Internet pres BT

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Internet pres BT

Příspěvek od OndraSter »

Nazdar!

Nedavno me napadla myslenka toho, ze jelikoz mam na mobilu(SE T630) BT a v PC mam USB BT Dongle, pretahavam pres to data, synchronizuji atd. Tak me napadlo, ze nez jdu spat, tak si muzu vzit mobil a jeste treba browsit na mobilu na internetu (v mobilu mam xHTML prolizec, prinejhorsim tam muzu dat Operu). Nicmene netusim, jestli to nejak jde. Co jsem googlil tak se Symbianem to nejak slo, ale s timhle? Nevim jak nastavit nove pripojeni..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

resil jsem to s K790i, s tou to jde vcelku jednoduse, ale ma to nekolik ale, me se nepodarilo nasdilet spravne pripojeni, protoze to chce DHCP a ja mam IP na pevno, nebo jsem na to alespon neprisel. Potom je to zavisly i na softu a chipu v BT Dongle. Jde to s Widcomm + ted nevim jaky cip :(
Ale u tvyho mobilu je problem, ze on neumi vytvorit BT datovej profil.
Nicmene jde to i slozitou cestou http://semania.mobilmania.cz/content/view/1865/2/
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ja mam jakysi BTA-3100, vyrobce tam neni a myslimze jsem nasel 2 firmy ktere mely uplne ten samy Dongle s timto cislem a prakticky uplne stejne vypadaly.. (prinejhorsim tu ma bratr nejaky od MSI)

PC mi PAN zobrazi, ale mobil nevim.. Prostuduju poradne ten navod vecer.. Dik
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“