GeForce4 MX 440 with AGP8X

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
roman4
Nováček
Nováček

GeForce4 MX 440 with AGP8X

Příspěvek od roman4 »

mam taky problem ak nainstalujem ovladac na tuto kartu rozostri mi obraz a neviem si s tym rady, ak necham len ovladac windows je to ok, ale sa mi zda ze to je pomale. nemate niekto skusenost?
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce4 MX 440 with AGP8X

Příspěvek od Kamikadze »

roman4 píše:mam taky problem ak nainstalujem ovladac na tuto kartu rozostri mi obraz a neviem si s tym rady, ak necham len ovladac windows je to ok, ale sa mi zda ze to je pomale. nemate niekto skusenost?
zkus i jiny ovladac, starsi.
Necpal bych na to nejnovejsi ForceWare, ale nejake starsi Detonatory. Zkus pogooglit nebo i tady na foru byl nekde odkaz na databazi vsech vydanych Detonators a ForceWare drivers.

To by ti melo pomoct
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
roman4
Nováček
Nováček

Re: GeForce4 MX 440 with AGP8X

Příspěvek od roman4 »

Kamikadze píše:
roman4 píše:mam taky problem ak nainstalujem ovladac na tuto kartu rozostri mi obraz a neviem si s tym rady, ak necham len ovladac windows je to ok, ale sa mi zda ze to je pomale. nemate niekto skusenost?
zkus i jiny ovladac, starsi.
Necpal bych na to nejnovejsi ForceWare, ale nejake starsi Detonatory. Zkus pogooglit nebo i tady na foru byl nekde odkaz na databazi vsech vydanych Detonators a ForceWare drivers.

To by ti melo pomoct
nejako sa mi nedari najst starsie ovladace, stale to skusam tak dufam ze sa mi podari ak bi si vedel o nejakej stranke daj vediet diky
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

http://downloads.guru3d.com/download.ph ... rt=&page=5

tady mas databazi.
Od prvnich forceware dolu...
Nejvic nahore jsou novejsi, cim vic dole, tim starsi.
Mas tam aji napsany na jakej je to OS atd...
A tlacitko next Page pro este starsi ovladace
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Shorty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shorty »

tento stejnyproblem sem mel taky nejak pred rokem a pul...proste nesli nainstalovat zadne ovladace...ale kdyz sem grafiku zkusil na jinem PC tak nebyl problem...
z toho bych usuzoval ze sem mel nejspis zasrany system :(
MB:Gigabyte MA790X-UD3P, CPU:Phenom X3 720 BE 2.8 GHz, RAM:Kingston HyperX 4GB Black Edition 1066MHz, GK:Sapphire 4870 1GB Vapor-X 750/3600 MHz, HDD:Seagate 320GB AAKS, PSU:Seasonic Energy Knight 500W, FAN:2x NexusD12SL, LCD: 22" Philips 220CW9FB
roman4
Nováček
Nováček

Příspěvek od roman4 »

Kamikadze píše:http://downloads.guru3d.com/download.ph ... rt=&page=5

tady mas databazi.
Od prvnich forceware dolu...
Nejvic nahore jsou novejsi, cim vic dole, tim starsi.
Mas tam aji napsany na jakej je to OS atd...
A tlacitko next Page pro este starsi ovladace
vdaka za radu idem skusat dam vediet
dal som ovladac s roku 2004 trosku sa to zlepsilo no neni to ono neda sa este nejako nastavit vo win.
Benu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Benu »

Tyhle by měly jet na sto procent (40.72):

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=489
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Taky by to chtělo co máš za monitor (CRT nebo LCD) a na jakém rozlišení a obnovovací frekvenci to dělá protože může být problém i v nastavení.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
roman4
Nováček
Nováček

Příspěvek od roman4 »

Quakes píše:Taky by to chtělo co máš za monitor (CRT nebo LCD) a na jakém rozlišení a obnovovací frekvenci to dělá protože může být problém i v nastavení.
monitor lcd 19" LG rozlisenie 1280/1024 60Hz
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

Benu píše:Tyhle by měly jet na sto procent (40.72):

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=489
tak tak, 40.72 byly jedny z nej pro tuhle kartu aspon co si tak mlhave pamatuju, urcite tu pujde jeste na foru dohledat ktere ovladace byly doporucovany na tuhle kartu pro max. vykon, osobne jsem tusim jak tak koukam na CD jel jeste na 44.03

problem tech starsich driveru je snad jen v tom ze novejsi hry nekdy vyzaduji novejsi verzi

velice nerad menim ovladace, hry hraju minimalne, ale pred cca 2 roky jsem se pekne nastval a vyzkousel vsechny novejsi verze a skoncil nakonec na detonatorech 61.77, na vsech vyssich verzich mi ve starsich hrach a 3D Marku2001 blbly textury (neoficialni drivery jsem ale nezkousel)

jen tak namatkou:
NVIDIA DRIVERS, BIOS/Nvidia Forceware - info, nastaveni
Poradte! mx440 128
Nejlepší detonátory
Detonátory k GF MX 440
GeF4 MX440 drv.61.76
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“