nebo ve strelokovym bunkru to co nebudu prozrazovat ale vystrasi to kazdyho (hrat to v noci a jeste sam doma je zazitek na kterej se jen tak nezapomene)
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- r1pper
- Začátečník

-
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja to tak hral, rad takto hraju tyhle hry typu "baf baf"r1pper píše:Swate myslim ze az bude v nejake labce a poltergeist na neho hodi bednu tak bude potrebovat novy trenky
nebo ve strelokovym bunkru to co nebudu prozrazovat ale vystrasi to kazdyho (hrat to v noci a jeste sam doma je zazitek na kterej se jen tak nezapomene)
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- Swat
- Mírně pokročilý

Byl u mě kámoš a chvíli si to zkusil - v Rudym lese,jak se přijde k tomu komplexu budov a jde se do podzemí.Jen jsem se na to díval jak na film,dal jsem si cigáro a pivo.Byla tma,zhasnuto,dal jsem volume trochu doprava a srali jsme u toho strachy oba dva tzn.náramně jsme se bavili
.Já když to jdu,tak např.v těch podzemích chodím pomalu,myslím úplně pomalu,se shiftem a odkrejvám různý zákoutí,užívám si to.Nechápu lidi,co takovou hru dohrajou za dva dny,jak tu někdo psal.Věřím,že to jde,ale vychutnat a pobrat všechen obsah tý pařby za dva dny nejde.Už to jedu asi tři neděle,pravda,ne každý den,ale když k tomu sednu,je to někdy i do rána,žádnej spěch....No jinak tamto byl taky masakr,když jsem vlez do laboratoře a ze země se začaly zvedat bedny a najednou mi jedna z nich letí do xichtu
,prostě paráda!Nebo když jdu a za mnou spadne nějaká trubka,nebo něco břinkne - málem se ohlížím,jestli se mi nebortí kuchyň
...Už se to tu psalo mockrát - tyto hry jako Condemned,Doom,Quake,i FEAR zásadně v noci.Tak dobrej lov....Stalkeři 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- r1pper
- Začátečník

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Už jen to zpracování Poltergeistů a Bloodsuckerů když jsou neviditelný,jen ten průhlednej obrys-přesně jak Predátor....Tohle je jedna z her,na kterou musí být správný rozpoložení,někdy se mi do toho nechce,vím,že bych se do toho tak nevložil,tak to třeba dva tři dny nejdu.Pak mě to popadne a jedu celou noc.Tyhle hry s větším záběrem zkrátka vyžadujou od hráče něco víc,než jen sednout a tupě do toho zírat a nevnímat ty detaily.Podobný stavy mám i u Silent Huntera (ideální to hra na zimu,v SH threadech se to zmiňovalo mnohokrát).
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Jackin
- Začátečník

zjistil jsem ze slavnej faiakes mod 2.4 u me na CZ verzi 1.0000004
pada. Pri spusteni nove hry misto uvodni animace cerna obrazovka a napoveda ze mam 2x zmacknout esc. Potom se da hrat az do doby nez donesete flashdisk barmanovi, prohodite par slov a uprostred dialogu pad do win. Nelze se pres to dostat, pada permanentne.
Zkousel to nekdo nebo to vsichni hrajete bez modu ? Ktera verze faiakes je idealni k urcite CZ verzi ?
Zkousel to nekdo nebo to vsichni hrajete bez modu ? Ktera verze faiakes je idealni k urcite CZ verzi ?
- Error
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
baterka ve hre
Mam dotaz, jsem jedinej komu nejde baterka ve hre? At delam co delam nemuzu nikde prijit na to jak ji zprovoznit. Kupovat si ji je asi blbost pac sem ji nikde v nabidce nevidel. Mam to sice na nejnizsi mozny detaily ale to je preci tez blbost aby pod nizsima detailama baterka nefungovala? Poradi mi nekdo pls co s tim? Nektery casti nejsou videt ani kdyz dam gamu na plno, proste cernocerna tma a takhle to hrat nejde. Diky
Genuine Intel(R) CPU T2400 @ 1.83GHz 2 CPU cores, 666MHz FBS, 1536MB RAM, Mobile Intel(R) 945GM Express 128MB, 80GB HDD (interni) 320GB HDD TEAC (externi)
- J X P
- Středně pokročilý

Jackin píše:zjistil jsem ze slavnej faiakes mod 2.4 u me na CZ verzi 1.0000004pada. Pri spusteni nove hry misto uvodni animace cerna obrazovka a napoveda ze mam 2x zmacknout esc. Potom se da hrat az do doby nez donesete flashdisk barmanovi, prohodite par slov a uprostred dialogu pad do win. Nelze se pres to dostat, pada permanentne.
faika si musis na cz verzi upravit. po padu se podivej v Doc and Set do logu. ja jsem si takhle upravoval spoustu modu, ktery jsou ve faiku a hra pak nepadala.
anebo jeste jedna rada. naistaluj eng verzi, prepis vsechny texty v eng adresari temi cz (musi se to tvarit jako eng verze porad) a pak naistaluj faika. takhle to pojede na 100%.
Naposledy upravil(a) J X P dne pon 22. říj 2007, 12:18, celkem upraveno 1 x.
---
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: baterka ve hre
nekde v settings je posuvnik, ktery udava delku svetla baterky, treba ho mas na minimum. ale jestli to neni tim, tak ti poradi mistni paraniError píše:Mam dotaz, jsem jedinej komu nejde baterka ve hre? At delam co delam nemuzu nikde prijit na to jak ji zprovoznit. Kupovat si ji je asi blbost pac sem ji nikde v nabidce nevidel. Mam to sice na nejnizsi mozny detaily ale to je preci tez blbost aby pod nizsima detailama baterka nefungovala? Poradi mi nekdo pls co s tim? Nektery casti nejsou videt ani kdyz dam gamu na plno, proste cernocerna tma a takhle to hrat nejde. Diky
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak taky dohráno,perfektní zážitek,u sarkofágu ke konci vážně maso.Jinak můj konec byl opravdu překvapivý,jak se psalo tuším v Tiscali recenzi.Nijak jsem to neřešil,hrál jsem celou hru podle uvážení,plnil vedlejšáky,nakonec-dopadlo to jak to dopadlo.Po dohrání jsem si přečetl,co je třeba splňovat pro daný konec,pravda,čekal jsem něco jinýho,ale nakonec-proč ne.Opravdu dobrá hra.
- Jackin
- Začátečník

Vyreseno novou instalaci CZ verze + patch 1.004 + faiakes mod 2.4.Jackin píše:zjistil jsem ze slavnej faiakes mod 2.4 u me na CZ verzi 1.0000004pada. Pri spusteni nove hry misto uvodni animace cerna obrazovka a napoveda ze mam 2x zmacknout esc. Potom se da hrat az do doby nez donesete flashdisk barmanovi, prohodite par slov a uprostred dialogu pad do win. Nelze se pres to dostat, pada permanentne.
Jede bez problemu, bomba. Zajimalo by me zda-li se faiakes da pouzit spolecne s modem "nuclear snow". Nejspis vyzkousim.
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: baterka ve hre
Error píše:Mam dotaz, jsem jedinej komu nejde baterka ve hre? At delam co delam nemuzu nikde prijit na to jak ji zprovoznit. Kupovat si ji je asi blbost pac sem ji nikde v nabidce nevidel. Mam to sice na nejnizsi mozny detaily ale to je preci tez blbost aby pod nizsima detailama baterka nefungovala? Poradi mi nekdo pls co s tim? Nektery casti nejsou videt ani kdyz dam gamu na plno, proste cernocerna tma a takhle to hrat nejde. Diky
zapni si tam konzoli a napiš tam : r1_dlights on ... já to měl taky na off a nesvitíla mě takže sem celou x18 prošel s noktovizorem
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- Swat
- Mírně pokročilý

Některý ty módy nechápu....Jak může někdo hrát Stalkera s nosností 300kg?
V defaultu mi to přijde akorát,případně trochu zvednout o pár kilo,ale možnost sebou táhnout přes čtvrt tuny krámů mě přijde jako ujetá a hru to degraduje.
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Swat píše:Některý ty módy nechápu....Jak může někdo hrát Stalkera s nosností 300kg?![]()
V defaultu mi to přijde akorát,případně trochu zvednout o pár kilo,ale možnost sebou táhnout přes čtvrt tuny krámů mě přijde jako ujetá a hru to degraduje.
já sem si to v jednom txt souboru nastavil na 600kg
50kg je pak fakt málo...
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- Swat
- Mírně pokročilý

To Keanu: tak to jseš Überstalker,to bys mohl sloužit jako tahač návěsů 
- BERTIK
- Začátečník

for Swat:
ahoj swate, chtěl jsem se Tě zeptat na to, jak modifikovat Stalker.
K cemu pouzit shader mod a jak ho pouzit a dále pak jak upravit soubor.ltx pro to, abych mohl pridat další mody (střílení vran apod.). Kde mám zkopírovat složku gamedata atd. Nic o tom nevím, tak Tě prosím (jakožto zkušeného uživatele) o to, jestli mi poskytneš návod. Děkuji předem
ahoj swate, chtěl jsem se Tě zeptat na to, jak modifikovat Stalker.
K cemu pouzit shader mod a jak ho pouzit a dále pak jak upravit soubor.ltx pro to, abych mohl pridat další mody (střílení vran apod.). Kde mám zkopírovat složku gamedata atd. Nic o tom nevím, tak Tě prosím (jakožto zkušeného uživatele) o to, jestli mi poskytneš návod. Děkuji předem
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
- Swat
- Mírně pokročilý

No,za zkušenýho se nepovažuju-nicméně: shader mód upravuje vzhled hry,je to neuvěřitelný,ale hra vypadá lépe a lépe chodí,což je ideální kombinace.Po ztažení jakéhokoliv módu se všechny úpravy v něm obsažené nacházejí právě ve složce gamedata,kterou stačí celou vložit do složky s hrou,tedy Program Files/THQ/Stalker-Shadow of Chernobyl.Pokud stáhneš další mód a chceš ho přidat ke stávajícímu,bude zřejmě opět ve složce gamedata.Pak ho tím pádem musíš jaksi vykuchat,resp.si vybrat,co chceš změnit a opět to vložíš do příslušné podsložky v gamedata apod.Ale bacha,záleží,co máš za patch,některé módy se nesnesou s 1.0003,nebo 1.0004,někdy to rozběháš jen pod tím příslušným patchem.Taky záleží,jakou máš verzi,jestli anglickou,nebo počeštěnou,každý modding je trochu alchymie.Ty vrány-tento mód tam nemám,ale teď jsem ho stáhnul,abych se na to mrknul.Tohle musí být jednoduchý,zase je vše ve složce gamedata.Pokud jí tam ještě nemáš,tak to jednoduše flákni do výše zmíněného adresáře a mělo by to chodit.Pokud tam gamedata už máš i s podsložkami,které obsahuje vrána mód,musíš postupovat,jak jsem popsal.Tedy ze složek ve vrána módu vykuchat jednotlivé soubory a vkládat a případně přepisovat ty soubory v gamedata v adresáři se hrou.Jak říkám,modding je alchymie,ale i zábava.Naprostá bomba na modding je Silent Hunter-zase ho musím zmínit,jako ortodoxní zastánce této série.Tak snad ti to aspoň trochu píchne.
- BERTIK
- Začátečník

Díky. Pohraji si s tím
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP