PureVideo

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
osios
Nováček
Nováček

PureVideo

Příspěvek od osios »

Dobrý den
.
Vlastním grafickou kartu NX7600GT-T2D256EZ, a dle informací bych být měl bez problémů schopen používat technologii PureVideo integrovanou v posledních ovladačích ForceWare(tedy verze 93.71).
Mám oper. systém MCE Edition 2005, ale když si chci přehrát DVD, zahlásí to chybu modulu. Přitom by ale PureVideo mělo fungovat.
Už si skutečně nevím rady.
Děkuji za pomoc.
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Pure Video je technologie k urychlení dekódování videa a vylepšení obrazové kvality - k přehrání DVD potřebuješ DVD kodek,obsažený v některém přehrávači (Cyberlink PowerDVD,WinDVD apod.).Jakou chybu modulu ti to hlásí?
osios
Nováček
Nováček

Příspěvek od osios »

Ahoj

Hlásí mi to: ,,Chyba dekodovacího modulu. Zřejmě není nainstalován. Restartujte aplikaci MCE nebo počítač."
Je mi jasný co děla PureVideo. Ale když stáhnu Trial z webu nVidie tak to normálně přehrává DVD.
rebx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rebx »

osios píše:Ahoj

Hlásí mi to: ,,Chyba dekodovacího modulu. Zřejmě není nainstalován. Restartujte aplikaci MCE nebo počítač."
Je mi jasný co děla PureVideo. Ale když stáhnu Trial z webu nVidie tak to normálně přehrává DVD.
Aj mne fachčí iba trial z webu nvidie
MB: ASUS P5Q DELUXE| CPU: Intel Core 2 Duo 6300 (1,86 @ 2.80GHz, LGA775, 2MB cache) | CPU Chladič: AC Freezer 7 PRO | RAM: 4GB DDR2 KINGSTON 800MHz CL5 | VGA: Inno3D GeForce 7300GT 256MB DDR3 (500MHz/1400MHz) | VGA Chladič: Zalman VF700-AlCu | HDD: 2xSEAGATE 320GB (7200rpm, SATA2, 16MB) + 2xSamsung 750GB (7200rpm, SATA2, 32MB)| DVD-RW: PIONEER DVR-212/SATA | Zdroj: LC POWER GREEN 6550GP rev.2 550W | Skrinka: Thermaltake Mambo Black | Monitor: 19'' LCD Samsung SyncMaster 940B | strih: Dazzle Video Creator Retail
predaj PA/rapidshare,megaupload píšte SS, rýchlo a najlacnejšie v celej SR/ČR
conky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conky »

samotne ovladace dekodovanie videa mpeg2 (DVD) nepodporuju, musi byt nainstalovany ten purevideo decoder je jedno aka verzia alebo alternativa mozno lepsia je napr. PowerDVD
CPU:Intel E6600@Freezer7Pro, GPU:MSI7900GTO@GTX, RAM:2x2GB DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C4DHX, MB: Gigabyte GA-965P-DS4(REV:1.0;C1), HDD: 500GB SAMSUNG HD501LJ, Case: Silverstone LC10B, PSU: Enermax Liberty 500W, DVD-RW SAMSUNG 183L, SC: Audigy 2 ZS@kxdrivers, TV: AVerTV Hybrid+FM PCI, Speakers: Logitech Z-5400, LCD: 20" Viewsonic VX2025wm
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

conky píše:samotne ovladace dekodovanie videa mpeg2 (DVD) nepodporuju, musi byt nainstalovany ten purevideo decoder je jedno aka verzia alebo alternativa mozno lepsia je napr. PowerDVD
PowerDVD je super, ale kdyz mas Win MCE 2005 (jako ja), tak to prehravej v Mediacentrech...
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

mam gf7600gs(AGP) a v ziadnom pripade nie je mozne rozbehnut HW akceleraciu videa h264, wmv9...
jedine co vie nvidia akcelerovat je MPEG

ati je v tomto ovela lepsia(vlastna skusenost), uplne bez problemov kaceleruju WMV9, H.264, MPEG-2, (MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1 - tie to som neskusal)
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

feelpain píše:mam gf7600gs(AGP) a v ziadnom pripade nie je mozne rozbehnut HW akceleraciu videa h264, wmv9...
jedine co vie nvidia akcelerovat je MPEG

ati je v tomto ovela lepsia(vlastna skusenost), uplne bez problemov kaceleruju WMV9, H.264, MPEG-2, (MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1 - tie to som neskusal)
no ono práve treba ten soft od NV a ešte k tomu za koruny :evil:
potom ide všetko ok
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

purevideo ani cyberlink nufunguje(ked apisem ze som skusal vsetko, tak tym myslim vsetko)
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

feelpain: tak sme bohuzel nic nevykoumal, pri wmv se mi vubec nespousti ten decoder v systrayi a na vykonu sem to nepoznal, mam dvoujadro a tam mi to u wmv jeste neprelezlo 10% jednoho jadra,potreboval bych nejaky h.264 na otestovani. btw tady je compatibility list : http://www.nvidia.com/page/purevideo_support.html
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

Hijacker933
ved mi aj bolo cudne ked si napisal ze sa ti podarila HW akcelaracia s gf6600, no ale bol so zvedavy :)

purevideo_support poznam

myslim ze to je jasne, pojdem do ATI. ale zas tak skoro to nebude, takze ak si niekto mysli ze mu to ide nech poskytne dokazy(HW akceleracia h264, wmv... s nvidiou)

dik
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

ja to ale opravdu sprovoznil :twisted: jen nevim jak uz,mozna na to maji vliv i nejaky kodeky ve windows ,aktualizace,hotfixy atd. ja mam cerstvy wokna od vcera,jeste se v tom nejak pohrabu,ale jit to kazdopadne musi, rozhodne u h.264 mi to fungovalo u wmv nevim,prece nvidia nekeca :D
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

feelpain:
tak jsem na to prisel,musi se aktivovat VMR jak pise RH na svym webu, jedinej problem je ,ze ja u svejch FW to VRM nemam,i kdyz sem ho odbloknul NVTweakem,mozna je to tim ,ze mam drivery od evga,oficialni mi ani nefungujou
Obrázek
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

VMR(DXVA) nie je spolahliva akceleracia. ja som mal na mysli klasicky renderer
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

Obrázek

http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2977