Odchází CPU?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

george5545 píše:Jestli můžeš tak zkus přeinstalovat systém, nebo na jiný čistý disk udělat instalaci a uvidíš. Nebo to ze srandy zkus ještě třeba jen s jenou pamětí co on na to, vím je to drbačka.

PS: Pak máš ještě možnost zůstat na defaultu, ale to jsi asi nechtěl slyšet.
Na druhé straně moc navíc z toho asi stejně nevytáhneš a ono to stačí.
jn přeinstalovávat systém se mi moc nechce, ale XP už to potřebují, to jo (ofiko jsem zapomněl v jedné mechanice a když sem to nemoh najít tak sem tam dal neofiko ale ty samozřejmě už nejdou updatovat a teď ani nejde síť), x64 se mi moc nechce (musel bych uklízet a tak)

s jednou pamětí toho moc nevyzkouším, ale jakmile padne záruka na PC tak to hned votevřu a povrtám se v tom (a pořídím slušný paměti)...teď to nechám no
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

hm tak vážně mám pocit že je něco špatně...podle memtestu je všechno OK, ale jelikož až na vyjímky přesně každé půl hodiny nebo hodiny mi spadne úloha v BOINCu kvůli neopravitelné chybě, asi budu muset spustit StressPrime na dlouho...

pokud to přejde bez chyby, čím to sakra může být ?!? :sad: :old9: znovu opakuju že používám RMClock, z defaultního napětí 1,35V přesně po 0,025V až na 1,050 (ale tak nízko to nechce jít a končí to na 1,1V), ovšem CPU se zatěžuje střídavě vždycky sekundu nic a sekundu obě jádra (?)...může to mít vliv...? bych řekl že snad ty napětí odpovídají frekvencím...

ADD// teď to doběhlo v poho...že by..? ne to snad ne...nebo...že by fakt...za to padání BOINCu mohl O&O Defrag 8...? bo jsem tu během toho co to chybovalo nebyl...bylo by to možný...? se to vrtá do disku...

taky teď je větší chládek, ale zatím se to podle mně neprojeví ani o stupeň, takže tady bych příčinu neviděl...

každopádně napumpuju víc do pamětí...default DDR je 2,5V že...? já mám 2,6 - stačí 2,65 nebo mám dát rovnou 2,7V...?

ADD2//test při napětí 2,65V spadl po jestli půl hodině...takže jsem psal do podpory jestli je to na reklamaci...
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

s nově nabitými vědomostmi - na servis seru, záruka na komponenty zůstává - se jde do testování :twisted:

OMG//
otevřu bočnici: Zdroj - EuroCase 550W
máknu na žebra Freezera-OK; máknu na heatpipe-OK; máknu na základnu-do čeho sem to hňápnul? OMG moje drahá AC Silver 5!!! fck U ty debile v servisu... :evil:

paměti jsou A-DATA
george5545 píše: Nebo to ze srandy zkus ještě třeba jen s jenou pamětí co on na to, vím je to drbačka.
Dělá to totéž. CPU bych mohl zkusit původní 3200+ Venice...ale zase ztráta oasty atd. raděj bych si u někoho ty paměti vyzkoušel jestli jsou v poho (jestli budou tak pro pořádnej OC chci stejně časem koupit jinačí)

ADD// takže jsem ze zoufalosti a ze srandy zkusil XP (předtím to bylo XP x64) a je to naprosto v poržiatek :shock: kua...no takže eh...co teď s tím...budu muset nakouknout do MS a mrknout se jak se zprovozňuje ta síť na X2 :roll:

ADD2// tak už na 220MHZ FSB! :D ale chce to dost šťávy teda...taky jsem narazil na zvláštnost ve SressPrimu - pustil jsem jeden na každý jádro, první projel kupu testůa a druhej pořád stál na místě (ale nespadl, nevykázal chybu ani nic jinýho :bigups: je to normální...?

ADD3// s tím napětím co to chce k taktům to je jak dyby na tom nebyl chladič (to jsem do kompu dal dva 80mm větráky, takže to hučí jako cirkulárka :lookround: )...todle jedině s vodou :(
nejlepší je že na default to podtaktuju s napětím někde v záchodě ale na OC to musí mít až do nádržky (1,425V aby byl stabilní)... :cry:
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“