Microcom AD 2706
Moderátor: Don
- mateovic
- Nováček

-
Microcom AD 2706
zdravim.objednal som si net+telefon z t-comu a dosiel mi tento modem.zapaja sa cez FTP kabel do pc.po kompletnom zapojeni nevim co dalej moze mi niekto poradit?ako to nastavit v pc. samizda ze treba nainstalovat modem asi z toho cd a potom niekde zadat ID a pass vopred dufam ze sa nemylim ak som nieco napisal zle tak ma kludne opravte dakujem
- SLAMO
- Nováček

-
Ja mam to iste a nedavno mi to prislo tiez. Ved si precitaj navod poriadne, je tam na disku v pdf ulozeny.
A propo, ked vlozis disk od modemu, tak ta sprievodca presne smeruje az do konca. Ja v tom nevidim problem, mne to hned slapalo.Na konci sprievodcu ti vypyta meno a heslo, to zadas, PC sa resetne a mas to vsetko nastavene.Mozes aj rucne ho tam vlozit.Zadas do prikazoveho riadku adresu modemu 192.168.1.1 meno admin, heslo admin a tam si to tiez vlozis. Ale sprivodca po vlozeni CD ta dovedie az do konca za minutku, len riadne citaj !!!
Uceny z neba nik nespadol, tak sa venuj aj manualu v pdf !
A propo, ked vlozis disk od modemu, tak ta sprievodca presne smeruje az do konca. Ja v tom nevidim problem, mne to hned slapalo.Na konci sprievodcu ti vypyta meno a heslo, to zadas, PC sa resetne a mas to vsetko nastavene.Mozes aj rucne ho tam vlozit.Zadas do prikazoveho riadku adresu modemu 192.168.1.1 meno admin, heslo admin a tam si to tiez vlozis. Ale sprivodca po vlozeni CD ta dovedie az do konca za minutku, len riadne citaj !!!
Uceny z neba nik nespadol, tak sa venuj aj manualu v pdf !
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pikoto
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pikoto
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SLAMO
- Nováček

-
- SLAMO
- Nováček

-
Zalezi aku rychlost myslis. Pokial download, tak to je obmedzene momentalnou vytazenostou daneho servera.Mne napr. z rapishare ide stahovat rychlostami do 250-260 kb/s. Zalezi zrejme aj od toho, ake pripojenie mas. Ja mam pripojenie 1 536 / 256 takze asi viac by mi to ani nedalo. Neviem. Ale jednoznacne si myslim, ze to zalezi od pripojenia a vytazenosti toho ktoreho servera. Z niektorych to ide naozaj pomaly... priam slimacou rychlostou.Evilko píše:caute ludia mam tiez otazocku na tento modem aj ked trosku inu totizto ho mam tiez a chcel by som sa vas spytat ako ste na tom s rychlostou cez tento modem pretoze ja mam este aj usbckovy vigor a cez ten mi ide net podstatne rychlejsie tak sa vas chcem spytat ako to slape vam
Snad ti niekto odpovie este uspokojivesie.
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam turbo 2+ od tcomu co je 1536/256
ono zaujimave prave na tom je to ze cez usbcoky modem taham z rapidu tak ako ty zhruba od 200-260 kB/s ale akonahle zapojim ten ethernetovy modem tak ta rychlost velmi ale velmi poklesne a netyka sa to len rapidu ale trebars aj ked si chcem zmerat rychlost trebars na dsl.sk
viem ze vytazenost servera hra velku rolu ale v tomto pripade sa o vytazenost urcite nejedna takze asi to najskor nemam dobre nastavene v modeme
ono zaujimave prave na tom je to ze cez usbcoky modem taham z rapidu tak ako ty zhruba od 200-260 kB/s ale akonahle zapojim ten ethernetovy modem tak ta rychlost velmi ale velmi poklesne a netyka sa to len rapidu ale trebars aj ked si chcem zmerat rychlost trebars na dsl.sk
viem ze vytazenost servera hra velku rolu ale v tomto pripade sa o vytazenost urcite nejedna takze asi to najskor nemam dobre nastavene v modeme
- SLAMO
- Nováček

-
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: