Firefox vs. Opera

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Don Martinez píše:
Petr Přibyl píše:Nevíte jak v opeře nastavit, aby když chci vyhledávat text na stránce tak stačilo pouze psát jako ve firefoxu a nemusel sem zadatávat ctrl+F?
Tools -> Appearance -> Toolbars -> zapni View Bar - mělo by tam být okýnko na hledání ve stránce :wink: . Česky to neumím :) .
česky je to Nástroje - přizpůsobení vzhledu - lišty - zapnout "lišta voleb a zobrazení"
doporučuju ale to políčko pro vyhledávání dát na už zapnutou lištu i s tím tlačítkem další.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Zajímavé globální statistiky rozšířenosti browserů:

http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_shar ... b_browsers

Opera se statečně drží pod 1 % na hranici statistické chyby :roll:
show must go on..
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

shadow píše:Opera se statečně drží pod 1 % na hranici statistické chyby :roll:
... řekl uživatel rozšířeného linuxu ... :roll:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

matajon píše:
shadow píše:Opera se statečně drží pod 1 % na hranici statistické chyby :roll:
... řekl uživatel rozšířeného linuxu ... :roll:
řekl uživatel Windows XP a Linuxu :)

Jinak na radu cool.usera jsem vyzkoušel novou Opera Mini 4.0 BETA a nejsem za tím moc spokojen. To nové scrollování je sice možná pro někoho přínosná featura, ale já mám radši klasické "Fit to width" , a to na této zřejmě obecné "generic" verzi Opera Mini 4.0 BETA řádně nefunguje, tedy nerozšíří mi to obraz na celou šířku mého mobilu jako třetí verze Opera Mini a místo toho mi to vytvoří sloupec uprostřed, který nevyužívá celé šířky displeje. Ale to se snad spraví s vydáním finální verze, která už bude snad reflektovat rozdíly v jednotlivých mobilních zařízeních (mám Nokii E61).

Bohužel zůstává také naprosto neupotřebitelný hlavní vyhledávač Yahoo. Asi s Yahoo Opera smluvně spolupracuje. Google je ale o dost lepší. Takle musí mít člověk google v záložkách nebo ho přímo zadat do adress baru :sad:
show must go on..
chochi
Nováček
Nováček

opera

Příspěvek od chochi »

mám jeden problém u Opery, když se chci příhlásit na stránku www.warforum.cz, tak se stránka jako by načítá , ale po chvilce mě stejně nepřihlásí do tohoto fóra, u některých fór se musím přihlašovat na dvakrát a potom to funguje, ale u téhle ne, problém nastal asi před měsícem předtím to šlo normálně. děkuji za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“