Ako naistalovat windows do notebooku bez cdromky

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
PeterSweter
Nováček
Nováček

Příspěvek od PeterSweter »

Jaj tak, uz mi je to uplne jasne. Dakujem. Prosim poradte mi co mam robit so zablokovanym biosom. Dakujem
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

jedine vyndat baterku, coz v tvym pripade znamena rozborku booka....co ja vim tak BIOS ma jinou baterku nez tu na kterou jede book. ale vic by ti poradil nekdo kdo s tim ma praxi :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
PeterSweter
Nováček
Nováček

Ty myslis tu baterku ako sa dava do hodiniek ale je ovela vacsia ako je v stolnom PC ? Ta mi resetne bios? A nebude pytat heslo? Si si isty?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

PeterSweter píše:Ty myslis tu baterku ako sa dava do hodiniek ale je ovela vacsia ako je v stolnom PC ? Ta mi resetne bios? A nebude pytat heslo? Si si isty?
Dalsia moznost je pouzit tento software (neskusal som ho) :
http://www.cgsecurity.org/wiki/CmosPwd

Podla produktovej stranky mas "PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0" a ten program ho ma uvedeny ako jeden z BIOS-ov (Phoenix 4 release 6 (User)).

Edit: problem je, ze potrebujes na to funkcny OS... Lol, pasca 22 :-D
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

jo, tu baterku mylsim....akorat nevim jak je to ne booku...tam asi nebude jumper RESET CMOS, mozna nai klasicka baterka

jisty si nejsem, rikam ze jsem to nikdy neresil....ale vyndani biosu v PC hodi vsecko na default, maximalne vyhodi chybu CMOS CHECKSUM ERROR, z toho usuzuju ze by se mel vyresetovat i heslo

zkus googlit, jak se u techdle lifebooku maze heslo
PeterSweter
Nováček
Nováček

No, tak uz je BIOS vyrieseny. Chalan si spomenul na heslo. A hned ako som zapol BIOS som heslo zrusil. Este musim niekde zohnat CD (alebo este lepsie DVD) romku. A myslim, ze uz bude vsetko v pohode. Diky za rady.

Nevedel by ale niekto kde zozeniem taku mechaniku?
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

treba USB 5.25" box a normalni CD/DVD ROM...

nebo si nekde pujcit...

ja bych to poet resil redukci IDE/USB....ale je otazka jestli umi ten lifebook botovat pres USB :oops:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“