THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+
Moderátor: L4mka
- Brišo
- Začátečník

-
THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+
Čo hovorite no tuto novú Case ?
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000bws.asp
V poslednom čase som počul veľa negatývnych vyjadrení na skrinky od Thermaltake, že šli s kvalitou dosť dole.
Mám v pláne kúpiť si nove PC a pôvodne som chcel Thermaltake VA8003BWS ARMOR SUPERTOWER, teraz uvažujem nad touto novou skrinkou.
Veľa ľudí tvrdí, že ich ventilatory su moc hlučné aj keď výrobca tvrdí úplný opak a že majú tenké plechy, takže teraz neviem či mam začať uvažovať o iných skrinkách, ktoré sa mi vzhľadovo až tak moc nepačia.
Za všetky rady vopred ďakujem.
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000bws.asp
V poslednom čase som počul veľa negatývnych vyjadrení na skrinky od Thermaltake, že šli s kvalitou dosť dole.
Mám v pláne kúpiť si nove PC a pôvodne som chcel Thermaltake VA8003BWS ARMOR SUPERTOWER, teraz uvažujem nad touto novou skrinkou.
Veľa ľudí tvrdí, že ich ventilatory su moc hlučné aj keď výrobca tvrdí úplný opak a že majú tenké plechy, takže teraz neviem či mam začať uvažovať o iných skrinkách, ktoré sa mi vzhľadovo až tak moc nepačia.
Za všetky rady vopred ďakujem.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Brišo
- Začátečník

-
Hej počul som, že ten bočný ventilátor narušuje prúdenie vzduchu, ale ak by to nebol až taký veľký problém tak by mi to moc nevadilo. vypnúť sa dá vždy.Flegy píše:nevypada spatne. i normalni armor je super skatule. jen u tyhle je skoda ze ty 2 kose na dycky dole dali blizko predku ze tam nepude s nejvetsi pravdepodobnosti dat radiator. jinak bych ji vytknul ventilator v bocnici
A čo sa týka tých dvoch kosov na disky tie by sa mali dať vybrať nie?
A chcel by som sa spitať má niekto skúsenosti s jednou z tých skriniek že ako je to s tou hlučnosťou tých ventilátorov ?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Brišo
- Začátečník

-
dik za odpoveď aspoň niekto dačo napisalFlegy píše:v tyhle case jsou pouzity novy fany cili nikdo nevi. jinak ten fan v bocnici kurvy airflow akorat. kort kdyz je tam danej tak pekne ten fan vepredu co fouka primo na grafiku. to by si pak zaslouzilo udelat treba z plexi nakej tunel az dozadu...super vec
Pravdepodobne si ju teda kúpim. Dúfam len že neoľutujem lebo je to dosť peňazí len za skrinku. Dosť by ma nasralo kebyže tie ventilátory začnú časom hučať.
Ak by mal niekto s ňou nejake skúsenosti napíšte pls
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- PHECZ
- Nováček

-
- Brišo
- Začátečník

-
No Slovensko je na tom dosť podobne. Ja ju mám v pláne kúpiť práve niekedy v januári spolu so všetkým čo treba. Vtedy by mali vyjsť aj nove 45nm procesory od Intelu takže mi to celkovo vyhovuje. Ale ďalej to už odkladať nechcem takže dúfam, že koncom januára ju budem mať doma.PHECZ píše:Jsem na tom stejně jako Ty, taky jsem chtěl tu původní verzi, ale nakonec jsem se rozhodl pro tuhle.
Akorát jí TT uvolní pro ČR až 24.1.08![]()
Nevim jak je na tom Slovensko, ale jestli jí někde seženeš dřív, tak dej určitě vědět.