Propojení PC a analogové kamery
- dark_stuff
- Začátečník
Propojení PC a analogové kamery
Mám TV kartu WinFast TV 2000 XP a analogovou kameru s dvěma výstupy cinch (jeden audio, jeden video). Jak to mám propojit?
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- dark_stuff
- Začátečník
Tak sem to udělal tak, že cinch video sem strčil do kompozitního, cinch audio sem dal do zvukovky přes redukci cinch-jack. Obraz je v pohodě, ale zvuk nejede. Nejdřív sem v nastavil zdířku na microfone, potom na line-in, ani jedno nefachá. Taky sem zkontroloval, jestli není vstup ztlumený, nic.
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
- floris
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak máš blbe nastavenou zvukovku nebo vstup v TV karte, mám tuhle kartu a taky analog kameru a jde todark_stuff píše:Tak sem to udělal tak, že cinch video sem strčil do kompozitního, cinch audio sem dal do zvukovky přes redukci cinch-jack. Obraz je v pohodě, ale zvuk nejede. Nejdřív sem v nastavil zdířku na microfone, potom na line-in, ani jedno nefachá. Taky sem zkontroloval, jestli není vstup ztlumený, nic.
Jedu cinch audio a cinch video do TVkarty a ....uvedom si že nemužes dávat cinch do zvukovky ale do te TV karty
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Propojení PC a analogové kamery
Jinak nechápu proč nepouživáš navod, je to tam nakreslený velmi dobředark_stuff píše:Mám TV kartu WinFast TV 2000 XP a analogovou kameru s dvěma výstupy cinch (jeden audio, jeden video). Jak to mám propojit?