Ahoj všem,
řešil jsem tu pár problémů s mým novým ntb. z ledna 07. Nejdříve jakési zamrznutí ntb a pruhy přes celou obrazovku. To vyřešil servis Getronics výměnou zkl. desky. Po opravě ale dost nahlas rachtal často větrák a slyšel jsem pískání asi HDD (to před opravou nedělalo). Hodil jsem jim to znovu a v nové opravě je napsáno výměna: HDD, FANU a thermalpadu. Faktem je, že teď je větrák ok, ale to pískání mi často leze na nervy: není to zas tak hlasité, ale je to taková frekvenci z které dovede rozbolet hlava... Pískne to občas při startu, ale hlavně to píská pořád jen u zaplého Media Center a při přehrávání videa.
Netuší někdo, v čem to může být???? Souvisí to nějak s mou integrovanou VGA Xpress 1100 (jestli má vůbec fan)? Je to snad věc HDD?
-docela mě mrzí, že Gericom to neopraví napoprvé pořádně, není tu i jiný záruční servis na PA 1510?
-vidím to na to, že jim to tam budu muset hodit znova, ačkoliv jserm velmi znechucený, to už by byla 2. zbytečná oprava, která nemusela být a já budu akorát lítat po Praze..
Předem díky za rady...
P.S.: kvůli tomu pískotu se mi tím ani nechce zatěžovat, ale pokud budu dělat s ntb. každej den a to z videem, MCE, či nějakou graf. apl., tak se z toho s prominutím pose..
Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510- problémy
Moderátor: Don
- EasyShare
- Začátečník