S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

V jedné té animaci, kde je ten děděk (asi střelcův otec) a střelec je jak je radioaktivní a pak odchází vyléčen od toho dědka - je tam vidět jeho obličej. Ten obličej střelce je stejný, jako je v poslední animaci u plniče přání. ;)
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

WAREZ link deleted by Wuuduu
PS: Nebylo by od věci, když už prozrazujete detaily příběhu na to předem upozornit, aby si někdo nezkazil zážitek ze hry:sad:
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

POZOR PREZREDZANIE DEJA-NEČITAŤ

h4:vposlednej animacii kde roztrielavaš tie banky kde je naloženych tych sedem ludi, maš tvar toho čo vypadol z auta na začiatku.(škoda ze som to zmazal,pozrel by som si to ešte raz-možno že sa mylim)
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

KIMI9 píše:WAREZ link deleted by Wuuduu PS: Nebylo by od věci, když už prozrazujete detaily příběhu na to předem upozornit, aby si někdo nezkazil zážitek ze hry [/b]:sad:
nebylo by od věci nedávat sem linky na warez fóra,je to proti pravidlům :wink:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

davat se linky na fora nie je problem, ale problem vidim v legalnosti tej cestiny, ja mam STALKERa v CZ, vcetne dabingu, ale je to origninal ceska verzia od CDprojektu, pochybujem ze to uvolnili zadara na stiahnutie.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Wuuduu píše:davat se linky na fora nie je problem, ale problem vidim v legalnosti tej cestiny, ja mam STALKERa v CZ, vcetne dabingu, ale je to origninal ceska verzia od CDprojektu, pochybujem ze to uvolnili zadara na stiahnutie.
Legalní to není, vždyť CD projekt proti tý warez-češtině solidně bojujou. Mazání z rapidu atd :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

SpeedyGT píše:...vždyť CD projekt proti tý warez-češtině solidně bojujou. Mazání z rapidu atd....
Ta cestina je asi na 20 mirrorech.... :lol:

//Wuuduu: Zlodeji si cesticku najdu vzdy, ale nemusime im v tom podavat pomocnu ruku tu na PCTf
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

[SPOILER] Prostě ta entita na konci (Collective-Consciousness) se rozhodne zabít Streloka, protože se, spolu s Ghostem a Fangem, dostali moc blízko k elektrárně - zjistili, že Monolith je ve skutečnosti iluze, že přání neplní a je to podvod...Ghost a Fang jsou nuceni se stáhnout, Strelokovi se to nepodaří, ztratí vědomí a paměť, Collective si z něj udělají S.T.A.L.K.E.R.A, a dají mu úkol - zabít Streloka.Neuvědomí si totiž, že to je on.Pak ho pošlou death truckem pryč od elektrárny, ten má nehodu, a Strelok je mimo kontrolu C-Consciousness s jedinou zprávou - zabít Streloka (a na fotce je přitom Ghost, aby to bylo ještě komplikovanější).Co následuje dál už víme, Strelok následuje své minulé kroky, setká se s Doktorem (jež mu prozradí že Strelok je ON), najde mrtvého Ghosta..a nakonec se dostane do samotné elektrárny, tentokrát díky elektronickému paklíči otevře dveře k C-Consiousness, tu zničí, a pohádky je KONEC! [/SPOILER]
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

durod píše:
SpeedyGT píše:...vždyť CD projekt proti tý warez-češtině solidně bojujou. Mazání z rapidu atd....
Ta cestina je asi na 20 mirrorech.... :lol:

//Wuuduu: Zlodeji si cesticku najdu vzdy, ale nemusime im v tom podavat pomocnu ruku tu na PCTf
No teď už možná jo, ale zprvu jim to furt mazali, jakmile se objevil link, přišel CD projektu mail od jedné osoby a hned vejmaz z rapidu :-D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Zdravim... Chcem sa spytat na jednu vec v tejto gameske.... Som uz v tom meste pri Cernobile (kde je to ruske kolo) a mam najst vchod do elektrarny...ale akonahle sa priblizim k tomu vchodu pred stadion (tam mam aj oznacene miesto) tak sa spusti animacka...v ktorej preleti kamera ponad stadion (plny anomalii) (na konci stoja vojaci na tribunach) a akonahle sa skonci...tak to zacne nacitavat a hned ma to hodi.. k elektrarnam..... Co tam ma byt.... Nemal som ist cez ten stadion... PLS poradte... co tam vam robi... :wink:
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Je to správně, já jsem též přes ten stadion nešel.
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

No dikes...ale je to nejak divne...aspon nejaka animacka alebo co...zrazu tam clovek len tak skoci....to je nejake blbe nie...?
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

tak tahle hra me presvedcila a zitra dorazi origos a pujdu ji od zacatku(jsem asi ve 3/4,hraju denne tak 30min),a pekne pomalinku si to vychutnam
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Každopádně já si kupoval STALKERa na JRC bohužel v české verzi. Něco tak šíleného jsem neviděl. Všude se mluví rusky, jen asi dvě animace jsou předabovaně a questy v češtině jsem viděl poprvé. Zlatej Oblivion v angličtině.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja jsem na tu cestinu zvedavej,moje anglictina zacina na hi ,bye a konci u fck u...
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

Red Devil píše:tak tahle hra me presvedcila a zitra dorazi origos a pujdu ji od zacatku(jsem asi ve 3/4,hraju denne tak 30min),a pekne pomalinku si to vychutnam
ked si ozajstny hrač tak si nainštaluj realisticky mod(Realism Patch 0.6),nastav si veterana a ešte len potom to dostane "grady".ale najprv si všetko prejdi bez modu aby si vedel potom kalkulovať.
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Teffel píše:
Red Devil píše:tak tahle hra me presvedcila a zitra dorazi origos a pujdu ji od zacatku(jsem asi ve 3/4,hraju denne tak 30min),a pekne pomalinku si to vychutnam
ked si ozajstny hrač tak si nainštaluj realisticky mod(Realism Patch 0.6),nastav si veterana a ešte len potom to dostane "grady".ale najprv si všetko prejdi bez modu aby si vedel potom kalkulovať.
Myslim,ze me staci jit na str obtiznost,ale diky
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

Red Devil píše:
Teffel píše: ked si ozajstny hrač tak si nainštaluj realisticky mod(Realism Patch 0.6),nastav si veterana a ešte len potom to dostane "grady".ale najprv si všetko prejdi bez modu aby si vedel potom kalkulovať.
Myslim,ze me staci jit na str obtiznost,ale diky
s modom to nieje velmi tašie.prave že skor odstreliš protivnika ako bez modu.len si viac zranitelnejši a potrebuješ mat stale obväzi a musiš stale zhanať žradlo.takže stale musiš hladať nejakych banditov aby si ich oskalpoval a mal čo jesť.mne to robi vätšiu srandu
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Aha tak to by slo hodis mi sz link na down??
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Teffel píše:
8) Přesně. REALISTIC mod mám nainstalovanej, původně jsem hrál na obtížnost STALKER ale změnil jsem to časem na VETERAN, je to lepší. Jinak nechápu na co je mod TRANSPORT, když jsem v zóně objevil zatím jediný pojízdný vozidlo, který navíc nejde vzít do vzdálenějších lokací pač tam u jednoho přechodu je závora. FUCK.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“