kingston vs. A-data

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
vendysss44
Nováček
Nováček

Příspěvek od vendysss44 »

tak teda jsem pro ty 3gb ale čím to mám doplnit ty kingston 400mhz cl2.5
zase kingstonama 2x1gb který nemaj cl2.5 ale cl3 nebo a-datama který taky nemaj cl2.5 ale cl3 je tam asi celkem 500kč rozdíl ale stejná značka je stejná značka ne?
cl2.5 vs. cl3 -co? cl2.5? a je mezi tím časováním vůbec nějakej rozdíl pomáhá to v něčem? :oops:
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

čím nižší časování (cl) tím vyšší výkon, ale zanedbatelně. Za 500 korun to fakt nestojí. Ber levnější.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
vendysss44
Nováček
Nováček

dobře moc dík za všechny rady až je budu mít tak sem napíšu :)
vendysss44
Nováček
Nováček

ještě jsem se potřeboval zeptat najel jsem přímo na web těch ram od a-data pokud se nemýlím tak je tam uvedeno cl2,4,8 je to tak?
a zmáknou se přizpůsobit na cl 2.5 a nebo cl3 nevíte?aby s těma kingston fachčily
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Proc nectes, co ti tu lidi pisou....? :huh:
vendysss44 píše:ještě jsem se potřeboval zeptat najel jsem přímo na web těch ram od a-data pokud se nemýlím tak je tam uvedeno cl2,4,8 je to tak?
husky14 píše:Ty A-Data maj casovani CL3-4-4-8 a na 400MHz by ty CL2,5 dat mohly....
Btw. pameti s CL2 byvaj ty nejdrazsi modely....
vendysss44 píše:a zmáknou se přizpůsobit na cl 2.5 a nebo cl3 nevíte?aby s těma kingston fachčily
X-COM píše:Nevadí, že to mícháš, nastaví se to na hodnotu, kterou zvládnou oba moduly, takže CL3....
vendysss44
Nováček
Nováček

ale já jsem ted psal že ty a-data mají jiný časování než uvádíš ty husky mají 2,4,8 a né 3,4,8 proto jsem se ptal jestli to dokáže vytáhnout časováni mezi nějakejma 2,4 což by se mi hodilo nějakých 2.5 a né že bud 2 což moje aktuální paměti nevytáhnou ,nebo nějakejch 4cl kterejch mi zase nepodporuje základní deska mám desku pouze na 2,2.5,3 cl :)

Zas takovej lol nejsem trochu jsem se zamyslel a měl jsem tady další problém :wink:
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Prosimtě, co to je za hodnoty 2,4,8? Takhle ti asi někdo těžko poradí. Prostě je zapoj, a ony se ti samy nastaví. Jestli mají jedny CL3, tak nejspíš na CL3.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

vendysss44 píše:ale já jsem ted psal že ty a-data mají jiný časování než uvádíš ty husky mají 2,4,8 a né 3,4,8 proto jsem se ptal jestli to dokáže vytáhnout časováni mezi nějakejma 2,4 což by se mi hodilo nějakých 2.5 a né že bud 2 což moje aktuální paměti nevytáhnou ,nebo nějakejch 4cl kterejch mi zase nepodporuje základní deska mám desku pouze na 2,2.5,3 cl :)

Zas takovej lol nejsem trochu jsem se zamyslel a měl jsem tady další problém :wink:
Tak znova: CL2 pameti urcite nekoupis za 2k, takze mi tu netvrd, ze nemaj casovani CL3-4-4-8 (mel sem je, stojej 2,3k na CzC :wink: )....
Kingstony za 2,8k se ti zdaj drahy a najednou ses rozhod pro pameti za dvojnasobek? :)
vendysss44
Nováček
Nováček

já jsem jenom psal že 2,4,8 mají uvedený přímo na A-data a jsou to ty co stojí 2300kč víše jsem psal i odkaz přímo na ně na a-data tam maj uvedeno to co jsem psal tak asi ví co čtu ne se podivejte na tu stránku sami když nevěříte :wink:
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

vendysss44 píše:já jsem jenom psal že 2,4,8 mají uvedený přímo na A-data a jsou to ty co stojí 2300kč víše jsem psal i odkaz přímo na ně na a-data tam maj uvedeno to co jsem psal tak asi ví co čtu ne se podivejte na tu stránku sami když nevěříte :wink:
Hele tak jo, jak myslis....
jenom te chci ubezpecit, ze 2x1GB kit DDR400 s casovanim CL2 za 2000,-Kc proste nikde nekoupis.... a to ti tu potvrdi kazdej

Tohle

Kód: Vybrat vše

Programmable Burst length (2,4,8)
co tady porad opakujes, neni casovani pameti! :huh:

Takze naposled (doufam): ty A-Data, ktery chces koupit za 2k, maj CL3-4-4-8.... tak uz si je kup
vendysss44
Nováček
Nováček

tak co to teda je na to jsem se víše již uš taky ptal zda to je cl ne bo co?nikdo neodpověděl tak jsem si myslel že to je to cl ono to ta i vypadá jak je to napsaný co to teda znamená? :oops:
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Když budeš používat interpunkci a nebudeš psát vyložené humusy ("uš", "víše",...) tak ti lidé budou odpovídat radši.
Programmable Burst length : http://www.patentstorm.us/patents/5896404.html
vendysss44
Nováček
Nováček

hm dobrý no tak dva překlepy (už,výše) nevím na co si tady hraješ ty x-com ty odpovědi co jsi psal tak za moc nestáli ptám se na tohle a ty odpovíš na tamto tak si nehraj na chytráka takoví lidi zbožnuju co jsou nejdřív v poho a pak z nich jsou největší paka jelikož se povyšujou. :roll:

no nic nebudu to dál rozebírat a už vůbec se tady dohadovat o tom kdo dělá jaký chyby nebo odpovědi. :wink:
Díky všem za odpovědi no jo nikdo není bez chyby. :)
Odpovědět

Zpět na „Paměti“