křemíkové nebe?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Nism0
- Začátečník

křemíkové nebe?
čus mám atinu 9800pro 256 a najednou se mi začali na obrazovce objevovat artefakty například růžový zelený atd čtverečky a problikávaj s původním obrazem.. děje se to ale jen v 3D aplikacích(BF2, CS1.6, CATALIST, např ve widlich atd je vše ok nevíte co s tim?
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- Petroubek
- Nováček

-
- tx3rf
- Začátečník

-
Re: křemíkové nebe?
nepretaktoval jsi ji? Rek bych ze puvodni chlazeni nezvlada navyseni taktu pameti. Delala mi to i moje nVidie a kazda jina grafika ktera se prehrivalaNism0 píše:čus mám atinu 9800pro 256 a najednou se mi začali na obrazovce objevovat artefakty například růžový zelený atd čtverečky a problikávaj s původním obrazem.. děje se to ale jen v 3D aplikacích(BF2, CS1.6, CATALIST, např ve widlich atd je vše ok nevíte co s tim?
- Nism0
- Začátečník

tx3rf píše:nepretaktoval jsi ji? Rek bych ze puvodni chlazeni nezvlada navyseni taktu pameti. Delala mi to i moje nVidie a kazda jina grafika ktera se prehrivalaNism0 píše:čus mám atinu 9800pro 256 a najednou se mi začali na obrazovce objevovat artefakty například růžový zelený atd čtverečky a problikávaj s původním obrazem.. děje se to ale jen v 3D aplikacích(BF2, CS1.6, CATALIST, např ve widlich atd je vše ok nevíte co s tim?
ne neska sem instaloval kuli tomu new chladič artic cooling a na paměti sem koupil pasivi, chladič sedí perfektně (demontace a sčekování pasty)
a ty pasivy sou ofukovány větrákem od cpu
Naposledy upravil(a) Nism0 dne pon 30. črc 2007, 20:04, celkem upraveno 1 x.
- Centurion69
- Nováček

-
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Potom co se oběvěj ty barvy na obrazovce to zatuhne nebo jede dál? Stávalo se mi to u staré GF 2 i když sem byl třeba jen na ploše win a tuhlo to, nakonec to bylo pečenym jádrem. Přesně jak psali ostatní- zkus podtaktovat a taky si zkontroluj chladič jestli dobře sedí, protože ve win neni karta tolik vytížená jako ve 3D aplikacích a proto to možná ve 2D jede OK 
- Nism0
- Začátečník

jede dal v pohoděpc blazen píše:Potom co se oběvěj ty barvy na obrazovce to zatuhne nebo jede dál? Stávalo se mi to u staré GF 2 i když sem byl třeba jen na ploše win a tuhlo to, nakonec to bylo pečenym jádrem. Přesně jak psali ostatní- zkus podtaktovat a taky si zkontroluj chladič jestli dobře sedí, protože ve win neni karta tolik vytížená jako ve 3D aplikacích a proto to možná ve 2D jede OK
- Nism0
- Začátečník

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- agent-xxx
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- kolo
- Mírně pokročilý

- Aros
- Začátečník

Rozhodně skontroluj jestli ti valí Lock na desce. Mě to dělalo přozvýšeným taktu AGP(moje stařičká stará deska bez Locku zvýšením FSB)...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci te strasit, ale takhle mi odchazela taky R9800Pro. Nejdriv artefakty ve hrach, asi po mesici i artefakty pri bootovani a za dalsi mesic odeslaNism0 píše:čus mám atinu 9800pro 256 a najednou se mi začali na obrazovce objevovat artefakty například růžový zelený atd čtverečky a problikávaj s původním obrazem.. děje se to ale jen v 3D aplikacích(BF2, CS1.6, CATALIST, např ve widlich atd je vše ok nevíte co s tim?
Nemel jsem ji taktovanou
Nemas na ni nahodou Silencer?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- fat4l
- Mírně pokročilý

no tak jak pozeram pise ze tam ma AC...tak predpokladam ze anky silencer...a s nimi boli problemy...karta zacal odchadzat lebo nestacila napajat dany chladic..ci nieco take...
...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Aros
- Začátečník

Jo přesně - mě tak odešla 6800XT. Naštěstí mi uznali reklamaci(až napodruhé - musel jsem je pořádně vyprudit
)
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Nism0
- Začátečník

jn mamMike.Ace píše:Nechci te strasit, ale takhle mi odchazela taky R9800Pro. Nejdriv artefakty ve hrach, asi po mesici i artefakty pri bootovani a za dalsi mesic odeslaNism0 píše:čus mám atinu 9800pro 256 a najednou se mi začali na obrazovce objevovat artefakty například růžový zelený atd čtverečky a problikávaj s původním obrazem.. děje se to ale jen v 3D aplikacích(BF2, CS1.6, CATALIST, např ve widlich atd je vše ok nevíte co s tim?
Nemel jsem ji taktovanou
Nemas na ni nahodou Silencer?