problem s nacitanim pctuning.cz v IE7

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
joeqr

problem s nacitanim pctuning.cz v IE7

Příspěvek od joeqr »

hello,

od 28.8.2007 narazam na problem so zobrazenim strnaky pctuning pod IE7. firefox je OK.

popis problemu: zadam www.pctuning.cz do browsera a vidim len modru stranku, zrejme sa nedoladuje uplne do konca. obcas pomoze f5, ale v momente ked idem dalej, napr. kliknem na Novinky, tak opet to iste. okrem toho som zacal od rovnakeho datumu dostavat chybove hlasky

Obrázek
Obrázek

pripadne inou relativnou adresou http://www.pctuning.cz/... (podla toho ako daleko sa dostanem). Vymazal som TIF, rovnako aj cookies. Neinstaloval som ziadne systemove hotfixy. Robi mi to na dvoch masinach.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Myslím, že tomuto tématu bude líp ve Webovým magazínu...

Mně v IE7 (Windows Vista) pctuning jede - je to divný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

IE6 pod Windows XP jedou taktez np...
Bohuzel osobne nevim, jak bych ti mohl pomoct :sad:
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
joeqr

Příspěvek od joeqr »

ano samozrejme, sorry za umiestnenie do zlej sekcie.

spat k teme: robi mi to IBA na tejto jednej jedinej stranke, denne ich preleziem celkom slusne mnozstvo a nenarazil som na ziadnu s podobnym chovanim

bola udiana nejaka zmena vo webovej stranke? za posledne dva dni?
joeqr

Příspěvek od joeqr »

este jedna dolezita informacia - obcas stranka ide v pohode, obcas nejde.

napr. otvorim IE7, napisem www.pctuning.cz -> stranka nenabehne a dostanem error ako je uvedene v prvom poste. dam f5 a stranka nabehne. kliknem na Novinky a stranka opat nenabehne. zavrem cely tab, otvorim novy, idem na www.pctuning.cz -> ide v pohode, kliknem na Novinky -> ide v pohode, kliknem na komentare alebo chcem pridat premiu autorovi za clanok a uz to opat nejde.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

joeqr píše:bola udiana nejaka zmena vo webovej stranke? za posledne dva dni?
Nikoliv. O zadne nevim...
V krajni situaci: preinstall IE7 nepomaha?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
joeqr

Příspěvek od joeqr »

nemyslim si, ze je potrebny reisntal IE. trosku som googlil a nasiel toto:

http://www.google.com/search?hl=sk&q=Wi ... Google&lr=

skusil som spravit vsetko co je popisane na tejto stranke: http://www.siteexperts.com/forums/viewC ... d_id=13977 - bez uspechu.

v kazdom pripade je to indikuje problem na strane servera, vid napr. tento link: http://www.siteexperts.com/forums/viewC ... d_id=13977
joeqr

Příspěvek od joeqr »

skusil som funkciu "Reset Internet Explorer settings" co vratilo IE do vychodzieho nastavenia. spociatku to vypadalo tak, ze to pomohlo, ale bol to iba klam. problem stale pretrvava.

skratka stranka niekedy nabehne a niekedy nie.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

viem ze to je razne riesenie, ale opravdu chces pouzivat IE7? Opera ci firefox nie? Viem ze je teraz lapsi (IE7), ale aj tak je to stale len IE :)
joeqr

Příspěvek od joeqr »

2 IkE Blaster
ak nemas nic k danemu tematu, tak prosim zbytocne nepis. dakujem

ad. moj problem - vyzera to tak, ze sa to nejak stabilizovalo a chybovu hlasku som nedostal uz celkom dlhu dobu.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

joeqr píše:ad. moj problem - vyzera to tak, ze sa to nejak stabilizovalo a chybovu hlasku som nedostal uz celkom dlhu dobu.
To jsem rad :)
Ale fakt netusim, cim by to mohlo byt
joeqr

Příspěvek od joeqr »

poslusne hlasim, ze problem stale trva :(
joeqr

Příspěvek od joeqr »

vyzera to tak, ze je to vyriesene. ale teraz neviem, ci pomohlo to, ze som odobral Flash 9.0.60.184 beta a nainstaloval satble 9.0.47.0 alebo sa udialo nieco na serveri pctuning.cz

ad ten flash - chyba sa prejavovala aj pocas dobry, ked som flash betu odinstaloval a nemal ziadnen flash activex aktivny. takze tazko usudit.

vyskusam este doma na sukromej masine a uvidime.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

joeqr píše:vyzera to tak, ze je to vyriesene. ale teraz neviem, ci pomohlo to, ze som odobral Flash 9.0.60.184 beta a nainstaloval satble 9.0.47.0 alebo sa udialo nieco na serveri pctuning.cz
Spis to 1. Nevim o tom, ze by se dneska neco menilo...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Radil bych spravcum samotneho servru pctuning CZ abych se konecne zacali problemem zobrazovani jejich stranky vic zabyvat.V IE7 se z 3 pokusu jedna zobrazi jinak same chyby+i v mozille zacinam pozorovat samotne pomale nacitani(kdyz nejde zobrazit web jaka je asi kvalita provozovatele?)
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Anonymous píše:...
Vzhledem k tomu, ze nikdo z mistnich si jeste na problemy nestezoval, tak neni co resit, tak nam prosimte nerad
joeqr

Příspěvek od joeqr »

2 kamikadze

flashom to nebude. ta verzia nie je beta ako som pisal ale final. ina sa zo stranok adobe uz sosnut ani neda. navyse, rovnaky problem mam aj ked flash uplne odinstalujem a namiesto reklamy vidim len biele plochy.
joeqr

Příspěvek od joeqr »

Kamikadze píše:
Anonymous píše:...
Vzhledem k tomu, ze nikdo z mistnich si jeste na problemy nestezoval, tak neni co resit, tak nam prosimte nerad
to nie je tak jednoznacne. vela ludom je to jedno a neriesia to. a uz vobec sa neobtazuju s tym aby sem nieco napisal. poznam dalsich ludi, ktorym robi to iste.
shuster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

RE: problem v IE

Příspěvek od shuster »

Mne v poslednej dobe neide PCTUNING ani v IE5.5 ani IE6.0.
Sedmicku som este neskusal.

To PCTUNING bojkotuje IE?
MajdyM
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: RE: problem v IE

Příspěvek od MajdyM »

shuster píše:Mne v poslednej dobe neide PCTUNING ani v IE5.5 ani IE6.0.
Sedmicku som este neskusal.

To PCTUNING bojkotuje IE?
Já si myslim, že to bude ztrátou paketů, IE neni schopný se s tim vyrovnat tak dobře jako FF nebo Opera
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“