Nejde zapnout počítač
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- MisfiT
- Nováček

-
Nejde zapnout počítač
Zdravím,
dnes ráno se mi zasekl počítač, restartoval jsem tedy, najelo přihlašování uživatelů a počítač se sám vypnul. Od té doby nejde zapnout. Něco podobného se mi stalo zhruba před měsícem, kdy mi vyhořel původní zdroj EuroCase. Rozhodl jsem se koupit si něco lepšího. Teď tam mám necelý měsíc SEASONIC S12II-430 430 W http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46713 tak tím to snad nebude. Žádná "rána", že by tam něco bouchlo ani nesmrdí, tak jako to bylo s tím předchozím zdrojem.
dnes ráno se mi zasekl počítač, restartoval jsem tedy, najelo přihlašování uživatelů a počítač se sám vypnul. Od té doby nejde zapnout. Něco podobného se mi stalo zhruba před měsícem, kdy mi vyhořel původní zdroj EuroCase. Rozhodl jsem se koupit si něco lepšího. Teď tam mám necelý měsíc SEASONIC S12II-430 430 W http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46713 tak tím to snad nebude. Žádná "rána", že by tam něco bouchlo ani nesmrdí, tak jako to bylo s tím předchozím zdrojem.
- Blue Storm
- Odborník PCT

bodlo by napsat jakou máš sestavu,nejen zdroj
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- MisfiT
- Nováček

-
- axloth
- Začátečník

-
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MisfiT
- Nováček

-
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MisfiT
- Nováček

-
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
JJ je to to same. Akorat si nejsem jisty jestli tam nemas jumper (propojka) baterku jsi nechal mimo jak dlouhou. Obavam se ze pokud se ani po resetu CLEAR CMOS nepodari naho dit PC tak bude neco v kremikovem nebiMisfiT píše:pokud je reset bios to samé jako clear cmos, tak jsem vyndal baterku, po chvlice jí vrátil, zkusil zapnout - nic :/
- .primo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MisfiT
- Nováček

-
vedle baterky je místo pro jumper na smazání cmos, ale jumper tam neni.. baterku jsem měl pryč asi deset minutGeeker píše:JJ je to to same. Akorat si nejsem jisty jestli tam nemas jumper (propojka) baterku jsi nechal mimo jak dlouhou. Obavam se ze pokud se ani po resetu CLEAR CMOS nepodari naho dit PC tak bude neco v kremikovem nebiMisfiT píše:pokud je reset bios to samé jako clear cmos, tak jsem vyndal baterku, po chvlice jí vrátil, zkusil zapnout - nic :/
- MisfiT
- Nováček

-
- Surgical
- Začátečník

-
- MisfiT
- Nováček

-
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-