Asus P5B Deluxe (775, P965 + ICH8R)
Moderátor: Eddward
- Ryousuke
- Začátečník

Planujem kupit akasa externy box na esata koli pravidelnym zaloham disku jedna sa u P5B deluxe o sata I rozhranie alebo sata II alebo je esata nieco uplne ine. Nie ze by mi tych 1.5GB/s nestacilo ale len tak sa zaujimam ze ci nieje efektivnejsi sposob ako robit backup ked sa jedna o dost vela dat. Dalsia vec je ako spolahlivo ta esata u P5B deluxe funguje 
Akasa Freedom Xone, Silver Power/Seasonic 500W power supply.
Asus P5B Deluxe, Core2Duo E8400+AC Freezer 7, 2x2GB DDR2 1066Mhz Kingstone Black Limited 1TB Samsung Spinpoint F3 + 500GB HDD WD RE2, Inno 3D 8800GTS 512, SB Extreme Gamer, DVD-RW LG H30N, Philips Brilliance 21" CRT
Asus P5B Deluxe, Core2Duo E8400+AC Freezer 7, 2x2GB DDR2 1066Mhz Kingstone Black Limited 1TB Samsung Spinpoint F3 + 500GB HDD WD RE2, Inno 3D 8800GTS 512, SB Extreme Gamer, DVD-RW LG H30N, Philips Brilliance 21" CRT
- Plech...
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vysel dalsi z rady Biosu pro tuto nesmrtelnou desku verze 1226 po dnu testovani jsem se dostal z OCckem o 100Mhz na kazdem jadru hore.... prikladat toto jen zmenou biosu 100% nemohu, ale kazdopadne asi na tom neco bude... s verzi 12?? jsem zatim nejvic s timto. Dostal jsem se na 3.3 jestli to tak pujde dal tak budu jen rad 
Asus P5B Deluxe/WiFi-AP Bios 1226 | Core 2 Q6600 2,4GHz@3.424 @ Scythe Mugen | RAM GEIL DIMM 2048MB DDR 840MHz 5-5-5-15 | ASUS 8800GTX | Thermaltake Toughpower 700w | Thermaltake Dream Tower Tsunami VA3000BWA | Monitor HP w2408h LCD + 21CRT Dell
- sid
- Začátečník

-
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musíš si sehnat starší afudos, pak to šlo, ale kde je, to si už nevzpomenu 
Ale můžeš se poptat na
http://www.xtremesystems.org/forums/
nebo pohledat, tam někde jsem to našel
Ale můžeš se poptat na
http://www.xtremesystems.org/forums/
nebo pohledat, tam někde jsem to našel
- gard
- Nováček

-
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zjistil uz nekdo jak provozovat na wistach ten zvuk 5.1? porad mi jede ten subwoofer jen v testu ale nikde to nehraje, jo vlastne pozor, jedna nova mmorpg a to konkretne pirates of burning sea na ten subwoofer jako jedine co sem kdy zapl dokaze neco zahrat
asus ma na webu pul roku stary drivery, i bety nicemu nepomahaj... tak uz newim... naky napady?
asus ma na webu pul roku stary drivery, i bety nicemu nepomahaj... tak uz newim... naky napady?
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Radkoff
- Začátečník

-
- Radkoff
- Začátečník

-
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Radkoff
- Začátečník

-
- SWE
- Začátečník

Pokud mas zmeneny nasobic, nebo jen povolenou zmenu nasobice, prestoze ho mas na default pro dany CPU, volba EIST automaticky zmizne z nabidky BIOSu - a tato funkce se zaroven vypne.Radkoff píše:dík za pomoc, tvůj post mi naprosto jasně osvětlil, kde je zakopanej pes...
jinak prosím, aby se vyjadřovali pouze lidi, kteří mají co říct...
Zkus si zakazat zmenu nasobice (Modify Ratio Support) a uvidis, ze se ti EIST (Intel SpeedStep tech.) zobrazi ve stejne nabidce (tam, kde jsi zakazal zmenu nasobice, uplne dole).
- Radkoff
- Začátečník

-
děkuji za post, který někam vede
akorát teda nevim, násobič mám odemčenej (9x), při frekvenci FSB 360 mám v biosu takt procesoru nějakejch 3,2g, to je v pořádku...
ale pokud tvrdíš, že eist se automaticky deaktivuje změnou násobiče, tak proč mi cpu-z ukazuje takt 2,1g a násobič 6x ? everest po změnu ukazuje jednou 11,5x - 3,2 a za pět vteřin 7x - 3,2 při různý frekvenci fsb
akorát teda nevim, násobič mám odemčenej (9x), při frekvenci FSB 360 mám v biosu takt procesoru nějakejch 3,2g, to je v pořádku...
ale pokud tvrdíš, že eist se automaticky deaktivuje změnou násobiče, tak proč mi cpu-z ukazuje takt 2,1g a násobič 6x ? everest po změnu ukazuje jednou 11,5x - 3,2 a za pět vteřin 7x - 3,2 při různý frekvenci fsb
- Frikulin
- Začátečník

-
Potreboval bych poradit ohledne integrovane zkukovky na desce. Chci si poridit 5.1 repraky a nevim, jestli jsou podporovany. Mam totiz Visty 64 bit. Ma integrovana deska nekaky software na ladeni zvuku atd. Diky
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
- Frikulin
- Začátečník

-
potrebuju zjistit, kde stahnu SOUNDMAX audio utility pro Visty. Diky
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
- SWE
- Začátečník

Nasobic musis zamknout, pak ti pojede EIST. To co ti ukazuje CPU-Z zpusobuje C1E (Enhanced Halt State) tj. jakasi nizsi forma EIST. Funguje tak, ze pri nevytizenem CPU nastavi BIOS automaticky nasobic na nejnizsi moznou hodnotu, ale napeti zustane stejne, setris ale tak ci tak, protoze se snizi celkem frekvence a s ni i prikon.Radkoff píše:děkuji za post, který někam vede![]()
Pokud nasobic zamknes nabidka EIST se v biosu zobrazi.
PS Toho, co ukazuje Orthos si nevsimej...ten je vetsinou uplne mimo.
Kazdopadne zkus pustit CPU-Z a pak orthos aspon uvidis, jak funguje to C1E, jak vytizis Orthosem CPU, hned ti CPU-Z ukaze nasobic na tu hodnotu, na kterou jsi ho nastavil v BIOSu)
- Radkoff
- Začátečník

-
když máš spuětěnej control panel, vpravo nahoře je "ikona" Analog devices, která tě odkáže na stránku http://www.analog.com/en/subCat/0,2879, ... 0_,00.html , tak se tam nějak zkus probrat. Jinak integrovaná zvukovka thle desky podoruje i 5.1 zvukFrikulin píše:potrebuju zjistit, kde stahnu SOUNDMAX audio utility pro Visty. Diky
- Radkoff
- Začátečník

-
jo, tak teď je to jasný. díkSWE píše:
Nasobic musis zamknout, pak ti pojede EIST. To co ti ukazuje CPU-Z zpusobuje C1E (Enhanced Halt State) tj. jakasi nizsi forma EIST. Funguje tak, ze pri nevytizenem CPU nastavi BIOS automaticky nasobic na nejnizsi moznou hodnotu, ale napeti zustane stejne, setris ale tak ci tak, protoze se snizi celkem frekvence a s ni i prikon.
Pokud nasobic zamknes nabidka EIST se v biosu zobrazi.
PS Toho, co ukazuje Orthos si nevsimej...ten je vetsinou uplne mimo.
Kazdopadne zkus pustit CPU-Z a pak orthos aspon uvidis, jak funguje to C1E, jak vytizis Orthosem CPU, hned ti CPU-Z ukaze nasobic na tu hodnotu, na kterou jsi ho nastavil v BIOSu)
- Frikulin
- Začátečník

-
problém je v tom, že mě se control panel vubec nanainstaluje. Mám z asusu stáhle ovladače pro Visty 64bit, ale instalne se jen ovladač, ale control ppanel.Díky
- mike_sushi
- Nováček

-
Zdravim, chcel by som sa spytat, ktora verzia BIOSu je pre tuto dosku, od podpory FSB 1333 MHz najstabilnejsia?
Idem dnes totizto kupit E6850, tak neviem ktory BIOS tam mam flashnut
Vopred dakujem
Idem dnes totizto kupit E6850, tak neviem ktory BIOS tam mam flashnut
Vopred dakujem
MB: ASUS P5B Deluxe | CPU: Intel Core2 Duo E6850 | RAM: 2x1024 Corsair XMS2 800MHz | VGA: MSI 8800GTX | HDD: WD2500KS 250GB + WD5000AAKS 500GB | KBD: Logitech G15 | Myš: Razer DiamondBack Plasma Limited Edition | PSU: Enermax Liberty 600W
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
uprimne, tahle deska a win vista je potrat opici kurvy, v testu ve win mi jde vsechno ale pri cehokoli delani mi hraje klasickejch 2.0 misto 5.1 takze newim, bud sem debil nebo asus je debil... ovladace novy newydali 20 let, s tema co mam to nejako neni asi uplne ono... wista 32bit, chtel sem 64ku zkusit ale kdyz vidim ty 32ky tak newim...
zatim ani nemam ozkousene jestli by to poresila pci zvukovka
jinak v XP vse bez problemu, vc sound max panelu... ve vistach neni ani prd, ani panel, ani sound max hd centrum proste nic...
edit to mike sushi - newim podivej se na web vyrobce tam mas prehlednou tabulku jake cpu od jake verze podporuje, jinak samo o sobe to dava i 2000ht @ 500fsb takze bych se nebal, jde faktj en o mikrokod update pokud nechces mit napsano unknown cpu type @ x.xx Ghz
zatim ani nemam ozkousene jestli by to poresila pci zvukovka
jinak v XP vse bez problemu, vc sound max panelu... ve vistach neni ani prd, ani panel, ani sound max hd centrum proste nic...
edit to mike sushi - newim podivej se na web vyrobce tam mas prehlednou tabulku jake cpu od jake verze podporuje, jinak samo o sobe to dava i 2000ht @ 500fsb takze bych se nebal, jde faktj en o mikrokod update pokud nechces mit napsano unknown cpu type @ x.xx Ghz
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak