Výběr notebooku z Usa

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Výběr notebooku z Usa

Příspěvek od Maddogg »

Takže abych to nějak začal , segra je v americe a chce si koupit notebook , jenže neví jaky . Limit je 1000$ . Prosím vybírejte ZDE

Ještě nevím jestli bude chtít 15 nebo 17" tak takže je to zatím jedno. Procesor asi intel core duo (i kdyz ani turionu se nebranim) , disk a ram co nejvetsi :) . Na grafice nezáleží , ale kdyby bylo něco s gf7600 nebo ati x1600 tak to nevadí.

Bude ho pouzivat prevazne doma , ale ani tak to nemusí byt nějaká těžká mrcha. Použití nejspíše CAD programy , office , filmy , hudba , možná nějaké hry (adventury).

Mě se celkem zamlouvá tento http://www.refurbdepot.com/productdetai ... erid=yahoo
Myslím že za tu cenu (v přepočtu asi 21000Kč) je to skvělé.

Vaše tipy a názory vítam.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
jukyn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od jukyn »

Myslím že sis vybral super stroj.Konfigurace je na ty peníze více než slušná...je to soník,není co vytknout!!!
Láká mě poslat ti peníza aby jsi mi taky přivezl jeden:-D
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

Jo tenhle ntbuk znám, sice v trochu jiné konfiguraci, ale je to fpoho stroj, jenom si udělej sám instlaci OS, protože to co tam je stojí za prd, zvlášt ten super panel co ti leze do plochy, něco jako multimédia. Akortát se toho zbavíš jen reinstalem ;)
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Díky za názory , k tomu windowsu , počítam s tím že až segra přijede tak tam bude chtít český. Tak bych si na svuj hodil tu Vistu , mě anglická nevadí. Ale nevím jestli nebude problém s přenosem licence...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

To asi ani nepůjde, páč je to za 1. OEM licence (porušil bys ji), 2. dostaneš nejspíš buď Recovery CD, nebo tam bude dokonce jenom Recovery Partition (nevím jak to Sony dělá), ze kterejch ty Visty vyhrabeš jenom těžko (lépe řečeno nevím o způsobu jak by to šlo)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
vojtik19
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vojtik19 »

pěkný výběr ale hdd - 4200ot\min mi příjde dost málo, na to jaká je to jinak dobrá konf. ale nevim :?
http://www.refurbdepot.com/productdetai ... o#features
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Maddogg píše:Díky za názory , k tomu windowsu , počítam s tím že až segra přijede tak tam bude chtít český. Tak bych si na svuj hodil tu Vistu , mě anglická nevadí. Ale nevím jestli nebude problém s přenosem licence...
Vista Ultimate a doufat, že budou ty na srpen slíbené jazykové mutace. Ovšem neřekl bych, že budou prodávat variantu s Ultimate.

4200 otáček je málo, na druhou stranu to míň žere baterku. Při nejhorším (a v případě recovery DVD ne recovery Parttiton) by šel vyměnit za rychlejší a tohle mít doma na zálohy nebo tak. Podívej se na storagereview.com, jestli tam nejsou nějaký testy disků se 4200 rpm. Prodlouží se rotary latency period, seek bude trvat stejně dlouho, takže se prodlouží doba odezvy, ale samozřejmě taky rychlost čtení...
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“