S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nerikej mi, ze mas nejakou lcd lowend 17ku, ktera neumi 1280x1024?... fakt pronim, ale viz minulej muj post... neverim ti ani slovo ze bys na svoji sestave s tim nastavenim co tady publikujes hral stalkera plynule :roll:

pardon...ted sem si docetl tvuj posledni post... to mi chces rict, ze kdyz si mel 35-50% casu hrani 13fps, ze jsi "hral" hru ? :oops:
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Flegy píše:.... to mi chces rict, ze kdyz si mel 35-50% casu hrani 13fps, ze jsi "hral" hru ? :oops:
A kde beres ty procenta...? :o
Flegy píše:... neverim ti ani slovo ze bys na svoji sestave s tim nastavenim co tady publikujes hral stalkera plynule :roll:
Ty timedema sem vam projel a fakt nemam zapotrebi si tu vymyslet.... tohle nastaveni + pouziti "Shader modu" (btw. vyzkousels ho?) byla rada D00Movi, kterej se na to ptal.... a uprimne me celkem moc netrapi, ze mi neveris, to je tvoje vec.... :roll:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

2husky: mam dojem, ze ti neveri nikto, ale to neznamena ze musis klamat, skor bude chyba inde - na tvojom compe s tym nastavenim a este k tomu s 3xAA ? Divne...

Btw ako mas nastavene ForceWare, dufam ze nie na NAJVYSSI VYKON.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Ovladace mam na KVALITA....
A rovnou tady hodim buildings pri nastaveni VYSOKA KVALITA:
avg: 48,04
min: 12,22
max: 302,35
mid: 74,37
Naposled tu pisu, pred pouzitim Shader modu (+ nastaveni user.ltx) sem to na full dynamic s 3xAA taky nedostal.... tak to napred vyzkousejte, nez tu za me zacnete delat lhare....
Dal se k tomu uz vracet nebudu, hrajte si Stalkera jak chcete....
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

husky14 píše: sem to na full dynamic s 3xAA taky nedostal
tipuju že na 3xAA to nedostane nikdo...můžu se tě prosimtě zeptat jak jsi to udělal? :o
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mimochodem... shader mod funguje jen pro nvidie cili ne, nezkousel :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

husky14 píše: avg: 48,04
min: 12,22
max: 302,35
mid: 74,37
Naposled tu pisu, pred pouzitim Shader modu (+ nastaveni user.ltx) sem to na full dynamic s 3xAA taky nedosta....
Tak to je husty, slusnej vysledek na 6600GT. Ten mod jak to optimalizuje obraz? Nemuzes hodit screeny s a bez modu na porovnani
Flegy píše:mimochodem... shader mod funguje jen pro nvidie cili ne, nezkousel :)
Soubor shadow.h.txt ze shader modu spusobuje potize, staci ho smaznout a jede to i na ATI kartach.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

aha ..dik... me to prave hned po nacteni pozice seknulo komp... schvalne vyzkousim... :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Flegy píše:aha ..dik... me to prave hned po nacteni pozice seknulo komp... schvalne vyzkousim... :)
resp. musis tam dat originalni soubor.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

durod píše:Tak to je husty, slusnej vysledek na 6600GT. Ten mod jak to optimalizuje obraz? Nemuzes hodit screeny s a bez modu na porovnani
Na screeny bych tam musel vracet orig user.ltx a mazat ze slozky soubory toho modu (vlastne poradne nevim jaky, modu tam ma vic).... zkus to sam, me to tu stejne nikdo neveri....
Bez modu si to predstav na static light a s modem na full dymanic (a to je zmena fakt k lepsimu)....
Btw. mam 7600GT :wink:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Nefungují patche

Příspěvek od Oldboy »

Tak jsem se konečně dostal ke STALKERovi... (vždycky mám trošku zpoždění od data vydání hry....)

Po naistalování české verze jede vše jak má - verze 1.000 přímo z instalačky.
Problém nastáva po naistalovaní patche 1.0001 a nebo 1.0003. V obou verzích se po spuštění obrazovky objeví startovní okno na ploše a ještě před spuštěním videii se mi počítač bez hlášky restartuje a po novém startu se objeví win hláška o obnovení po závažné chybě, so značením chyby:
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : 8858700A BCP3 : 97929B40
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

Patche jsem pro jistotu stahoval přímo z webu vydavatele - cdprojekt.cz

Sestava viz podpis. V komplu mám několik desítek GB naistalovaných her z posledeních let a všechny jedou bez problémů (např. HL2,Doom3,CoD, CoD2, GTR, FarCry, RBRCMR 03/05,CoH, Ser.Sam,MoH apod) tak v HW chybu moc nehledejte. V originalitě SW už vůbec ne!
ATI Catalyst 7.7, WinXP SP2, GK bez OC, v Catalystech vše na STD
Možná je řešení v tomto threadů, ale 70 stran je i na mě opravdu moc... THX forHLP
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nefungují patche

Příspěvek od J X P »

Charlie Breaker píše:....
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : 8858700A BCP3 : 97929B40
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
....
tohle se obcas objevuje nevysvetlitelne u jakehokoliv SW. obecna rada, reinstalace ovladacu MB/grafika/DX. Dale pak instalace vsech poslednich Winupdate a pokud nic z tohoto nepomuze tak bud preinstalovat windows nebo se obratit primo na podporu CD Projektu. Bohuzel, zadne zazracne rady u Stalkera nejsou.

btw. predpokladam, ze jsi neinstaloval zadne modifikace, protoze i ty to mouhou zpusobovat.

P.S. tyhle chyby jsou zpusobeny kombinaci HW a SW, takze to co jsi dopredu vyloucil muze byt pricinou, ale neda se to lehko zjistit.
---
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Re: Nefungují patche

Příspěvek od Oldboy »

J X P píše:....tohle se obcas objevuje nevysvetlitelne u jakehokoliv SW. obecna rada, reinstalace ovladacu MB/grafika/DX. Dale pak instalace vsech poslednich Winupdate a pokud nic z tohoto nepomuze tak bud preinstalovat windows nebo se obratit primo na podporu CD Projektu. Bohuzel, zadne zazracne rady u Stalkera nejsou.....
THX to J X P: Takže si Stalkera zahraju ve verzi 1.000 bez patchů... Provádět reinstalaci celýho fungujícího komplu s tím že to možná pak bude fungovat patch nebudu ani náhodou, to bych strávil celej víkend instalováním všeho znovu...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Tak dohráno můj konec Obrázek
zajímavé že sem nezabil střelce ani jsem po něm moc nepátral čim to nejspíš bylo.
Naprosto famozní hra na konci při tom videu sem se neubránil slzám :oops:
u mě nejlepší hra všech dob a jen s těží ji v brské době něco překoná.
Prostě ten příběh odehrávajici se v černobylu nemá chybu potlesk ukrajincum :)
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Dostal jsem se ktýhle hře se zpožděním a mám dotaz-přiznávám že se mi nechce pročítat celý dlouhý vlákno i když se tot tu asi řešilo, zajímalo by mě když chci zkusit připojit se k Povinnosti v oblasti "Bar", proč mě pořád ten týpek u zátarasu odhání i přesto že mě tam jiní posílali, označili mi na mapě generála i základnu :( Co musim udělat aby mě pustili dovnitř? Dík..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
simy
Nováček
Nováček

Příspěvek od simy »

Zdravim, mám problém. Při hraní stalkera se mi hra seká (treba 5min nic a pak mi zatuhne a konec) nevíte čím by to mohlo být a co by to vyřešilo? mam PC:Opteron144 na 2.7MHz, ATI X1950GT, 1GB ram

Pokud mi nekdo dokaze poradit budu moc stastnej, protoze je to super hra. Diky predem.
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

detektor

Příspěvek od paja13 »

hele na konci hry je moznost jit estee predtim nez vlezu k tomu velkymu sutru do toho komplexu a tam jsou zavreny dvere..a musim mit nejaky pristroj k vygenerovani kodu ci co k otevreni dveeri a tam je pak jiny konec nevite kde tenhle pristroj najit? diky predem
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to simy: nedefragmentuj disk... klasika starforce :) . nainstalit widle,soft a hry krom starforsackejch, defragmentovat, nainstalovat gamesy se starforcem a parit...uz nikdy nedefragmentovat :) . sem zvedav jak je to ve vistach kde se to defragmentuje samo :D
simy
Nováček
Nováček

Příspěvek od simy »

Flegy píše:to simy: nedefragmentuj disk... klasika starforce :) . nainstalit widle,soft a hry krom starforsackejch, defragmentovat, nainstalovat gamesy se starforcem a parit...uz nikdy nedefragmentovat :) . sem zvedav jak je to ve vistach kde se to defragmentuje samo :D
Takze to pada kvuli te ochrane?nestacilo by jenom odinstalovat, nadefragmentovat a znovu nainstalovat? Preinstalovavat cely widle se mi moc nechce :(
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: detektor

Příspěvek od Mtex »

paja13 píše:hele na konci hry je moznost jit estee predtim nez vlezu k tomu velkymu sutru do toho komplexu a tam jsou zavreny dvere..a musim mit nejaky pristroj k vygenerovani kodu ci co k otevreni dveeri a tam je pak jiny konec nevite kde tenhle pristroj najit? diky predem
ten pristroj bol niekde v tom meste pred elektrrnou /v niektorom z tych cinziakov, bol pri tom aj dobry oblek/ .... za tymi dverami je su dalsie 2 konce....jeden cca na 30min, druhy na 1-1,5hodiny...stoji to za to
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“