Hibernace a wifi

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Bossd
Začátečník
Začátečník

Hibernace a wifi

Příspěvek od Bossd »

Dobrý den, mám takový problém když na notebooku zavřu víko tak mám nastaveno ať se uloží do hibernace. Po opětovném oteření mi ale nenajede wifi je jako by byla pořád vyplá musím notebook resartovat a někdy ani to nepomůže musím přeinstalovat hardware. S wifi už jsem problémy měl nešla vůbec tak jsem notebook reklamoval a oni mi vyměnili zakladovou desku. Myslíte že to je problém ve windowsu nebo je to zase na reklamaci. Jedná se o HP pavilion 6339.
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Podle mě je toto již problém systému (mam neco podobneho se zvukarnou po hibernaci) Zkus se mrknout do správce zařízení jestli u ty wifi karty neni řízení spotřeby.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

vypnuti Wifiny u Pavilionu pri hibernaci je normalni....(mam ho), a vsici kamaradi co maj Paviliony maj stejej problem....

podle myho vypinani wifiny osetrit nejde, zkousel jsi reset bezdratovyho adapteru(prepinac vedle oranzo/modry ledky co indikuje wifi) ?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bossd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bossd »

Jo to chápu že se wifi vypne při hibernaci ale ona už potom nejde zapnout to tlačítko nereaguje.
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

hmm...potom bych vyzkousel preinstalovat system(treba obnovit z oddilu na HDD) nebo reklamaci, todle vypada na zavadu :(
Bossd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bossd »

Přeinstalace proběhla a pořát ten sam problém. Na reklamaci to nesu v pondělí. Ale už mě to štve.
Nightflare
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nightflare »

Ovladače wifi nemaj moc rádi hybernaci ...
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

to je sice mozny, ale HP Pavilion takle funguje....hibernuje se, LEDka na wifine zhasne, pak se book robudi a za cca 2 vteriny uz wifina jede znova...pokud ne, tak reklamace :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“