projekt: cierna diera in da StarGate

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

praveze budte radi, martin konecne nepise ale maka! :lol: :lol: :lol:
sixtus1
Nováček
Nováček

Příspěvek od sixtus1 »

už by se to mohlo troch hnout :x
CPU: AMD Phenom X4 9650 with AC FREEZER 64 pro, Motherboard: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, RAM: 2048MB Patriot 1066MHz , VGA: Integrovaná, HDD: WD GreenPower 500GB, Case: Nějakej chieftec (jenom kostra, vzhled je kompletně překopanej:-)), Mechanika: DVD-RAM LG GSA-H12L with LighScribe
Notebook:Mivvy M310 (MSI Wind U100)
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

kto si pocka ten sa docka ...

kvalitna pracicka vyzaduje cas ...

uz sa tesim na nove foto :)
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

Pěkný, jen jestli ti ta trpělivost vydrží až dokonce...... těším se na další fotky...
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
stanimir
Nováček
Nováček

Příspěvek od stanimir »

santa999 píše:Je to krásná práce, trochu sem doufal v to že ten prstenec ze simboly bude bohybliví ale nevadí, je to nádherná práce i bez toho :worship:
No podle toho že tato brána pochází ze serie SG Atlantis tak tam prstenec pohyblivej není.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

dnesne fotky:

hotovy zatnaktel, okolo je to leskle, lebo ked som to fotil bola cerstva farba. na vsetko pojde na zaver matny lak, nebude to take krive ako teraz.
Obrázek

hotova brana a hotovy predok
Obrázek

najblizsie budem malovat vsetko co som dokoncil, treba namalovat branu (aby vyzerala tak kamenne ako v skutocnosti), DHD a tiez zatnaktel, ten ma tie farebne pasiky po sebe. Ked to vymalujem, uz len zapojim elektriku a hotovo.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

kuuuuuuuuua to je naaaaaaaarez....fakt paradni...detailni...je tam neco co neni dokonaly ? :o :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
PHOEN1X
Nováček
Nováček

Příspěvek od PHOEN1X »

fakt pekny :wink: jen by to chtelo udelat ten zatnaktel v originalni barve :oops:
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

2PHOEN1X co treba cist ? je tam napsane ze se to bude jeste malovat .

Pekna prace .
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

Moc pěkný, už jsem se nemoh dočkat nevojch fotek, ale ze to čekání to stojí, líbí se mi, že opravdu nespěcháš a dáváš si záležet...máš můj neskutečnej obdiv, protože abych řek pravdu, tak jsem ani moc nevěřil, že budeš mít pořád takovou trpělivost. Už se těšim, až to bude v barvě...
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No Martinova práce je opět perfektní, jde vidět že je opravdu hračička. Já jsem ale dost zklamán z toho pohledu, že tohle už je všechno. Čekal jsem kompletní přestavbu case se vším všudy a ony to jsou vlastně jen dvě bočnice a čelo ve stylu SG. Škoda
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

sry, zabudol som este DHD, takze to niesu len 2 bocnice

na tie tlacita po namalovani nalepim tlacitka zo suhvezdiami z plexi, ktore som uz ukazoval minule.
Obrázek

kompletnu prestavbu som navrhoval majitelovi uplne na zaciatku, ze nech si nieco stargatovske vymysli, ale zamietol mi to, chcel proste normalnu bednu, vnutri len funkcne upravy a zvonku tema stargate.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ...nádhera...
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

...
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

ale este nejake drobne detajliky by si tam spravit mohol ;) lebo zvysky plechov su nejake moc hole ;)
klokan22
Nováček
Nováček

Příspěvek od klokan22 »

parááááda :-D :-D
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

jak to myslíš majitelovi no já nevím ale jak ses na tom tak nadřel tak to bych nedělal nikomu ani za meloun i kdyby se kdo ví co dělo nebo byla krize největší toto je prostě tvuj projekt . Mně osobně by to štvalo kdybych mněl se drbat z něčím takovým pro někoho to by byl trochu blbý ůlet.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

OD KRASY
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Je to fakt perfektni, ale skoda jen, ze to neni uplne moc propracovane...
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Mě se to líbí, zatím je to super, jen jak tady někdo říkal, že když by to byl jeho výtvor, neprodal by ani za milion - souhlasím :D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Odpovědět

Zpět na „Projekty“