovně.
:?
spíš šikmě.se podívej na Green Mastera d Stoobiho,tam má take plexi uchycené zvenčí imbusama,ale nemá tam myslím mezeru,ale vypadá to dost dobře :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

muzes mi ten obrazek dat sem nejak jsem ho nenašel :? dik
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

no přesně tak nějak sem to myslel akorát tam na tom jeho modu je to řešeno trochu jinač já si myslím ze jednodušší je si uřezat ty distanční podložky z trubky a to ti bude dělat vlastně tu dělící část.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

jo hned se na to vrhnu v sobotu :wink:
tady jsem si nakreslil na bočnici ten nápis:
Obrázek
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

bystryi píše:jo hned se na to vrhnu v sobotu :wink:
tady jsem si nakreslil na bočnici ten nápis:
Obrázek
no já bych to písmo udělal trošku hranatější(technické) :wink: jinak docela dobré.doufám,že to chceš vrtačkou vyvrtat to písmo a něco tam dát pod to(např. plexi) :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

to písmo udělám hranatější. a udělám to jak řikal "rabinjakob" pomocí těch imbusů :wink: nebo to snad mám udělat jen na předku? :?
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

bystryi píše:to písmo udělám hranatější. a udělám to jak řikal "rabinjakob" pomocí těch imbusů :wink: nebo to snad mám udělat jen na předku? :?
ne ne.jenom to udělej podle jakoba :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

To písmo nic moc teda, takový obyč... Určitě bych tam udělal něco odvážnějšího.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Sir_-_Death píše:To písmo nic moc teda, takový obyč... Určitě bych tam udělal něco odvážnějšího.
jj,já taky..........např. něco jak má ZdenekSveda na Blue Windovi :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

ten blue wind je pěkný :wink:,ale ty nápady jak bych to mohl udělat.... :?
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

a taky bych tam nedělal nějaké okno,protože za ni je jenom plech :lol:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

bystryi píše:a taky bych tam nedělal nějaké okno,protože za ni je jenom plech :lol:
Mám tomu rozumět tak, že ten nápis nebude okýnko?
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

ne to ne ale,že tam nebudu dělat nějaké velké okno jako je na druhé bočnici.
a ještě jsem domyslel nápis: SILVER X :wink: co tomu říkáte?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sorry, ale ten nákres nápisu je strašnej. Super je to písmeno X, to samotný už evokuje k použití nějakého specifického fontu. Buď něco hranatého (ale moderního), nebo nějakej font stylu "od ruky". Jestli chápeš. Ten nápis, co jsi udělal ty připomíná slabikář... :lol:

Ono se to zdá jako prkotina, ale často vybrat správný font ke stylu case je jedna z nejhorších věcí. Doporučuju jít na dafont.com a zkoušet hledat. :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Co to písmo tam nevyřezávat, ale nalepit? Vyřezat to z něčeho jinýho, třeba nabarvit a udělat z toho plastický nápis?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“