To je mi jasný, jen tam píše o těch 40 fpsMichiGen píše:Tie videa nerobil autor na svojej zostave ktoru popisal v clanku.
Taky musim doplnit ke svýmu předchozímu příspěvku - autor by to asi pod dX 10 na X1950 nehrál
Moderátor: Baneshee

To se dobře poslouchá, už aby to to zítra začalo a konečně bylo to demo volný.wallot píše:Tak demo beha v XPckach na me sestave na high detaily uplne v pohode ale ve Vistach je to docela traga. Radeji jsem ani nepoustel Fraps jelikoz hra se s nekterymi nastavenimi zasekla po loadu a to mam cistej nove nainstalovanej system.
Hraju v obou systemech 1920x1200 HIGH bez AA jelikoz mam podezreni ze ve Vistach zapnuti AA prave zpusobilo to zatuhnuti. Posledni beta ovladace. No snad s tim enco do plne verze udelaj jelikoz strileni palem na cucky je zabavny

trebalo by to otestovat..ako si poslape..ta 8800GT v crysisescream píše:je pravda ze za grafiku som este 7 litrov nevypalil nikdy ale snad to potiahne 1280x1024 4xAA high nie? alebo aj very high?
este by som bol zvedavy ako to slape na radeonoch x1950pro

No má ted 7900gto tak přechodem na 8800gt si hodně pomužeNet píše:scream: podla mna sa na crysis 8800GT neoplati