Měnil jsem na starším (cca 4 roky) fiemním počítači GK GF 5700LE za GF 7600GS (AGP), takže jsem si stáhl nové ForceWare, odebral původní ovladač, restartoval - naběhlo to v pořádku ve VGA režimu, vypnul počítač, vyměnil karty, zapnul počítač a ono nic - počítač spokojeně běžel a monitor zůstal černý - ani neblikl.
Došlo mi, že jsem zapomněl připojit dodatečné napájení, to jsem napravil, ale ono zase nic - od té doby z monitoru vyrazím pouze hlášku No input signal (jak DVI i VGA) a to i po vrácení původní karty. Tu jsem znovu vyndal a vyzkoušel v jiném počítači - funguje OK. Nenapadá mě nic jiného, než že odešlo AGP na základní desce, (přesněji - že já vůl jsem oddělal . . .), ale raději se ptám, jestli jsem něco nepřehlédl, než začnu shánět novou desku.
Vím, že bych měl upřesnit konfiguraci, ale tč. ji neznám
Zdroj (450W) je asi měsíc nový - ze starého se linul zách pálící se izolace, tak jsem ho vyměnil, během dvou dnů odešla ještě původní GF, nahradil jsem ji výše zmíněnou 5700LE, ale od té doby to šlo OK.
Příd. napájení GF by mělo být OK připojil jsem to na disk a ten běžel - bez monitoru jsem toho ale víc nezjistil.
Mám ještě něco zkusit, nebo rovnou shánět jinou desku?
Dík
jirka