Napíšu to tak, aby mi takhle odpovědět nemohli : )...Ale i tak - čím víc lidí jim pošle stížnost, tím větší šance, že je to nakopne, a že to tam začnou řešit...PzKpfw VI Tiger píše:Napisou ti, ze o tom vi a ze na tom makaji. Jako vzdycky, kdyz se neco podela.
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Rajče
- Mírně pokročilý

- winny
- Nováček

-
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- Skeeter
- Začátečník

Shadow priestwinny píše:Zdravim, poraďte mi alespon podle vašich zkušeností, co je na 70 približně nejlepší při srovnatelnym equipu do PvP : Priest , Mage, Paladin. Díky
repair.exe utilitka v adresari wowolafnikov píše:Zdar, potřebuji poradit jak mohu odstranit Patch. Nainstaloval jsem 2.3.0 a přechazím na jiný server, který ho nepodporuje a přeinstalovávat se mi to nechce. Neví někdo jak na to?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- Butch
- Středně pokročilý

Se na to vykasli a pojd hrat na ofikoolafnikov píše:No, zkoušel jsem to ale nějek se to nechce odstranit. Projede to několik kontrol a potom žádná změna. Bud dělám něco špatně nebo jsem něco přehlíd. Nevim..repair.exe utilitka v adresari wow
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WoW jako dárek
Ahoj, chci koupit manželce jako dárek k vánocům World of Warcraft a mám k tomu pár dotazů:
- bude stačit zakoupení klasického World of Warcraft nebo mám rovnou pořídit battlechest s datadiskem? Bude ji nedatadiskový WoW nějak zásadně limitovat při hraní? Při zakoupení je měsíc hraní zdarma ve kterém to bude zkoušet jak se jí to líbí a kdyby se jí to náhodou (má za sebou Diablo 2, Baldurs Gate, Baldurs Gate 2, NWN, Warcraft II a Warcraft III) nelíbilo, tak je vcelku zbytečné datadisk pořizovat. Nicméně pokud datadisk zásadně ovlivňuje hratelnost nebo množství spoluhráčů, tak by asi bylo vhodné ho pořídit?
- k aktivaci hraní měsíc zdarma je nutné vlastnit kartu schopnou platit po internetu nebo předplacenou hráčskou kartu. Pokud jsem právě přes svojí platební kartu zakoupil na STEAMu Counter-Strike, tak mi půjde aktivovat i ten měsíc zdarma ve WoW?
- je ještě něco zásadního, co bych měl před pořízením vědět? Manželka má relativně dost času (je těhotná a má na to neschopenku), takže počítám s tím, že pokud ji to chytne, tak je to časožrout
. Je ale ještě něco dalšího zásadního?
- bude stačit zakoupení klasického World of Warcraft nebo mám rovnou pořídit battlechest s datadiskem? Bude ji nedatadiskový WoW nějak zásadně limitovat při hraní? Při zakoupení je měsíc hraní zdarma ve kterém to bude zkoušet jak se jí to líbí a kdyby se jí to náhodou (má za sebou Diablo 2, Baldurs Gate, Baldurs Gate 2, NWN, Warcraft II a Warcraft III) nelíbilo, tak je vcelku zbytečné datadisk pořizovat. Nicméně pokud datadisk zásadně ovlivňuje hratelnost nebo množství spoluhráčů, tak by asi bylo vhodné ho pořídit?
- k aktivaci hraní měsíc zdarma je nutné vlastnit kartu schopnou platit po internetu nebo předplacenou hráčskou kartu. Pokud jsem právě přes svojí platební kartu zakoupil na STEAMu Counter-Strike, tak mi půjde aktivovat i ten měsíc zdarma ve WoW?
- je ještě něco zásadního, co bych měl před pořízením vědět? Manželka má relativně dost času (je těhotná a má na to neschopenku), takže počítám s tím, že pokud ji to chytne, tak je to časožrout
- Skeeter
- Začátečník

Antonin Chromy >
add1 > datadisk nejak zasadne hru do 60lvl neovlivni, pouze ti prida moznost hrat za dalsi dve rasy (Blood Elfove, Dreanei). Jinak DD je opravdu dulezity az s priblizenim se 60lvl. Pak ti dava moznost hrani v dalsich lokacich, dosazeni lvl 70 atp...
add2 > pokud tvoje kreditni/platebni karta podporuje internetovel platby a je to bud, VISA, Visa Electron, Mastercard nebo ta US karta co nevim jak se jmenuje, tak bys nemel mit problem. Dalsi moznost je predplacenej kupon na 2 mesice.
add3 > rekl bych, ze nic zadadniho uz neni
snad jen pevny nervy (pri hrani na pvp realmu), jinak preji krasnou zabavu...
PS: hlavne at si nedava alianci, casem pochopi....
add1 > datadisk nejak zasadne hru do 60lvl neovlivni, pouze ti prida moznost hrat za dalsi dve rasy (Blood Elfove, Dreanei). Jinak DD je opravdu dulezity az s priblizenim se 60lvl. Pak ti dava moznost hrani v dalsich lokacich, dosazeni lvl 70 atp...
add2 > pokud tvoje kreditni/platebni karta podporuje internetovel platby a je to bud, VISA, Visa Electron, Mastercard nebo ta US karta co nevim jak se jmenuje, tak bys nemel mit problem. Dalsi moznost je predplacenej kupon na 2 mesice.
add3 > rekl bych, ze nic zadadniho uz neni
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Rajče
- Mírně pokročilý

2 ACH: klidně si může dát Alianci...ať si vybere dle svého gustaSkeeter píše:
- Butch
- Středně pokročilý

Re: WoW jako dárek
No asi jen to. ze pak bude chtit abys to s ni hral taky.Antonín Chromý píše:...Je ale ještě něco dalšího zásadního?
Respektive treba nebude, ale priprav se na to ze jak se do toho jednou poradne zabere, ze uz ji to nepusti.
Takze naplanuj koupi dalsiho pc + accountu pro sebe
add zavislost na wowu...
Vyhoda ze kdyz bude hrat za maga, tak budete mit doma jidla a piti dost pro vsechny. Taky na dovolenou se dostanete pres portaly rychle.
Z prace pak pouzije HS a to usetri plno penez za MHD
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

Rajce > prave proto, ze tam nehraje tolik deticek. Lidi u hordy jsou vesmes dospelaci, prumer v nasi guilde je cca 25+ a je to sakra znat...Nehlede na Questy ktery jsou za alianci fakt strasny
Charakterizoval bych to: od zachranovani princezen po inkvizici bezbozniku....
Ale samozrejme je to jeho/jeji vec, ja kdyz si poprve nainstaloval a spustil wow tak uz jsem vedel, Undead byla jasna volba
A to jsem do ty doby neznal nikoho kdo wow hral...ted jsi rikam, jak dobre jsem udelal....
Ale samozrejme je to jeho/jeji vec, ja kdyz si poprve nainstaloval a spustil wow tak uz jsem vedel, Undead byla jasna volba
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

O inteligenci většiny hordy bych spekuloval, zvášť po včerejšku...Skeeter píše:Rajce > prave proto, ze tam nehraje tolik deticek. Lidi u hordy jsou vesmes dospelaci, prumer v nasi guilde je cca 25+ a je to sakra znat..
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Rajče
- Mírně pokročilý

Jo, věkovej průměr hordy je vyšší, ale to nehraje roli,když jsi v guildě, kde jsou starší a pohybuješ se mezi staršímaSkeeter píše:Rajce > prave proto, ze tam nehraje tolik deticek. Lidi u hordy jsou vesmes dospelaci, prumer v nasi guilde je cca 25+ a je to sakra znat...Nehlede na Questy ktery jsou za alianci fakt strasnyCharakterizoval bych to: od zachranovani princezen po inkvizici bezbozniku....
ad questy: to neni pravda
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jste si jistí, že se ještě dává k datadisku karta zdarma? Já myslím, že od té doby, co je možnost pořídit si free account na netu se to nedává. Jinak omezení jsou lvl 20, nemožnoust používat poštu a general chat ne.
Jinak bez datadisku je omezeni na začátku jenom pár. Nemůžeš hrát Belfa a Draenei a taky nemůžeš do jejich úvodních lokací. No a pak nemůžeš do Outlandu. Jinak nic.
Jinak rozmyslet stranu (myslim vzit hordu a na aliky se nedivat)
Rozhodout se mezi PVE a PVP realm. Na PVP to chce vetší nervy, ale je asi lepší.
Doporučil bych hrát "vzácnější classy" - priest třeba, ne hunter, rogue.
Když úplně od nuly, tak jít na nový realm - doporučený. Nelézt na full. Ten existuje dlouho a je tam hodně lvl 70 co chodí SSC atd a maj milion altu. Na takovym novym je mnohem min tak velkych lvl a ten server pujde "s ni" nebude ho muset dobihat.
Jinak bez datadisku je omezeni na začátku jenom pár. Nemůžeš hrát Belfa a Draenei a taky nemůžeš do jejich úvodních lokací. No a pak nemůžeš do Outlandu. Jinak nic.
Jinak rozmyslet stranu (myslim vzit hordu a na aliky se nedivat)
Rozhodout se mezi PVE a PVP realm. Na PVP to chce vetší nervy, ale je asi lepší.
Doporučil bych hrát "vzácnější classy" - priest třeba, ne hunter, rogue.
Když úplně od nuly, tak jít na nový realm - doporučený. Nelézt na full. Ten existuje dlouho a je tam hodně lvl 70 co chodí SSC atd a maj milion altu. Na takovym novym je mnohem min tak velkych lvl a ten server pujde "s ni" nebude ho muset dobihat.
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Náboženství
Ty vole...eee pardon...samozřejmě děkuji všem, ale ty vole...ono toho je docela dost, pro člověka, který o WoW ví jako o té dobré on-line hře, ale protože on-line nehraje, tak to tím končí.
Moje dojmy (zatím):
- koupím krabici s WOW a po instalaci pak nějak (po vyplnění čísla z mé Visa Electron, kterou jsem funkčně otestoval dnes na steamu) aktivujeme account na kterém půjde 30 dní hrát
- k WOW vycházejí nějaké patche, předpokládám, že si je hra bude stahovat nějak sama před spuštěním - kolik můžu čekat MB, pokud budu mít hru "čistou" z krabice?
- po spuštění hry bude následovat výběr REALMU (serveru) - psali jste (tedy přesněji PzKpfw VI Tiger), že doporučujete nový realm - doporučený? Kdo mi dá tip jaký nový? Jak to poznáme, který je nový? Ale tohle je rozhodně užitečný tip - ohledně toho souběžného vývoje...jenom ještě prosím upřesnit.
- po výběru REALMU asi bude následovat výběr strany, znamenám si, že HORDA je trošičku zajímavější a ALIANCE provařenější - ale to už tak nějak bývá standardem
Ve Warcraftu II volí manželka vždycky orky 
- PVP vs PVE není třeba řešit, to bude PVE - to neukecám
- k Butchově poznámce - vlastní počítač už má, dlouho...
Moje dojmy (zatím):
- koupím krabici s WOW a po instalaci pak nějak (po vyplnění čísla z mé Visa Electron, kterou jsem funkčně otestoval dnes na steamu) aktivujeme account na kterém půjde 30 dní hrát
- k WOW vycházejí nějaké patche, předpokládám, že si je hra bude stahovat nějak sama před spuštěním - kolik můžu čekat MB, pokud budu mít hru "čistou" z krabice?
- po spuštění hry bude následovat výběr REALMU (serveru) - psali jste (tedy přesněji PzKpfw VI Tiger), že doporučujete nový realm - doporučený? Kdo mi dá tip jaký nový? Jak to poznáme, který je nový? Ale tohle je rozhodně užitečný tip - ohledně toho souběžného vývoje...jenom ještě prosím upřesnit.
- po výběru REALMU asi bude následovat výběr strany, znamenám si, že HORDA je trošičku zajímavější a ALIANCE provařenější - ale to už tak nějak bývá standardem
- PVP vs PVE není třeba řešit, to bude PVE - to neukecám
- k Butchově poznámce - vlastní počítač už má, dlouho...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

1. Ano. Koupis hru, nainstaluješ a po skončení ti to samo nabídne, že můžeš vytvořit účet, instalátor má přímý odkaz. Na wow-europe.com je to taky. Create new account nebo tak nějak.
2. Ano, hra sama pozná, že není ve stejné verzi jako je na realmu na který se snaží připojit => stáhne malý program, který sám spustí stahování a po stažení sám nahodí patch. Tak je to vždycky. Čistá hra z krabice se asi říct nedá. Ja kupoval wow a v krabici mi přišla verze 1.6 (hodně stará) a stahoval sem asi 170MB? ale nevim. Kamošům už přišla krabice 1.9 ale taky stahovali, kdyby ti přišla ta, co byla před 2.3.0 (2.3.0 to určitě nebude) tak tě čeká odhadem 280MB.
3.Když se poprvé přihlásíš, tak místo postavy, která byla hraná naposled, se ti objeví okno. Tam bude něco ve stylu vyberte jazyk, předpokládám AJ, ale je i něm, fr a španělština, a pak to bude chtít výber typu realmu.
Jsou PVE - pobíháš ve světě a hra je zaměřená hlavně na zabíjení mobů. Ostatní hraáči tě neohrozí.
PVP - lvluje a questuje se taky klasicky = zabíjení mobů. Má to ale háček, jakmile vylezeš z oblasti tvého území. Asi lvl 20 a výš a potkáš nasranýho alika lvl 70. Tak tě sejme a nic s tim něuděláš. Ty to taky můžeš dělat. Btw. Tomu se říká ganking. Když lvl 70 kempi lvl 30 ktery chcou questit.
Pak sou RP a RPPVP. To samy akorat je to RP, takže se chováš jako ta postava. Tj. jako paladin by si měl mluvit jak... no asi jak paladin. Prostě jak blb.
4. Hordy bývalo mín a bývala "vyslpělejší". Aliance bývalo víc a měla tzv. easy mod. Měli paladiny, my ne. To už nepla. Jediny co závidím alianci sou města. Maji utulny hospody a stormwind je hezke město. Undercity to je hruza. Jasně sedí do příběhu, ale mi se nelibi.
5. I na PVP serverech se chodí dungy, stejně jak na PVE. Jediny rozdil je world PVP.
2. Ano, hra sama pozná, že není ve stejné verzi jako je na realmu na který se snaží připojit => stáhne malý program, který sám spustí stahování a po stažení sám nahodí patch. Tak je to vždycky. Čistá hra z krabice se asi říct nedá. Ja kupoval wow a v krabici mi přišla verze 1.6 (hodně stará) a stahoval sem asi 170MB? ale nevim. Kamošům už přišla krabice 1.9 ale taky stahovali, kdyby ti přišla ta, co byla před 2.3.0 (2.3.0 to určitě nebude) tak tě čeká odhadem 280MB.
3.Když se poprvé přihlásíš, tak místo postavy, která byla hraná naposled, se ti objeví okno. Tam bude něco ve stylu vyberte jazyk, předpokládám AJ, ale je i něm, fr a španělština, a pak to bude chtít výber typu realmu.
Jsou PVE - pobíháš ve světě a hra je zaměřená hlavně na zabíjení mobů. Ostatní hraáči tě neohrozí.
PVP - lvluje a questuje se taky klasicky = zabíjení mobů. Má to ale háček, jakmile vylezeš z oblasti tvého území. Asi lvl 20 a výš a potkáš nasranýho alika lvl 70. Tak tě sejme a nic s tim něuděláš. Ty to taky můžeš dělat. Btw. Tomu se říká ganking. Když lvl 70 kempi lvl 30 ktery chcou questit.
Pak sou RP a RPPVP. To samy akorat je to RP, takže se chováš jako ta postava. Tj. jako paladin by si měl mluvit jak... no asi jak paladin. Prostě jak blb.
4. Hordy bývalo mín a bývala "vyslpělejší". Aliance bývalo víc a měla tzv. easy mod. Měli paladiny, my ne. To už nepla. Jediny co závidím alianci sou města. Maji utulny hospody a stormwind je hezke město. Undercity to je hruza. Jasně sedí do příběhu, ale mi se nelibi.
5. I na PVP serverech se chodí dungy, stejně jak na PVE. Jediny rozdil je world PVP.
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Další zvídavá:
Jeden account může mít libovolné množství postav zároveň z hordy i aliance (samozřejmě rasa/povolání je fixovaná na alianci nebo hordu)? Na jednom accountu můžu mít zároveň rozhraného mága aliance a warriora orků nebo liche undeadů (vymýšlím si povolání, nehraju a neznám to přesně)?
Resp. existuje nějaká nej stránka o world of warcraftu, kde najdu relevantní informace v nějaké srozumitelné formě abych tady neprudil se samozřejmostma? (stránek o wow je milion, hledám nějakou rozumnou
)
A ještě - jak rychle se v této hře leveluje? Kam se dá za měsíc hraní dosáhnout, když se hraje v průměru 2 hod. denně "normálním způsobem"? Záleží to hodně na povolání a rase nebo se to dá odhadnout?
Jeden account může mít libovolné množství postav zároveň z hordy i aliance (samozřejmě rasa/povolání je fixovaná na alianci nebo hordu)? Na jednom accountu můžu mít zároveň rozhraného mága aliance a warriora orků nebo liche undeadů (vymýšlím si povolání, nehraju a neznám to přesně)?
Resp. existuje nějaká nej stránka o world of warcraftu, kde najdu relevantní informace v nějaké srozumitelné formě abych tady neprudil se samozřejmostma? (stránek o wow je milion, hledám nějakou rozumnou
A ještě - jak rychle se v této hře leveluje? Kam se dá za měsíc hraní dosáhnout, když se hraje v průměru 2 hod. denně "normálním způsobem"? Záleží to hodně na povolání a rase nebo se to dá odhadnout?
- VictimCZ
- Začátečník

-
co se tyce charakteru jsou tu ruzna omezenei.. jako napr na pvp serveru nemuzes mit char za obe frakce.. a vdy je tu maximum 8 ci 10 char na 1server.Antonín Chromý píše:Další zvídavá:
Resp. existuje nějaká nej stránka o world of warcraftu, kde najdu relevantní informace v nějaké srozumitelné formě abych tady neprudil se samozřejmostma? (stránek o wow je milion, hledám nějakou rozumnou)
urco vsechno info najdes na offic strankach.
levlevani je poslednim patchem urychleno ale VZDY se to odviji od skusenosti hrace... prvni char udelas mozna za 30dni cisteho herniho casu.
ti skusenejsi pred patchem udelaji chat na max lvl za cca 10-11dni
ale ted by to melo byt urcyhleno mezi lvl asi 15 az 50 mozna 60 .. pak uz jen dodelat 10 na 70.
a lisi se to tim i jakou class si vyberes. nektere se expi lepe nektere hure. ale vzasade neni zadna class co ma problemy prezit. je to vse jen o skusenostech.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W