Ako naistalovat windows do notebooku bez cdromky
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- vaskez
- Začátečník

-
Ako naistalovat windows do notebooku bez cdromky
Nazdar,dostal som starsi notebook pentium3 850 mh a nema cdrom a rad by som tam nahodil winxp nakolko je tam linux a este aj zaheslovany a heslo neviem,poradte niekto ako nato.Dakujem za pomoc
- srna
- Středně pokročilý

- vaskez
- Začátečník

-
- srna
- Středně pokročilý

- vaskez
- Začátečník

-
- srna
- Středně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- PeterSweter
- Nováček

-
Ahojte, tan notebook som uz kupil ot doho chalaniska co zalozil tuto temu ja. Chcem si tam tiez dat Xp, lebo linuxu vobec nerozumiem. Chcel som instalacku windowsu skopirovat do pobilu na kartu a odtial to potom cez usb skopirovat cez kabel do notebooku. Ale book nic nerobi ked pripojim kabel. Preco?
- srna
- Středně pokročilý

- PeterSweter
- Nováček

-
- srna
- Středně pokročilý

- PeterSweter
- Nováček

-
- faugusztin
- Začátečník

-
A nie je fakt jednoduchsie zohnat si externu USB CD/DVD mechaniku a z nej nabootovat ? Sice je mozne, ze boot z CD nepodporuje, ale je to nepravdepodobne.PeterSweter píše:Asi budem musiet... Ked ju uz budem mat, nemal by to byt problem. Ako ta redukcia funguje? Nabootoje HDD aj po pripojeni ked je zapnuti poj comp? Alebo ho musim vypnut ako pri obycajnom HDD? A cez co pripojim napajanie toho disku z notebooku?Ci aj to je v v tej redukcii?
- PeterSweter
- Nováček

-
- PeterSweter
- Nováček

-
Alebo by som este mohol zohnat internu DVD-romku a vymenit ju za tu disketovku co tam mam. Dalo by sa to?
Naposledy upravil(a) PeterSweter dne ned 4. lis 2007, 20:24, celkem upraveno 1 x.
- faugusztin
- Začátečník

-
Dalsou moznostou je zohnat si internu slim mechaniku, podla tejto stranky ma na to miesto :PeterSweter píše:boot z cd podporuje, ale bude sa dat bootovat cez USB ??? Ak hej, bolo by to dobre riesenie.
http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/ser ... E6585.html
- PeterSweter
- Nováček

-
- PeterSweter
- Nováček

-