Zdar.Vybírám Tv kartu a zatím mám tyto kandidáty:
1) Hauppauge WinTV-HVR 1300
2) Leadtek WinFast DTV 2000 Hybrid
3) Pinnacle PCTV Dual Hybrid ProPCIe
a nebo počkat na prodej tohoto?
4) http://www.donwebz.com/view.php?cisloclanku=2007060012
A oplatí se hybrid když je již digitál??Prosím o rady a zkušenosti s jednotlivými modely.
//Lord - dopis vlastni nazvy, kdo to ma otevirat
výběr Tv tuneru
- hujer61
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
výběr Tv tuneru
Naposledy upravil(a) hujer61 dne pát 20. črc 2007, 20:09, celkem upraveno 1 x.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: výběr Tv tuneru
Nemá smysl si dnes nekoupit hybridní kartu, když už chceš nějakou koupit...hujer61 píše:...
Osobně bych bral buď toho Pinnacla, nebo případně Leadteka. Ale Pinnacle vede, víc mi vyhovuje software... (doufám že ještě dávaj Pinnacle Media Center )
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
- Caderom
- Začátečník
U Leadteku je někdy potřebné vymazat část softwaru od společnosti Ulead, která se stará o přímé vypalování. Minimálně pokud máš v PC mechaniku DVD-ROM, protože si myslí, že je to DVD-RW nebo co. Po spuštění PVR2 programu nefunguje přepínání TV, zdrojů signálu, jakýkoli pokus o spuštění jakéhokoli jiného programu je neúspěšný, pomůže pouze restart. Po vymazání složky Common/DVD bez problémů.
Poté to celkem jde, akorát EPG by mohlo být trochu přehlednější.
Tím nechci od Leadteka odrazovat, právě naopak, všechny karty mají nějaké problémy a často i horší. Doporučuji zajít na CZC a pročíst si diskuze k jednotlivým kartám od jejich majitelů.
Poté to celkem jde, akorát EPG by mohlo být trochu přehlednější.
Tím nechci od Leadteka odrazovat, právě naopak, všechny karty mají nějaké problémy a často i horší. Doporučuji zajít na CZC a pročíst si diskuze k jednotlivým kartám od jejich majitelů.
- hujer61
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: výběr Tv tuneru
Myslel jsem tím jestli není lepší jen digitál,když už je příjem....SpeedyGT píše:Nemá smysl si dnes nekoupit hybridní kartu, když už chceš nějakou koupit...hujer61 píše:...
Osobně bych bral buď toho Pinnacla, nebo případně Leadteka. Ale Pinnacle vede, víc mi vyhovuje software... (doufám že ještě dávaj Pinnacle Media Center )