Timeshift

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

2Sent:

nechtel jsem ti kazit radost, ze si pri konci :)

V ktere hre si muzete vzit od nepratele zbran, ten si pote klekne,da ruce za hlavu a vy ho muzete popravit pistoli do zatylku? 8) a pote ta krev na monitoru
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Sent - takže ti to trvalo kolik hodin ? :)

Já jsem to zkusil, teď jsem na začátku. Akorát to na max asi bude chtít 1.5 GB Ram, páč vytížení je skoro 1.3 GB :huh:
Goldnoob team proud member!
sandro742...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandro742... »

to sem dostal headshot bo co? :)

Obrázek
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

sandro742... píše:to sem dostal headshot bo co? :)
:o hezky odcchod ze sveta,to se ti povedlo :D
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

sandro742... píše:to sem dostal headshot bo co? :)

Obrázek
Stačí abys odněkud spadnul z vejšky - taky se mi to už povedlo :)

Btw: nestalo se někomu, že mu hra v zimní misi padá? Mě porát, tam někde jak se vyjede z tunelu po kolejích a vlevo stojí parta cca 8 vojáků včetně lítacích u sudů z vohněm, vedle mají stany? Prostě se sekne, ale do winů se pak normalně dostanu alt+tab...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Takže hra je docela optimalizovaná, na S64 @ 2.6 GHz, 1GB Ram a X1950Pro @ 640/1600 jedu v 1280*1024 high bez AA s AF 8x. Jeidný problém je Ram, kde by to chtělo jak už jsem psal aspoň 1.5 GB, takhle to občas škubne, ale není to časté ani nijak moc omezující. FPS přes 30.

Vypadá to pěkně, déšť toho dokáže hodně skrýt, takže případné grafické nedostatky tak nebijou do očí.

Co se týče hratelnosti, tak zatím nechci moc hodnotit, klasická FPS, uvidím jak moc to bude jiné díyk hrátkám s časem, jsem skoro na začátku.
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

brzda23 píše:Co s tím když to naběhne do hry ale klavesnica a myš jako by nebyly připojeny k pc. Nic nefunguje,nehnu se z mista,a ani žádný menu neotevřu, jen stojím. ????
Tohle mě udělalo taky když jsem přestavoval klávesy na ovládání tak se to pak kouslo a po novém spuštění už tam nebylo nic přednastaveno jako by to nevidělo klávesnici a myš, vyřešil jsem to smazáním souboru kde je uloženo nastavení mám zato že je to složka user seting nebo tak nějak (momentálně jsem na notebooku takže se nemůžu kouknout).
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 Thellwin:

No nekde na netu jsem četl, ze tahle FPS ma na dnešní dobu extremne dlouhou herní dobu :) Doba je ale na tohle asi zlá, pač jsem to na strední obtížnost dohral tak za 6 hodin, na netu jsem četl neco o 8-10, tak nevim, nikam jsem nechvatal, ale zaroven jsem to vůbec nezdržoval a nekochal se okolím...

Po dohraní muzu rict, ze to nebyla nejaka super pecka, takovej solidní prumer, jak jsem psal, za zahraní to stojí. FPSek neni nikdy dost :)

EDIT: Jinak je treba rict, ze autori opravdu ukradli ze vsech aspon trochu uspesnych fps za posledních par let neco. Half life, Far Cry, FEAR, Red Faction, Pariah, tohle vsechno zamíchat, mirne povařit a podávat za studena.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Za chvíli budou hry nad 10 hodin hodnoceny jako extra dlouhé :oops:

Nezdá se vám, že neprátelé vydrží docela dost ? Občas musim vysypat půl zásobníku než lehnou.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, herní doba u fps se hodne zkratila. Kde jsou časy NOLF a treba puvodní HL, to mi prislo, ze jsem hral snad 40 hodin.

Osobne ale tohle nechci uz hodnotit jako zapor, priznam se, ze mi to i celkem vyhovuje. Radsi si dam 2 hry po par hodinach, dva pribehy, dvakrat neco jinyho, nez jednu dlouhou a od pulky nudnou.

Jinak nepratele fakt vydrží dost, ale postupne človek ziska takovy zbrane, ze to bude snadny. Bacha na to sbírani, človek si ani nemusí vsimnout, ze tam nova zbran je...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Sentenced píše:Jj, herní doba u fps se hodne zkratila. ....Osobne ale tohle nechci uz hodnotit jako zapor....
Veru, lidi to oceni az kdyz zacnou pracovat, ja jsem rad,ze muzu parit 3x tydne po 2h... casy pareni jsou nenavratne pryc... :sad:

Proto v podstate hraju jenom fps na odregovani.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

recenzeher.eu recenzia

Popravde som hral hru iba preto lebo sa mi nic ine co by sa mi chcelo hrat nevalalo na disku. Bol som velmi milo prekvapeny pretoze demo pred 1 a pol rokom ma vobec nebavilo. Za hodnotenim si stojim aj napriek niektorym chybyckam. Tato hra neocaruje marketingovou nalestenostou ako F.E.A.R. ale bavil som sa pri nej daleko viac a celu som si ju uzil, narozdiel od F.E.A.R. kde som hral posledne hodiny uz len tak nejak z povinnosti a zo zvedavosti aky bude koniec.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ta hra je dobrá, ale není to můj styl, nedostal jsem se "do ní" takže to zatím odkládám, třeba se k tomu někdy vrátím.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

dneska jsem ji zkusil a jsem prijemne prekvapeny. sice je postup skoro bleskovy, ale to je asi dneska normalni. Paradoxne jsem nejdelsi dobu byl tam, kde bylo treba pouzit timeshift na logicke puzzzle, nez mi to doslo :-D

je to opravdu hezka hra a optimalizace je opravdu vyborna.
---
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

nainstaloval sem si na tudle hru patch 1.2 ovládání klavesnicí mi de ale vůbec nemůžu hýbat mířítkem pomocí mysi plz help
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

heh, ale ted z toho konce nejsem nejak moudry ... jaky wtf. paradox ? :-D
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To MrSrotak - ani v menu hry ?
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

J X P píše:heh, ale ted z toho konce nejsem nejak moudry ... jaky wtf. paradox ? :-D
Pokracovanie v druhom diele.. :-D
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jsem prave skoukaval ty filmecky asi 2x znova, jestli mi nejaka souvislost neunikla ... a neunikla :-D
---
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

Thellwin píše:To MrSrotak - ani v menu hry ?
je možné že tam něco takového ej ale ja nevím jak se to menuje v ,,Mouse konfiguration" nic takoveho neni...
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“