Nový HDD neukazuje celú kapacitu
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cejo
- Nováček

-
Nový HDD neukazuje celú kapacitu
Včera som kupil nový Hardisk 80 GB ale zobrazuje mi z neho iba asi 30 GB. V biose mam udané maximálnu velkosť disku a to je práve spomínaných okolo tých 30 GB. Predtým som používal vačší disk bez problémov.
- Stano K.
- Středně pokročilý

- velfl
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- cejo
- Nováček

-
- velfl
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jirka76
- Začátečník

-
Jumpery pro nastavovani limitu kapacity jsou v drtive vetsine na desce, nezavisle na jumperech ovladajich master/slave. Vse je navic popsane na stitku. Cist umis?cejo píše:je tam Win XP SP2. skúsim sa pozrieť na tie jumpery, sú tam tuším dva, tak kuknem lepšie ako sú rozložené, ale čo sa mna osobne týka ohladom jumperov, viem iba aký je rozdiel medzi master a slave. ostatné moznosti rozloženia sú pre mna zatial záhadou.
PC je u priateľky, tak výsledok dám až zajtra.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jirka76: Vzhldem k tomuto a vedlejsimu prispevku mi neda spat to cislo vedle tveho jmena - 76. Je to IQ nebo rok narozeni? Kdyz o necem nic nevis tak do toho nekecej. Dik.
Jumpery na limit HDD jsou samozrejme na disku, ale tohle jsem videl naposled u 40GB IBM a pak nekolikaGB disku (montovani do sestav co sezerou 8GB atp)
Nicmene bych rekl ze nemas alokovanou plnou kapacitu, jak jiz bylo popsano na zacatku.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Jirka76
- Začátečník

-
pro chytrolina
Laskave zanechte techto svych intelektualnich onanii. Z logiky celeho threadu podle me zretelne vypliva, ze mluvim o desce plosnych spoju na HDD. A co jsem videl jumper na omezeni kapacity, tak byl vzdy tam. Ale nemusi to platit 100%.OndraSter píše:Jumpery na limit HDD jsou samozrejme na disku, ale tohle jsem videl naposled u 40GB IBM a pak nekolikaGB disku (montovani do sestav co sezerou 8GB atp)
- velfl
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: