Ako naistalovat windows do notebooku bez cdromky
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- PeterSweter
- Nováček

-
- srna
- Středně pokročilý

- PeterSweter
- Nováček

-
- faugusztin
- Začátečník

-
Dalsia moznost je pouzit tento software (neskusal som ho) :PeterSweter píše:Ty myslis tu baterku ako sa dava do hodiniek ale je ovela vacsia ako je v stolnom PC ? Ta mi resetne bios? A nebude pytat heslo? Si si isty?
http://www.cgsecurity.org/wiki/CmosPwd
Podla produktovej stranky mas "PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0" a ten program ho ma uvedeny ako jeden z BIOS-ov (Phoenix 4 release 6 (User)).
Edit: problem je, ze potrebujes na to funkcny OS... Lol, pasca 22
- srna
- Středně pokročilý

jo, tu baterku mylsim....akorat nevim jak je to ne booku...tam asi nebude jumper RESET CMOS, mozna nai klasicka baterka
jisty si nejsem, rikam ze jsem to nikdy neresil....ale vyndani biosu v PC hodi vsecko na default, maximalne vyhodi chybu CMOS CHECKSUM ERROR, z toho usuzuju ze by se mel vyresetovat i heslo
zkus googlit, jak se u techdle lifebooku maze heslo
jisty si nejsem, rikam ze jsem to nikdy neresil....ale vyndani biosu v PC hodi vsecko na default, maximalne vyhodi chybu CMOS CHECKSUM ERROR, z toho usuzuju ze by se mel vyresetovat i heslo
zkus googlit, jak se u techdle lifebooku maze heslo

- PeterSweter
- Nováček

-