defaultní OS
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- rybarak-wm
- Nováček

-
defaultní OS
tady to určitě všichni ví..můžu si nějak jednoduše nastavit, který OS se mi spustí. já když při startu nevyberu do několikati sekund windows, tak mám linux, který nechci.
Jsem RybaRak-WM. To WM je "Vládce Všech Moří". Moje jednočelenná vývojářská firma je RybaRak Software
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: defaultní OS
Ano jde to nastavit treba z Linuxu ale nenapsal si nám jaký máš :ú)rybarak-wm píše:tady to určitě všichni ví..můžu si nějak jednoduše nastavit, který OS se mi spustí. já když při startu nevyberu do několikati sekund windows, tak mám linux, který nechci.
Jde tam nastavit výber OS jako default, doba kdy se pusti atd... jde to i z win, nebo editaci zavaděče. Dej nám více info.
- Ramirez
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rybarak-wm
- Nováček

-
Re: defaultní OS
mám linux ubuntu a windows vista ultimateDzin píše:Ano jde to nastavit treba z Linuxu ale nenapsal si nám jaký máš :ú)rybarak-wm píše:tady to určitě všichni ví..můžu si nějak jednoduše nastavit, který OS se mi spustí. já když při startu nevyberu do několikati sekund windows, tak mám linux, který nechci.
Jde tam nastavit výber OS jako default, doba kdy se pusti atd... jde to i z win, nebo editaci zavaděče. Dej nám více info.
Jsem RybaRak-WM. To WM je "Vládce Všech Moří". Moje jednočelenná vývojářská firma je RybaRak Software
- Ramirez
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Keby si si klikol na odkaz, ktorý som ti dal, tak hneď prvá nájdená stránka je presne pre teba.
- rybarak-wm
- Nováček

-
hotovo, dikyRamirez píše:Keby si si klikol na odkaz, ktorý som ti dal, tak hneď prvá nájdená stránka je presne pre teba.