Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- squzzer
- Začátečník

zdravim, kámoš má problém se spuštěním viz. screen http://img264.imageshack.us/my.php?image=errana8.jpg text co je zakrytej je stejnej jak na tý přední tabulce... možná je to grafikou ale podle toho co píšou v min. by to mělo jít( a u mně se zdálo že i stalker byl náročnější) a ten mu šel v klidu( http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... x/5500.htm jeho grafika )
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a neni to verze pro konzole?squzzer píše:zdravim, kámoš má problém se spuštěním viz. screen http://img264.imageshack.us/my.php?image=errana8.jpg text co je zakrytej je stejnej jak na tý přední tabulce... možná je to grafikou ale podle toho co píšou v min. by to mělo jít( a u mně se zdálo že i stalker byl náročnější) a ten mu šel v klidu( http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... x/5500.htm jeho grafika )
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- squzzer
- Začátečník

no mně to jde normálně...ladik1983 píše:a neni to verze pro konzole?squzzer píše:zdravim, kámoš má problém se spuštěním viz. screen http://img264.imageshack.us/my.php?image=errana8.jpg text co je zakrytej je stejnej jak na tý přední tabulce... možná je to grafikou ale podle toho co píšou v min. by to mělo jít( a u mně se zdálo že i stalker byl náročnější) a ten mu šel v klidu( http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... x/5500.htm jeho grafika )
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dohrál, je to teda extrémně krátký - dneska jsem začal a dneska jsem skončil.Je to super jízda, ale zrovna když jsem si říkal jak se to rozjíždí, tak je konec...příběh absolutně nestojí za zmínku, něco tak klišovitýho se nevidí ani v Crysis
(ikdyž možná že jo
).Ale je to fakt strhující, oproti CoD 2 neskutečněj rozdíl.
Engine je parádní, občas mi to přišlo fakt úžasný, a těch cca 80fps taky dost napomáhalo skvělýmu dojmu...fakt škoda tý krátkosti.
Skladba v titulcích ("deep and hard", nebo tak nějak) nemá chybu : ).A to letadlo mě teda dost překvapilo, už jsem se chystal jít pro jídlo když najednou další mise bez jakýkoliv návaznosti na cokoliv, wtf ? : )).
Engine je parádní, občas mi to přišlo fakt úžasný, a těch cca 80fps taky dost napomáhalo skvělýmu dojmu...fakt škoda tý krátkosti.
Skladba v titulcích ("deep and hard", nebo tak nějak) nemá chybu : ).A to letadlo mě teda dost překvapilo, už jsem se chystal jít pro jídlo když najednou další mise bez jakýkoliv návaznosti na cokoliv, wtf ? : )).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To bude tím,že jeho grafika nepodporuje DX 9.0csquzzer píše:zdravim, kámoš má problém se spuštěním viz. screen http://img264.imageshack.us/my.php?image=errana8.jpg text co je zakrytej je stejnej jak na tý přední tabulce... možná je to grafikou ale podle toho co píšou v min. by to mělo jít( a u mně se zdálo že i stalker byl náročnější) a ten mu šel v klidu( http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... x/5500.htm jeho grafika )
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Thellwin
- Administrátor

- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha,tak to byla trefa mimoGerimo píše:staci i DX9.0b, viz X800 nebo R9800Luks píše:... grafika nepodporuje DX 9.0c
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Kašpec
- Mírně pokročilý

- myom
- Středně pokročilý

s otevrenou hubou dohravam. jednoznacne nejlepsi valecna hra jakou jsem hral.
grafika parada, slibovana animace postav parada, napln levelu parada.
skoda te delky, klidne bych si zastrilel z bombarderu jeste jednou. spoutu novych moznosti, ktere nebyly uplne vyuzity.
ve me to nechava hodne velky zazitek.
grafika parada, slibovana animace postav parada, napln levelu parada.
skoda te delky, klidne bych si zastrilel z bombarderu jeste jednou. spoutu novych moznosti, ktere nebyly uplne vyuzity.
ve me to nechava hodne velky zazitek.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám podobnej problém,MP jede ale SP jen problikne "logo" a nic se neděje...zkoušel sem fígl s *.bak ale nepomohlo todewator píše:Problém: Multiplayer mi jede v pohodě, ale když spustím singleplayer tak mi to hodí hlášku "floating point support not loaded". Nevíte někdo co s tím? Popř. co to aspoň znamená ta hláškaSestava viz podpis
sorry, že se ptám už potřetí, ale fakt nevím co s tím![]()
P4 3.0Ghz
1GB DDR2
7300GT
WinXP SP2
- tom01
- Mírně pokročilý

Tak taky dohráno, parádní kousek
Pravda, doba hraní na takovej kousek poměrně krátká ale co se dá dělat...Mělo to spád, akci a perfektní zpracování...prostě pořád vás to žene kupředu. Pro mě osobně po Bioshocku zatim druhá nejlepší hra probíhajícího roku.
Btw: jestli jste viděli film "Za nepřátelskou linií", řek bych že ten yugoslávskej maník v modrý šusťákový soupravě jak šéfoval těm vojákům jako by z oka vypadl tady tomu chlapíkovy jak jsme ho naháněli dokud si neprostřelil makovici
Btw: jestli jste viděli film "Za nepřátelskou linií", řek bych že ten yugoslávskej maník v modrý šusťákový soupravě jak šéfoval těm vojákům jako by z oka vypadl tady tomu chlapíkovy jak jsme ho naháněli dokud si neprostřelil makovici
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně!tom01 píše:Btw: jestli jste viděli film "Za nepřátelskou linií", řek bych že ten yugoslávskej maník v modrý šusťákový soupravě jak šéfoval těm vojákům jako by z oka vypadl tady tomu chlapíkovy jak jsme ho naháněli dokud si neprostřelil makovici
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- Thellwin
- Administrátor

- myom
- Středně pokročilý

no, kdyz jsem si nevsimnul kniru cpt. Price, tak jsem si nekdy myslel, ze se mnou bezi John Mullins
.
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

kdyz bezi naproti tobe, tak je mirne skrceny a pres capku mu nejde videt do tvare. fakt jsem si v tu chvili vzpomnel na Johna (to je manik ze soldier of fortune)