S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- Teffel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Teffel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ale ked si hral rus originalku tak este nebol patch.ne?
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já vím...Teffel píše:kimi :naco mu prezradzas ved nech sa poprechadza
Prostě jsem mu musel poradit. Beztak už to ví
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, potřeboval bych radu. Už jsem sice jednou STALKERa dohrál, ale to jsem šel striktně po dějové linii bez plnění vedlejších questů.
Teď hraju znova a snažím se řešit co nejvíc vedlejších úloh.
1) Poté co mi stopař řekl, že mám jít k Doktorovi do skrýše Streloka, tak ten mi něco RUSky vykládá, ale toto video není přeloženo - takže to je rusky. Co mi říkal?
2) Poté co jsem vylezl z kanálu po setkání s Doktorem, tak mám dva úkoly, se kterými fakt nevim nevim.
- mám ochránít Agroprom před nájezdem banditů. Ale není tam žádný cílový bod, který mám chránit. A i když vystřílím všechny bandity (a to jak u brány, tak u zadní rozvalené zdi), tak úkol splněn není. Ti stalkeři, co jsou vevnitř mi nic zajímavého neříkají. Jak mám tento quest splnit?
- Od Sidoroviče jsem dostal za úkol ukrást bednu z dokumentama od vojáků ze základny v Kordonu. Prej tam mám jít v noci, to je tam málo strážných. Já tam jdu v noci, strážným je tam jak much a hlavně dřív než bych se s nima pustil do křížku, tak mi to nehlásí něco jako Úkol nesplněn: Ochrana objektu.
Co s tim?
Díky za rady
1) Poté co mi stopař řekl, že mám jít k Doktorovi do skrýše Streloka, tak ten mi něco RUSky vykládá, ale toto video není přeloženo - takže to je rusky. Co mi říkal?
2) Poté co jsem vylezl z kanálu po setkání s Doktorem, tak mám dva úkoly, se kterými fakt nevim nevim.
- mám ochránít Agroprom před nájezdem banditů. Ale není tam žádný cílový bod, který mám chránit. A i když vystřílím všechny bandity (a to jak u brány, tak u zadní rozvalené zdi), tak úkol splněn není. Ti stalkeři, co jsou vevnitř mi nic zajímavého neříkají. Jak mám tento quest splnit?
- Od Sidoroviče jsem dostal za úkol ukrást bednu z dokumentama od vojáků ze základny v Kordonu. Prej tam mám jít v noci, to je tam málo strážných. Já tam jdu v noci, strážným je tam jak much a hlavně dřív než bych se s nima pustil do křížku, tak mi to nehlásí něco jako Úkol nesplněn: Ochrana objektu.
Co s tim?
Díky za rady
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1) Jestli máš ve hře češtinu, tak si pak projdi svůj zápisník, většinou tam bývá shrnutí posledního děje, takže by tam mohl být zápis ze setkání s Doktorem.
2) Ten quest se získáním kufírku od Sidoroviche jsem ještě nedělal, mám ho v úkolech, ale právě proto, že tam bylo hodně vojáků (a já zrovna neměl dost nábojů), jsem to zatím vzdal. Možná později. Úkol nesplněn mi to nehlásí...
2) Ten quest se získáním kufírku od Sidoroviche jsem ještě nedělal, mám ho v úkolech, ale právě proto, že tam bylo hodně vojáků (a já zrovna neměl dost nábojů), jsem to zatím vzdal. Možná později. Úkol nesplněn mi to nehlásí...
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, je to na pravé straně v poslední cele (kousek od ducha)KIMI9 píše:Zkus se vrátit úplně nahoru, kde jsi našel Duchovo tělo, tam hledej EXITkeno 10 píše:...ale teraz mam mensi zasek. som nasiel tie dokumenty (x16) od toho ducha ci co to a teraz as vraciam s5 ale dsotal som sa tam kde som bol a na ten rebrik nalavo mi nejde vobec vyskocit a neviem co teraz mam ako dalej robit?(pls a este mi povedzte cca ako daleko som v hre)
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
- jasomjano
- Začátečník

no tu bednu som zskal celkom jednoducho veni vidi vicihanz píše:Ahoj, potřeboval bych radu. Už jsem sice jednou STALKERa dohrál, ale to jsem šel striktně po dějové linii bez plnění vedlejších questů.
Co s tim?
Díky za rady
PS: ten agroprom je velke uzemie musis hladat ostatnych
ozaj nevie niekto ako sa da jazdit na autach???
My ochotni, vedeni nevědomými,děláme nemožné pro nevdečné.
mechanici ČSA
mechanici ČSA
- CyberDeath
- Začátečník

jasomjano: pokud chces jezdit z autama tak si musis nainstalovat Mod do hry ale nevim jestli funguje na ceske verzi
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- Extraboy
- Začátečník

koľko máte bodov / splnených úloh ?!
1280 bodov som 1. STALKER
/ 235 splnených úloh !
1280 bodov som 1. STALKER
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

Tak ti bracha asi nekecal, ale moc to mu neverim... beztak se pak vymluvi na nejakou tiskovou chybu... Skoda ze me tahle hra vubec nezajima, jinak bych si pro ni uz jel... Podle me to bude stejna strategie jak kdyz Elektroworld v letacich sliboval HoMaM V hoodne pod normalni cenou a pak to nebyla pravda.KIMI9 píše:WHAT THE FUCK IS THAT?
V letáku MAKRO se prej objevila PC hra STALKER za 177 Kč. Včera mi to volal brácha. Na vlastní oči jsem to neviděl, a leták si z jejich stránek bez platného podnikatelského čísla stáhnout nemůžu. Tak to někdo ověřte, jestli to není nějaká kravina...

//Edit
Ted jak na to cumim, tak je tam malim pismem "* cena od" to se asi bude tykat te Extra klasiky... Stalker bude za vic
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Steffy
- Začátečník

Savy a vsechno nastaveni je ulozeny v C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC.KIMI9 píše:Nutně potřebuju přeinstalovat systém a nechtěl bych příjít o uložené pozice, jenže nikde v adresářích Stalkera nejsou savy...
PLS: Nezkoušel jste někdo, zda-li funguje STALKER jako RIP? Jestli můžu obsah složky v Program Files vzít a zálohovat a potom zas vrátit...
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
cus hey chcu se jen zeptat esi nekomu po nainstalovani patche 1,0001 nebo jak to presne je se taky zpozduje mys...uplne me to rozciluje tak cu vedet esi je to normanli nebo to dela jen me dikes.
a nevite jeste jak se instaluje ten shader mod? ja ho rozbalim do slozky gamedata a pak se ma jeste neco udelat v configu a to zaboha nevim co to je zde je navod : You may need to change your FSGAME.LTX file. the second line that says something about gamedata location, change
the false there to true if they aren't both true. You'll understand once you see it.
prelozil jsem to jakoze mam otevrit ten soubor a prepsat gamedata localition na true jenze v tom configu zadna takova polozka neni
a nevite jeste jak se instaluje ten shader mod? ja ho rozbalim do slozky gamedata a pak se ma jeste neco udelat v configu a to zaboha nevim co to je zde je navod : You may need to change your FSGAME.LTX file. the second line that says something about gamedata location, change
the false there to true if they aren't both true. You'll understand once you see it.
prelozil jsem to jakoze mam otevrit ten soubor a prepsat gamedata localition na true jenze v tom configu zadna takova polozka neni
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ma vypadat takle:
$app_data_root$=true|false|C:\|Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\
$game_config$ = true| false| $game_data$| config\