Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Dali ste někdo epilog na nejtěžší obtížnost? Mě se to furt nějak nedaří :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

tak už jsem to taky dohrál na hard , supr hra , asi to i překoná cod1 který jsem otočil asi 4x :lol: a doufám že v dalšim (jestli bude) díle bude price , ten to prostě nějak musí přežít :lol: akorát je mi líto Gaze a toho druhýho :(

grafika , hratelnost supr , dokonce to nebylo až tak krátký jak jsem čekal že to bude podle toho co jste tu psali
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
majeje
Nováček
Nováček

Příspěvek od majeje »

majeje píše:...
popr. r_gamma 1.7 (default 1.0) :)[/quote]

nazdar hopi sorry za dalsi post ale ako ten prikaz dam do tej gamesy? mam to nejak nastavit v ovladacoch grafickej karty alebo sa to da nastavit niekde v hre? dakujem pekne za odpovede a prepacte taku zaciatocnicku otazku:)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak bud to prepises v configu a nebo to napises do konzole, ktera se skryva pod tlacitkem hned pod "Esc", tjn "~" ci ";"...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jn, bez Price to není ono, a škoda těch dvou :sad: (sice nechápu proč mě Griggs odtahoval od auta, když jsem tam měl dobré krytí :? ).

Jinak k tomu Epilogu, na veterána jsem ho dal asi až na pátej pokus ...
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

sice nechápu proč mě Griggs odtahoval od auta, když jsem tam měl dobré krytí
aby te to auto nezabilo kdyby vybouchlo :roll:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Hmm, ale jestli mě pamět neklame, tak to auto už bylo vybouchlý :D
KillerShot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KillerShot »

Tak musim rict ze me singl velmi mile prekvapil. Nejvic se mi libila ta cast kde zemrel SGT Jackson
Naposledy upravil(a) KillerShot dne úte 20. lis 2007, 17:16, celkem upraveno 1 x.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak mně se nejvíc líbil ten začátek. Jak vás vezou v tom autě a pak vás popraví :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Je mozne aby tato hra behala lepsie na X850Pro ako na 7600GT ??? Nejak sa mi to nezda ... aj po nastaveni v RT na SM2.0 sa FPS vyssie nepohlo
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

slaava píše:tak bud to prepises v configu a nebo to napises do konzole, ktera se skryva pod tlacitkem hned pod "Esc", tjn "~" ci ";"...
tak .. a kdyby ti nesla console otevřít tak ji musíš aktivovat v options ;)
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

IQLogic píše:Je mozne aby tato hra behala lepsie na X850Pro ako na 7600GT ??? Nejak sa mi to nezda ... aj po nastaveni v RT na SM2.0 sa FPS vyssie nepohlo
Console -> /com_maxfps 333
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

h4__ píše:
IQLogic píše:...
Console -> /com_maxfps 333
Ještě v menu vertical sync : off ...
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Šlo by mi někam uploadnout nějaký jeden save?
Hodilo mi to modrou smrt a smázlo všechny savy.
Jedná se konkrétně o save, kdy se zastřelil syn od někoho nevim koho :) V ten moment se to stalo...
Pokud to teda půjde.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Konečně jsem dohrál. Pro mě to je určitě jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál.
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Rad by som sa spytal (pozrel som si tu zopar prispevkov, nejake recenzie a zahral demo): Stoji ozaj ta hra zato?
Trochu som zmateny z dema - bola to vlastne taka chaoticka rubacka na vsetky smery. Hral som to na nejaku 2.-3. obtiaznost, ale nenasiel som privela dovodov na nejake zvlastne vyuzitie vyklanania sa do stran spoza krytu, cistenie miestnosti granatmi a pod.
Asi som prilis zatazeny na stareho Vietcong-a, kde som mal pocit, ze sa naozaj odniekadial k niekam prebijam a nielen sa snazim prekosit zaplavami protivnikov, aby som stlacil nejaky spinac, ktory vypne ich spawn-ovanie.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

podle me litovat urcite nebudes, hlavne co se tyka MP. SP urcite pobavi, nemej strach ze by ses nudil :)
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To mungo: Zamysli se nad tím, co od toho očekáváš, porovnej s recenzemi i názory hráčů a pak se rozhodni. Já za sebe mohu říct jen, že to, že to za to stojí a demo určitě neukazuje to nejlepší ze hry :)
Goldnoob team proud member!
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Demo hadr... Plná je absolutní bomba. A až si zahraješ MP, zůstane ti rozum stát...
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

mungo píše:Rad by som sa spytal (pozrel som si tu zopar prispevkov, nejake recenzie a zahral demo): Stoji ozaj ta hra zato?
Trochu som zmateny z dema - bola to vlastne taka chaoticka rubacka na vsetky smery. Hral som to na nejaku 2.-3. obtiaznost, ale nenasiel som privela dovodov na nejake zvlastne vyuzitie vyklanania sa do stran spoza krytu, cistenie miestnosti granatmi a pod.
Asi som prilis zatazeny na stareho Vietcong-a, kde som mal pocit, ze sa naozaj odniekadial k niekam prebijam a nielen sa snazim prekosit zaplavami protivnikov, aby som stlacil nejaky spinac, ktory vypne ich spawn-ovanie.
Taky si říkám, co je na tom tak super. Demo hnus hnusoucí, jeden obrovský chaos, grafika ubohá (a to vše na high) a nějak mě to nezaujalo. Asi mě to nikdy bavit nebude, přitom CoD3 bylo dost dobrý..
CPU: C2D E8200 2.66GHz @ 3.66GHz passively-cooled by Scythe Mugen || MB: Gigabyte P35 DS4 || RAM: Patriot 2x2GB 800MHz CL5 || GK: Gigabyte 8800GTS 512MB (G92) || PSU: Seasonic S12II 500W || HDD: Samsung SpinPoint 500GB || Case: Thermaltake M9 black || OS: Windows Vista x64 || Monitor: Samsung SM 206BW 20'' widescreen || Mouse: Logitech MX Revolution + A4Tech XL-750BF red'n'black
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“