Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

izerS18 píše:Mně se toto stávalo na i na XP SP2 s X1900GT a i pod Vistama 32bit. Patch 1,4 ee...dal jsem 1,32 a bylo...mám teď 8800GTX a jede to v pohodě. Patch 1,4 tam už nedám
bez 1.4 si ale moc nezahraješ na online serverech .)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Hraju COD1 a COD2... a to už času bere moc,takže toto jsem ani neřešil. Ale děkuji za upozornění
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kdo si vzpomíná na řešení problému? jsem na konci SWAMP, ta ženština přijede s vozíkem k bráně, konec levelu, a při nahrávání dalšího se to kousne. už jsem to jednou dohrál a taky jsem měl tenhle problém, ale zapomněl jsem řešení :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Máš tam hozený nějaký patch či jedeš jen na hru po instalaci?
Mně se toto nikdy nestalo... vždy jsem měl aspoň nějaký patch a minulý týden jsem to dohrál opět s patchem 1,32 a za celou hru ani jedna chyba. dříve se mi stalo,že se to třeba neuložilo,ale teď ok...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jasně, patch 1.40 build 4005 nebo tak nějak. mám pocit že to šlo řešit smazáním savu a nahráním předchozího, zkusím to...
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

cau, nevim esi se to tady resilo ale nejde mi zapnout ve hre AA, je zasedle. sestava viz podpis
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

vesna píše:cau, nevim esi se to tady resilo ale nejde mi zapnout ve hre AA, je zasedle. sestava viz podpis
Jde spustit pouze po prvním spuštění hry,pak už ne.Pak ze hry musíš vyjet a pustíš to přes Start/Programy/Ubisoft/Far Cry/Configure Far Cry.Tam to funguje bezpečně.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zombux píše:kdo si vzpomíná na řešení problému? jsem na konci SWAMP, ta ženština přijede s vozíkem k bráně, konec levelu, a při nahrávání dalšího se to kousne. už jsem to jednou dohrál a taky jsem měl tenhle problém, ale zapomněl jsem řešení :oops:
tak jsem našel řešení, je třeba smazat všechny savy z tohohle levelu (swamp), a rozehrát to znova od posledního savu předchozí mise :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Asi jsem lama, ale zasekl jsem se v jednom levelu (Cooler se tuším jmenuje) a prostě se nemůžu dostat dál. Života málo, nábojů do všeho ještě míň. Hraju na druhou obtížnost a občas mi to přijde docela hardcore. Ta nejtěžší je asi pro totální masochisty :evil:
Goldnoob team proud member!
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Jsem to hrál znova teď na druhou obtížnost a super pohoda. Když jsem se ale takto někdy sekl,tak jsem si nahrál save cca 2 dozadu,kde bylo všeho více a jel jsem pak znova :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já strašně nerad hraju znova hry nebo jejich úseky, který nenabízej jinej postup a musím hrát ty pasáže úplně stejně. Navíc, když me to po počátečním nadšení tak trochu přestalo bavit, hlavně od té doby se jsou tam ti mutanti ...
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Takych usekov tam bolo len zopar. Ale je fakt, ze sucasne islo o extrem, co sa tyka poctu opakovani a prakticky bez vyhrady islo o miesta z mutantmi.
Na to, ako clovek donekonecna zaplavoval tu obrovsku miestnost, aby nasledne hlusil raketometneho mutanta a par malych sviniek dodnes spominam.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To je možná ono, tady se zaplaví mega místnost, vyplave se nahoru, nějakým potrubím se proleze dál, pak skok do vody (neni to hluboky, da se v tom chodit a za rohem vlevo vyběhne ten mutant s raketometem. A toho nemůžu nějak dát.
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

7-8 ran z té brokárny,či co to je..jak to má 10 nábojů a max 50 je reserva...to ho dá v klidu a ani se tě nedotkne :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jo, brokárna je dobrá, ale já do ní mám přesně 4 náboje :lol:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Jj..brokovnice ho složila, ale myslim že se dalo i "ignorovat ho" a proběhnout rychle kolem něj tušim do tý místnosti kde byli ty dva malý mutanti, ty zabít a hurá dál..přesně už si to nepamatuju :oops:
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Ak si tam, tak uprimnu sustrast. Neviem, co mas za zbrane, ale poradim ti len tak vseobecne, aj s prislubom "krajsich zajtrajskov". Skor, nez zoskocis si priprav zbrane, ktore chces pouzit. Teda 2, ktore sa daju prepinat tlacitkom. Ja som sa mu pokusil dat aspon 1 headshot sniperkou a zvysok bola hadam brokovnica a G-36.

Takze Mutant sa objavi - headshot, mozno hod granat, okamzite prepni zbran, strafuj okolo neho a vysyp don zasobnik
Prebijaj a sucasne zdrhaj za zalomenie chodby, ale nie rovno. On je relativne pomaly, rakety samozrejme nie. Teraz ukrutne bacha na 1 vec: Kdesi v tych chodbach su male dvere, ku ktorym sa ani nepriblizuj. Ver mi, mas dost problemov s tym jednym "mazlom".
Skus zopakovat postup. kazdopadne strafuj okolo a snaz sa donho palit. Z casu na cas sa ti ho podari zlozit.

Teraz ti svetle zajtrajsky: V miestnosti za tymi dvierkami ta cakaju 2 skakave mutanty - ergo vsivy problem a autosave daleko. Takze si priprav nejaku utocnu pusku a brokovnicu. Pribliz sa k dveram a pozri za seba, aby si mohol cuvat - zaklad prezitia.
Hod dnu granat a cuvni, vyprovokuje ich to a mozno aj porani. Ak nie - zopakuj.
Ked vybehnu, tak cuvaj a strielaj do nich, ked minies naboje v puske, prepni na brokovnicu a pokracuj v palbe. Snad sa ti ich podari zabit.

Ked je po vsetkom, nabi zbrane a vojdi do miestnosti. Su tam dalsie dvere. Ked sa k nim priblizis, vo vnutri sa zacne bit Valeria s mutantmi. Otvor dvere a pomoz jej, inak to hras cele od zaciatku.

Bacha na 1 vec - aj ked cele poschodie nema dalsi vstup, predsa len ma predo dvermi k valerii prepadli dalsi 2 skakavci - skadial mohli prist okrem teleportu netusim, asi pozornost autorov hry.

Takze toto vsetko - od zaplavenia tej megamiestnosti po zachranu Val musis prejst na 1 zatah, az potom je dalsi save. Nenechaj si to znechutit, ta hra stoji zato, az na niekolko podobnych pekelnych miest.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem to včera dojel (ano zbaběle jsem použil cheat, abych ten úsek prošel :oops: ). Po počátečním nadšení bych to hodnotil tak 8.5/10 ... mutanti mi nesedli.
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Mutanti tomu dodali spravny adrenalin, vojakov som totiz vykosil takmer vzdy.
Ale okamihy, ked mutanti vyprodukovali takyto zasek na 100 opakovani by som najradsej vyhodil PC z okna.
Kde inde si sniperkou stopnes cln, nasadnes, vyhladis cokolvek na 2 nohach na mape a pohodlne dojdes do ciela z opacnej strany?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Thellwin píše:Tak jsem to včera dojel (ano zbaběle jsem použil cheat, abych ten úsek prošel :oops: ). Po počátečním nadšení bych to hodnotil tak 8.5/10 ... mutanti mi nesedli.
Na tak snadnou hru cheat? Já nikdy nepoužil cheaty...když použiješ spravnou zbran tak to je snadny....to máš radost když podvádíš :)))
Nechápu...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“