2x2600XTDDR4 vs X1900XTX
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
měl jsi jít do toho crossfire...
všechny ty problémy s hrami co popisuje Warran, to je pravda ale absolutně to nesouvisí s crossfire nebo s poškozenou kartou jak se domnívá No-x, vše jde odstranit a stejně tak tě to může potkat na single x1900xtx nebo třeba na x1600.
Warranovi můžu poradit akorát aby si vyčistil system a korektně nainstaloval ovladače, neexperimentoval s modnutými ovladači či s ATT =)
všechny ty problémy s hrami co popisuje Warran, to je pravda ale absolutně to nesouvisí s crossfire nebo s poškozenou kartou jak se domnívá No-x, vše jde odstranit a stejně tak tě to může potkat na single x1900xtx nebo třeba na x1600.
Warranovi můžu poradit akorát aby si vyčistil system a korektně nainstaloval ovladače, neexperimentoval s modnutými ovladači či s ATT =)
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
krom hluku? ve srovnání s x1900xtx? =)))
měl by víceméně stejný výkon (ještě poroste a už spíš jen u karet 2xxx), podpora dx10 (sice diskutabilní nicméně fungující)
já vím že ve starších hrách výkonem neoslňuje, ale taky to není většinou vůbec špatný ani u single karty.
dobře, jinak řečeno já osobně bych za tuhle cenu volil spíše 2*2600xt, vzhledem k tomu co bych chtěl provozovat
měl by víceméně stejný výkon (ještě poroste a už spíš jen u karet 2xxx), podpora dx10 (sice diskutabilní nicméně fungující)
já vím že ve starších hrách výkonem neoslňuje, ale taky to není většinou vůbec špatný ani u single karty.
dobře, jinak řečeno já osobně bych za tuhle cenu volil spíše 2*2600xt, vzhledem k tomu co bych chtěl provozovat
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kollda
- Začátečník

-
šlo o Asusy.....fanik píše:on nepsal sice o jaké 2600xt šlo, ale tam nejsou špatné chladiče (možná leda na sapphire, ale to nevím)
Jinak na X1900XTX pravděpodobně přesídlí Acelero S1 z 1800Gto, ale ještě uvidim...
///Crossfire(SLI) jsou určitě celkem perspektivní záležitosti a dneska asi jediná možnost jak si slušně zahrát pod DX10, ale jak už jsem psal
DX10 pro mě zatím není směrodatný, jde mi především o výkon DX9.
- crashPC
- Mírně pokročilý

hoja. je to jednoduché - kamarádovi stavim kompík na hry.
Vyplatí se koupit tuhle grafiku?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44561
Rád bych pořídil nějakou X1950 s 512MB paměti a tichou. bohužel jsem nenašel nic než tohle.
Rád bych pořídil nějakou X1950 s 512MB paměti a tichou. bohužel jsem nenašel nic než tohle.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že nevyplatí.Lepší koupit obyčejnou s 256Mb.Výkon téměř stejný a o 2tis. levnější,za ty prachy to je kravina...crashPC píše:hoja. je to jednoduché - kamarádovi stavim kompík na hry.
Já mám tuhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49590
Je o 2600 levnější, výkonem skoro stejná, tichá a dobře chlazená.
Takže moje rada zní, buď ten Powercolor, nebo připlatit na HD29XX XX(popř. Gf)
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
- crashPC
- Mírně pokročilý

- SNowie
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Kollda
- Začátečník

-