Napájecí konektor
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Havoc
- Začátečník

-
Napájecí konektor
Potřeboval bych menší radu. Měl jsem ATi Radeon9700Pro a přes obrazovku mi běhaly tenké vodorovné pruhy jako při 60Hz, tak jsem reklamoval a mám GeforceFX 5950Ultra, ale pruhy běhají nadále ale pouze ve 3D(ve 2D už neběhají). Tak mě napadlo jestli toto rušení némůže způsobovat ten externí napájecí konektor, neboť GeforceFX 5950Ultra snižuje ve windowsu své pracovní frekvence a tím pádem nepotřebuje tolik napájet. Hry ale jedou v pohodě jenom z těch pruhů mi lezou oči z důlku
(normálně si toho jde všimnout když se třeba v Hiddenovi 2 zastavím a podívám se třeba na zem). Jak to odstranit nebo to může být mojí deskou ASUS P4P800Deluxe? Karty bez přídavného napájení to nedělají.
- Shit
- Odborník PCT

Re: Napájecí konektor
Tomu napájení moc nevěřím...Trafo? ... Že by zrada na bordu s kartami 8x AGP?Havoc píše:Potřeboval bych menší radu. Měl jsem ATi Radeon9700Pro a přes obrazovku mi běhaly tenké vodorovné pruhy jako při 60Hz, tak jsem reklamoval a mám GeforceFX 5950Ultra, ale pruhy běhají nadále ale pouze ve 3D(ve 2D už neběhají). Tak mě napadlo jestli toto rušení némůže způsobovat ten externí napájecí konektor, neboť GeforceFX 5950Ultra snižuje ve windowsu své pracovní frekvence a tím pádem nepotřebuje tolik napájet. Hry ale jedou v pohodě jenom z těch pruhů mi lezou oči z důlku(normálně si toho jde všimnout když se třeba v Hiddenovi 2 zastavím a podívám se třeba na zem). Jak to odstranit nebo to může být mojí deskou ASUS P4P800Deluxe? Karty bez přídavného napájení to nedělají.
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- dR@gon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že mam podobnej problém. Přes monitor mi diagonálně lítaj takový světlounký pruhy. Někdy si jich člověk nevšimne, ale na šedém podkladu je to děs. A je jedno jestli grafika jede ve 2D nebo 3D režimu... Dělá to taktovaná i netaktovaná. Myslim, že by to mohlo být deskou. Na předchozí desce Intel i865 PERL to nedělalo. Že by vada ASUS P5P800 ? Kdyby to bylo na CRT tak to ještě jakž takž pochopim, ale na LCD??? Nemůže to být přetíženou větví zdroje?
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1