Jak napojit ne na 2000pro
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Emer619
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak napojit ne na 2000pro
Postavěl sem pc Dal sem tam win 2000 pro en ale jak sem připojil sitovku tak mi naskočilo instalace sitovky vše ok nainstaloval restartoval pc a bylo a jak sem přepojil modem z mého trvaleho pc do toho postavěnýho ledka na modemu a na sítovce začala blikat a jak sem chtěl spustit ie tak mi naskočilo nějaka tabulka o vibrání připojní atd... jak tuto tabulku přeskočit ??? diky
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.
YES, WE HAVE *.* !!!
YES, WE HAVE *.* !!!
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak ti nastavuje gateway cez DHCP alebo to máš dobre manuálne nastavené tak to nemá prečo vyskakovať, ale určite je tam možnosť preskočiť sprievodcu alebo postupuj v ňom a myslím že tam bude možnosť internet na bráne cez LAN alebo také niečo.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4