rozsypane CRT

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Master1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

rozsypane CRT

Příspěvek od Master1 »

mam velky problem - uz asi tyden me pres moje 17" CRT znacky AOC behaji cerne pruhy (tenke klikaty cary ve velkem mnozstvi), ale vetsinou to bylo jenom na max 2s a v malym mnozstvi - dalo se to prezit, ale dnes jsem necham pc bezet celou noc a prez ty pruhy skoro nic nevidim. dela mi to ale jen v oknech kdyz zapnu hru nebo film tak po tom neni ani pamatky. myslite ze odchazi monitor nebo GK(6600GT od gigabytu)?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Pokud to zachytíš print-screnem, tak to monitorem nebude. Dělal si něco s kompem? Taktoval, přidal nějakou komponentu atd?
Master1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Master1 »

screen je normalni nic neobvykleho, zacalo to delat kdyz sem opravil a aktualizovat Gigabyte utility(predtim to bylo nejak rozdrbany to neslo spustit to hazelo chybu), ale ted to uz treba 2hodiny ani nebliklo
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

a nekupoval jsi v posledni dobe nejaky hw? treba novou lednicku nebo tv? lednicky rusi signal 8-) (aspon u me to tak bylo)
Master1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Master1 »

tak jsem na to prisel - CRT je v pr*eli :( zkousel sem jiny a tam to nedelalo, coz je dost blby protze se ted bude blbe schanet poradny CRT (hraju FPS hry)
romis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romis »

Nooo tak snad už jenom nějaký hodně rychlý LCD 2ms ne???CRT se v dnešní době mov nedělaj tak máš asi hold smůlu
AMD Athlon 4000+ jádro san diego,DFI lan party nf4 ultra-D skt939,GeForce 8600GTS,2GB (DUAL 2x1GB) DDR433 Corsair Twinx XMS PRO 2-3-2-6, LED,CoolerMaster FOX Centurion 5 CAC-FX5-UW, černo/stříbrný,NEC DVD±RW ND-3551, 16x8x/8x±R9, LabelFlash, bulk, černá
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“