The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Vím to. Ale COD4 hraju 1280*1024 max detaily a průměr 30-40 fps.
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

CPU: C2D E8200 2.66GHz @ 3.66GHz passively-cooled by Scythe Mugen || MB: Gigabyte P35 DS4 || RAM: Patriot 2x2GB 800MHz CL5 || GK: Gigabyte 8800GTS 512MB (G92) || PSU: Seasonic S12II 500W || HDD: Samsung SpinPoint 500GB || Case: Thermaltake M9 black || OS: Windows Vista x64 || Monitor: Samsung SM 206BW 20'' widescreen || Mouse: Logitech MX Revolution + A4Tech XL-750BF red'n'black
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

kamzik píše:Dobrý den lidi, potřebuji radu. Mám tuhlenc sestavu:
P4@ 3ghz
RAM: 512 mb
GPU: HD 3870
Na jaké rozlišení byste to hráli?? Vím že grafiku spomaluje CPU a RAM.
Díky za odpověď
velmi doporucuji precist Zaklínač (The Witcher) vs. hardware: návod

tam se doctes vse potrebne, ale s tou 512MB to nebude snadne.
---
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vylpesi (dokup RAMku) a bude to cekem ok

Příspěvek od TimTaylor »

to kamzik:

CPU to trouchu zbrzdi, ale nejvetsi brzda je u tebe urcite malo RAMky. Dokup alespon 1GB (ideálně 2GB) a bude ti to běhat v pohodě na 1024x768, mozna i ve vysssím rozlisení.

Osobne - vylepsil jsem grafiku z ATI 1950Pro na 3870XT a je to o necem jinem, vse na nejvyssí detaily, full AA, stíny, a pohoda v 1280x1024, predtím to bylo v tomhle rozliseni u me nehratelny...
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
pilarius
Začátečník
Začátečník

Re: vylpesi (dokup RAMku) a bude to cekem ok

Příspěvek od pilarius »

TimTaylor píše:Osobne - vylepsil jsem grafiku z ATI 1950Pro na 3870XT a je to o necem jinem, vse na nejvyssí detaily, full AA, stíny, a pohoda v 1280x1024, predtím to bylo v tomhle rozliseni u me nehratelny...
To ja zase vylepsil na X1950GT 512MB (takty o trosku nad Pro) a hraji to v 1680x1050 na nejvyssi, bez AA (v tomhle rozliseni neni ani potreba) s AF asi 4x nebo 8x (ted z hlavy nevim).
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak nakonec jsem si koupil CZ verzi a da se to prezit ten dabing ikdyz teda je videt ze je to proste vetsinou tupe cteni textu.

take autori dost odflakli pocet postav jelikoz se jich hromada opakuje

ale jinak je to super hra

teda az na tu stabilitu - jednou za par hodin to zuchne coz treba demo nedelalo

beha to bez problemu ikdyz aby to na moji sestave nebehalo ;)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

wallot píše:teda az na tu stabilitu - jednou za par hodin to zuchne coz treba demo nedelalo
Hraji od zacatku s patchem 1.1a a jsem nekde v polovine 4. kapitoly. Zatim mi hra nespadla ani jednou, a to mam pretaktovanou vetsinu sestavy. Asi dvakrat mi pri kliknuti na ukonceni hry vybehl klasicky error (odesilat/neodesilat), ale to mi nijak nevadi, kdyz uz jsem to ukoncoval.
Ted jsem to nejakou chvili nehral, neni na to cas, ale s patchem 1.2 to bude urcite jeste lepsi.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

s patchem v1.1a to me nepadalo vubec (asi 2x za celou hru), ale s patchem 1.2 hned na zacatku, tak uvidime, jestli to byla nahoda, nebo to je mene stabilni. presto je patch 1.2 lepsi nez 1.1a ;).

no a ktem postavam, to mi taky moc vadi, ale je treba se nad to povznest. nevim proc to musi byt takto, protoze potkavat celou hru tech cca 10 modelu v podstate vede k prehlizeni NPC, coz neni pro hratelnost uplne idealni.
---
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Já to musim zaklepat, ale hra mi ještě nespadla ani s jedním patchem :) Jinak se mi zdá, že postupem času se dabing Geralta trošku zlepšil, anebo jsem si už na něj zvyk.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

No musim povedat, ze mne to s poslednym patchom ku koncu stale viac a viac pada :(

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

presunul sem nepotrebnych asi 350 ulozenych pozic (ukladal sem kvuli padani furt) a ke konci (Epilog) to nespadlo ai jednou.

uz dlouho sem nehral hru defacto nonstop :) to sem si myslel ze na hrani do peti do rana sem uz starej :)

no nic NWN2 mask of betrayer uz ceka
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

tato blba, a obcas aj trosku nudna hra ma zacina nasierat... v prvej casti mam pobit utopencov, ale nejak som na nich zautocil uz predtym, ako som dostal quest a teraz sa mi uz ziadni neobjavuju.
Tri noci som uz na tych debilkov cakal... cas na uninstall?

P.S. tiez vas rozculuje ta debilna, nulova AI pocitaca, pri hre kocky?
Staci zvysovat sazky pokial sa da a zarucene vyhrate, protivnik vymeni aj super-mega kocky, staci ho zvysovanim popliest. AI tejto hry je pod urovnou dreveneho hupacieho konika.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Wuuduu píše:...v prvej casti mam pobit utopencov, ale nejak som na nich zautocil uz predtym, ako som dostal quest a teraz sa mi uz ziadni neobjavuju.
Tri noci som uz na tych debilkov cakal... cas na uninstall?...
Zkus to tam ještě pořádně prolézt. Já udělal to samý v bažinách u Wyzimy - pobil jsem utopence a pak jsem dostal teprve quest. Taky jsem tam asi půl hodiny blbě pobíhal, až nakonec vylez jeden z vody a quest byl hotov.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Wuuduu píše:P.S. tiez vas rozculuje ta debilna, nulova AI pocitaca, pri hre kocky?
Staci zvysovat sazky pokial sa da a zarucene vyhrate, protivnik vymeni aj super-mega kocky, staci ho zvysovanim popliest. AI tejto hry je pod urovnou dreveneho hupacieho konika.
Později už tu chybu nedělají, resp. přišlo mi, že je to více ošetřené.
CPU: C2D E8200 2.66GHz @ 3.66GHz passively-cooled by Scythe Mugen || MB: Gigabyte P35 DS4 || RAM: Patriot 2x2GB 800MHz CL5 || GK: Gigabyte 8800GTS 512MB (G92) || PSU: Seasonic S12II 500W || HDD: Samsung SpinPoint 500GB || Case: Thermaltake M9 black || OS: Windows Vista x64 || Monitor: Samsung SM 206BW 20'' widescreen || Mouse: Logitech MX Revolution + A4Tech XL-750BF red'n'black
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Ja jsem ted na zacatku druhyho aktu a uplne me to prestava bavit, zacalo to byt nejaky chaoticky. questy furt pribyvaj a nedari se me je stejnym tempem plnit jako je dostavam. Nesahl sem na to od stedryho dne co sem dostal Assasins Creed na Xbox. Dneska to asi zase zkusim... Nejvic me sere kdyz me mam jit za nekym treba do putiky a ten dotycnej tam neni a pri tom hra porad ukazuje ze by tam mel byt.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Ty ukazetele úkolů někdy dost blbnou. Zkus vypnout sledování úkolu a zase ho zapnout, někdy mi to pomohlo.

S těmi questy, jo to tak už bývá :) . Ale neboj, jakmile je posbíráš, budeš furt jen čumět do úkoplníčku a pěkně jeden po druhém je plnit.

Ad postavy: ve druhém aktu je týpek, který chce, abys zachránil něco cenného z jejich domu, kde jsou duchové. Udělal jsem to, ale chlápka nikdy nenašel, v žádnou denní dobu se prostě neobjevil :) . Tož tak, no, ale je to spíš ojedinělé, většinou jsem každého objevil.
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Tak hru jsem asi před měsícem dohrál (a zapomněl se tu pochlubit) :) .

Celkově se mi hra hodně líbila, dohrál jsem ji jedním dechem. Co si určitě zaslouží vyzdvihnutí, je RPG systém, který je povedený. Vlastností je hodně a z žádné nebudete mít pocit, že je k ničemu, naopak, budete se těšit, až ji budete mít (narozdíl od Hellgate: London, kde mi příjde RPG systém totálně odfláklý, vetšina vlastností u hrdinů je zcela k ho*nu) a to je určitě moc dobře. Animace, kdy Geralt bojuje, jsou velmi eye-candy a dost jsem se těšil, až se naučím další levely boje s mečem 8-) . Na začátku umí Geralt s mečem velmi málo, ale později (zejména skupinový systém boje) prodělá boom v destrukci a Geralt je nezastavitelný Pán Meče.

Alchymii jsem využíval hodně (hrál jsem na střední obtížnost), pěstní bitky jsem měl rád a kostky bavily hlavně mého bratra (já na ten hazard zas tak moc nejsem). Nemůžu říci, že by nějaké questy byly nudné a rutinní - hra mi přišla zajímavá po celou dobu a všechny questy mě bavily. Dodám jen, že jsem podporoval Sigfrieda, tedy dohrál jsem za Řád.

Určitě je třeba zmínit tolik kontroverzní český dabing. Zkrátka a jasně, mi se líbil na 99% (stovku nedám, abych tady některé nenaštval). Nemám k tomu více co dodat :) .

Dodám ještě můj článek se screeny - na úplně HIGH jsem to nehrál, přece jen 8800GTS 320MB dostávala v té hře zabrat, ale FPS jsem měl po drtivou většinu času nad hodnotou 32.

http://jednoauto.com/blog/?text=113-zak ... vedena-hra
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dr.Evil píše:...
Ano, ve Wyzimě začal konečně pořádnej nášup questů :) Ze začátku jsem si taky řikal - nějak moc ne? - ale postupem času ubejvaj a ubejvaj. Připomíná mi to trochu Gothic 3, kdy jsem si nabral milion questů a pak nevěděl, kam dřív.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Onecar píše:Ty ukazetele úkolů někdy dost blbnou. Zkus vypnout sledování úkolu a zase ho zapnout, někdy mi to pomohlo.

S těmi questy, jo to tak už bývá :) . Ale neboj, jakmile je posbíráš, budeš furt jen čumět do úkoplníčku a pěkně jeden po druhém je plnit.

Ad postavy: ve druhém aktu je týpek, který chce, abys zachránil něco cenného z jejich domu, kde jsou duchové. Udělal jsem to, ale chlápka nikdy nenašel, v žádnou denní dobu se prostě neobjevil :) . Tož tak, no, ale je to spíš ojedinělé, většinou jsem každého objevil.
ten chlapek je ve ctvrti kde je chlupaty medved je vzdy vecer. je to v podstate zlodej a ty jsi mu skocil na spek a kradl pro nej :-). Me se nestalo, abych nejaky quest nesplnil.

4Wuuuduuu ... u questu z nastenky je to tak, ze proste nesmis pouzit vsechny ingredience a schovavat si je do truhly pro strycka prihodu. utopenci se sice obnovi, ale az po prechodu do dalsiho aktu nebo po nejake udalosti. ja jsem mel takhle ntesno s vlcima kuzema. vlklu bylo malo a ja jejich kuze prodal kalksteinovi. nastresti jsem zpet jednu koupil pro moreen, aby si se mnou pospasovala ;).
---
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

uz som to spravil, bola to taka finta, ze akonahle som dostal ten quest s utopencami, prestali sa spawnovat na beznych miestach kde som ich kosil predtym, napr. pri mlyne, jaskyni a objavili sa len pri tych bedniach s tovarom, inde boli proste docasne vypnuti.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“