-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

Butch píše:
hypnotic666 píše:ahaaa, tak proto mi dneska ten palach neodpovidal.. byl lvl 38 a mlatil moby 34+-... rval jsem na neho vsemi ruznymi svetovymi jazyky, ze budu potrebovat help s alikem, kterej me blokuje cestu, ale ani se nezastavil :) porad jen pobihal a mlatil bez jakehokoliv spellu nebo tak neco..
Nemuzes lidi takhle odsoudit. Treba trenoval skill na zbrani. Je prece idealni mlatit o par levelu nizs moby a trenovat na nich zbrane. Ja taky nereaguju kdyz po me nekdo chce penize(nesnasim lidi co whispujou kvuli penezum, takove davam rovnou do ignore listu) nebo si chce povidat a ja na to nemam naladu nebo cas.
To ze nekdo bezi do zdi taky nemusi zrovna znamenat, ze je bot.
Dost casto si to namirim ze hrbitova k mrtvole a mezitim jdu treba na zachod a pak cumim jak jsem se zasekl o prvni strom a bezim do nej uz dve minuty.

Jinak AFK samozrejme jde byt i kdyz clovek aktivne hraje...staci si to jen zapnout v nastaveni wowu.

Jinak jake talenty povazujete u Warlocka za nej u levelovani?
Mam jej ted na 17 lvl a mam je takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

Pokud budu pak budu spise zameren na pvp, tak je mi jasne ze idealni je Affiction a kdyz na instance tak spise destruction. Na solo expeni to bude chtit asi nejakej mix. Tak kdyztak prispejte se svymi nazory. Warlock je hodne hustej a jako jedinej neprosel zatim poradnym nerfem :-D
Resp je to asi nejlepsi postava na PVP spolu s Rougem..zalezi na momentu prekvapeni. Roug je taky vybornej..stun, sek sek, zbyva pulka zivota a pak teprve je videt roug, ale to uz je vetsinou pozde. Ale Warlock me fakt zacal bavit a na 17levelu dam treba 21 level priserku s Voidem.
ja sem uplne spokojen se svym Lockem mam ho natalentovaneho 40 Affiction a 21 v Destruction a PvP i solovani s nim je maximalni pohodicka:) build je dost podobny tomuto:
http://www.wowhead.com/?talent=AA0rmRfzqtcZZxx0tr0z
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Affliction je prakticky ciste PvE specka. Jestli si vzpomenu tak sem pak hodim talent build jak jsem mel talenty na demo/destro...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No ono demonology taky neni spatny :) takovej felguard je do instanci super vec na addy. Kamos co hraje locka to ma nejak hozeny affi/demonology a je to prej bomba...hned jak pojede armory hodim link na talenty...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter píše:No ono demonology taky neni spatny :) takovej felguard je do instanci super vec na addy. Kamos co hraje locka to ma nejak hozeny affi/demonology a je to prej bomba...hned jak pojede armory hodim link na talenty...
Felguard je do instancí celkem nanic, utlučou ho během pár sekund. A na raidy už vůbec ne. Zmiňovaný 40/0/21 build je celkem fajn, hrál jsem s ním teď asi měsíc, ale předělal jsem ho na prakticky full destro, sice jsem měl pořád plno many, ale na raidech chyběla dmg. Zato se s ním skvěle sólovaly questy, což je s destro pěkná otrava
vss Vodnik DrC+ (kp)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše: Jinak jake talenty povazujete u Warlocka za nej u levelovani?
Mam jej ted na 17 lvl a mam je takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

Pokud budu pak budu spise zameren na pvp, tak je mi jasne ze idealni je Affiction a kdyz na instance tak spise destruction. Na solo expeni to bude chtit asi nejakej mix. Tak kdyztak prispejte se svymi nazory. Warlock je hodne hustej a jako jedinej neprosel zatim poradnym nerfem :-D
Resp je to asi nejlepsi postava na PVP spolu s Rougem..zalezi na momentu prekvapeni. Roug je taky vybornej..stun, sek sek, zbyva pulka zivota a pak teprve je videt roug, ale to uz je vetsinou pozde. Ale Warlock me fakt zacal bavit a na 17levelu dam treba 21 level priserku s Voidem.
mno na 17 levelu bych to moc neresil,
nej na levelovani je demonology a na 51 felguarda, takovej tancik na dalkovy ovladani, k tomu se hodi jet affi, urcite si dej 5b do improved corruption at to mas instantni, improvlej imp je naprd, max tak na hp bonus z instanci, stejne tahas woida kdyz solujes, jel bych cisty demonology + affi asi nejak takhle:
http://www.wowhead.com/?talent=IE0bbofZbxhzIiz0tst
urcite se tam da par veci poladit, nebo neni spatny jet affi s demonology at maj peti vic many na darkt pact
co se tyce pvp rek bych ze warlock je easy class pro rouga, pokud se jeste jedna o UD tak je to tuplem jasny, a ohledne locka no rek bych ze affi je no skill proste nadotkuju vse co vidim a ono to chcipne... nic moc ale kombo immolate conflagrate shadow burn je solidni :) to jo, me prijdou hadraci na pvp obecne o nicem musis stat abys neco vykastil, to treba lock ne ale proste na pvp sou lepsi classy
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Vodnik píše:
Skeeter píše:No ono demonology taky neni spatny :) takovej felguard je do instanci super vec na addy. Kamos co hraje locka to ma nejak hozeny affi/demonology a je to prej bomba...hned jak pojede armory hodim link na talenty...
Felguard je do instancí celkem nanic, utlučou ho během pár sekund. A na raidy už vůbec ne. Zmiňovaný 40/0/21 build je celkem fajn, hrál jsem s ním teď asi měsíc, ale předělal jsem ho na prakticky full destro, sice jsem měl pořád plno many, ale na raidech chyběla dmg. Zato se s ním skvěle sólovaly questy, což je s destro pěkná otrava
jo to ted u nas jede kazdy maslo, ALE tendle build spojuje 2 pozadavky na EQ:
pro affi max spell dmg a pro vyuziti bonusu ruinu max spell crit neni lepsi jet 41/20/0? da se to pekne namixovat a mas improvly pety co maj hafec many, a jako affi ti mana nedojde skrz dark pact, locka sem taky hral ale nemel sem 70ku.

btw butch se vratil k wow? :) taky o tom uvazuju
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Patch 2.1

Příspěvek od ByzaX »

Cital som si fora a... no samani su nas.ani takmer kvoli vsetkemu (no a ja vlastne tiez), feral druidi zasa kvoli stale neopravenemu range bug, shadow priesti tiez nevyskakuju radostou.

Ako sa novy patch paci vam?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Tomu buildu 41/20/0 moc nerozumím, ten Ruin tam vůbec nemáš, takže dmg bude stát za bačkoru. Demonolog je dobrej s Master Demonologist kvůli resistům, ale je to použitelné jen na určité bosse a jinde budeš jen zabírat místo.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

do pve jednoznacne kombo demon/afli(demoni davaju bonusy a davate pekne dmg s dotkami a fear) a do pvp jednoznacne destruct/demonology(shadow bolt za 12k-no prezi to!)
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Vodnik píše:Tomu buildu 41/20/0 moc nerozumím, ten Ruin tam vůbec nemáš, takže dmg bude stát za bačkoru. Demonolog je dobrej s Master Demonologist kvůli resistům, ale je to použitelné jen na určité bosse a jinde budeš jen zabírat místo.
http://www.wowhead.com/?talent=NE0MbRfkqtsofxczI
takhle nejak sem si to predstavoval
edit: v podstate jde o to ze mas full affi a pety pouzivas jen jako mana zasobniky, pripadne na stamcu jako support warrovi, stejne bolt castis jen z shadow tranzu
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

LOVIT píše: btw butch se vratil k wow? :) taky o tom uvazuju
Ehm, ano :-)

Lock me fakt bavi.

co tento build na pvp?
http://www.wowhead.com/?talent=AE0MiRfzqtfoZxx0x

Ziju prave v domeni ze affi je na pvp nellepsi.
Kazdopadne locka hraju poprve, takze si necham poradit.

pokud by jste vy zkusenejsi nez ja meli cas, tak bych si predstavoval 3 buildy:

idealni na solo questeni
idealni na instance
idealni na pvp

Je jasny ze nazory se budou lisit :-D

vyse je muj namet na pvp, ostatni dva netusim.
Kl3p_co. píše:...shadow bolt za 12k-no prezi to!)
to take mozne? s jakym spell damage bonusem na equipu?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Na PVE určitě Aff a Demo. když to dobře zahraješ budeš mít furt full HP a manu.

Na instance nevim. když budeš Desto, tak budeš jak mage. Dáš DMG a restis, ale komu to vadí :roll: Demo bych nebral, protože ten felguard zas tak imba neni. A aff da sice super DMG ale nekontrolujes threat. Prostě nadotuješ a když se mob/boss splaší tak ten DMG nijak nesnížíš. A potřebuješ čas, aby si to rozjel, takže na thrashi budeš trochu pozadu.

A do PVP. Ja měl destro a super, ale Aff mi přjde lepší. Máš lepší drain, takže se líp držíš, máš druhý instantní fear s CD jenom 30 sec, máš Amplify curse a curse of exhacustion (oželíš DMG ale si celkem v suchu). A v areně si na tom líp, ty teda ne ale tvuj tým. Když jako Demo nebo Destro lock umřeš, tak tvůj dmg končí, ale jako Aff je odotuješ a hezky litaj další tisice DMG i když ty si tuhej. A máš super spell dmg. na CoA je to myslim 120% ale zas necrtituješ a instant shadowbolt maš taky.
/edit
a ještě máš dark pact. prostě sebereš manu demonovi. :twisted: Stejně bereše jenom succubu na seduce :inlove:
Naposledy upravil(a) PzKpfw VI Tiger dne stř 23. kvě 2007, 23:22, celkem upraveno 1 x.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

V PvP buildech neporadím, na PvE je od lvl 60 asi nejlepší demonolog na levelování a jakmile máš dvě věci z T3.5 setu tak respecnout na affliction. S tím se dá jak v pohodě questovat tak jseš platnej v 5man instancích. Ale na Kara už s tím velkou parádu nenaděláš, dmg prostě chybí a bez destro ji nenaženeš. A destro s Nether Protection se hodí i například na Ilhoofa, který se jinak dělá dost blbě
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak vcera jsem na levelu 20, delal u locka quest na Sucubu. Docela vopruz :-D
Behat takovou dalku.... Ganknul me jeden hordak kde jsem nevidel level tj byl minimalne o 10 levelu vyse. Ale prekvapilo me ze se mi podarilo mu dat fear.

Kdyz s lockem cokoliv zkousim na priserky tak o 10 levelu vyse, tak je to samej resist vcetne wands..proste se nechytam.

Kdy dostane moznost Sucuba natrenovat seduce?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Zasahnout hrace o 10lvl vyse je podstatne snazsi nez priseru o 10lvl vyse.

Jinak takove instruktazni video jak s 60lvl roguem masakrovat 70lvl hrace je zde
http://files.filefront.com/KickGoss_RED ... einfo.html

Exkluzivne taivansky popik v cene! ;-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Butch píše:
Kl3p_co. píše:...shadow bolt za 12k-no prezi to!)
to take mozne? s jakym spell damage bonusem na equipu?
s koplet t2 setom a cistym buildom 0/0/51.Dnes s komplet t3 a buildom 0/0/61 kludne crit za 15k kazdy den....
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Kl3p_co. píše: s koplet t2 setom a cistym buildom 0/0/51.Dnes s komplet t3 a buildom 0/0/61 kludne crit za 15k kazdy den....
Hm, mám komplet t3.5, destro build a kupodivu SB dávám tak 5k ;-) Ono taky záleží na další výbavě nicméně pokud nemáš +1400dmg (bez buffů) a na targetu všechny možné debuffy a na sobě buffy tak se na tebou udávané hodnoty nemáš šanci dostat.
vss Vodnik DrC+ (kp)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

no a já jsem na lvlu 41 a dávám za 800, když se vydaří critnout i s windfury :D To já jen, aby tady nebyly samý vysoký čísla :D Samozřejmě bez buffů, jen čistě z windfury... A critical mám zatím něco kolem 17% :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Návštěvník

Re: Patch 2.1

Příspěvek od Návštěvník »

ByzaX píše:Cital som si fora a... no samani su nas.ani takmer kvoli vsetkemu (no a ja vlastne tiez), feral druidi zasa kvoli stale neopravenemu range bug, shadow priesti tiez nevyskakuju radostou.

Ako sa novy patch paci vam?
Zatim patch je vpoho, sice pro roguny toho moc neprinesl :D
jinak ccelkem se mi libi ze boostli veci z raid instanci....
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Boze, kdo vymyslel to strasny slovo "roguna"? Je to uplne strasny. Sem to poprve slysel cca pred mesicem na PG24 a udelalo se mi s toho nevolno :).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“