Crysis - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Flegy píše:mel jsi nejdriv odinstalovat predchozi ovladace a udelat debordelizaci no :)
Ale to som vsetko urobil. Korektne odinstaloval stare ovladace ( driver cleaner, safe mode atd..) ale proste sa mi zmenili nastavenia na 7.12. Uroven detailov mipmap sa mi zmenilo na vysoku kvalitu z kvality, zaplo sa mi anizotropne filtrovanie naplno atd..Ked som to zmenil na normalne tak Crysis ide v poho. BTW: na co sluzi v ATT to Alternate pixels centers? To mam vypnute, ostatnym nastaveniam rozumiem. Dik
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

Tak hosi mam problem, doteraz som si myslel ze mi sli v crysis nejde kvoli patchu, ale po nainstalovani patchu sa mi vykon vobec nezvysil oproti single karte (viz nasledujuci graf). V inych hrach mi sli ide, tak sa pytam ci nieje niake nastavenie zle alebo niaky prikaz do konzoly aby mi to sli islo, pretoze to vobec nechapem, V recenziach vacsine ludi islo sli aj na 1.0 takze please pomoc

Obrázek

P.S Cervena krivka os je trochu pozadu (moja chyba), ale da sa tam krasne vidiet ze to je to iste (bezne odchylky medzi meranim)
7820x@4,8Ghz / MSI X299 Gaming M7 ACK / 4*8GB 3200Mhz CL16
Sedrick
Nováček
Nováček

patch 1.1

Příspěvek od Sedrick »

Mam stejny problem, ale z crossfire HD3870. Instalnul sem patch a fps se mozna este o neco zhorsili(a to uz maji fungovat obe karty).
Koukal sem na zahranicnich forech a tam jim to fungovalo normalne, tak ze nevim v cem muze byt problem:(
xeq
Začátečník
Začátečník

Re: patch 1.1

Příspěvek od xeq »

Sedrick píše:Mam stejny problem, ale z crossfire HD3870. Instalnul sem patch a fps se mozna este o neco zhorsili(a to uz maji fungovat obe karty).
Koukal sem na zahranicnich forech a tam jim to fungovalo normalne, tak ze nevim v cem muze byt problem:(
Ved to ze recenzentom vsade kde som pozeral tak Sli (aj cf) islo aj na 1.0 .... zacina ma to srat lebo keby to sli islo by som mohol hrat aj na very high (mozno nie vsetko na very high ale urcite by to islo)
Sedrick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sedrick »

Sli a CF fungovali jen v demu. Tam jsou taky dělané ty testy. Ale podpora v plné verzi hry prisla az tedka v patchi 1.1. problém je, že mi to nefachčí
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

Ok ok ved mame rovnaky problem tak sa nerozculuj :) ak nieco zistim tak to sem napisem
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

karf píše:...
jj, u mě to bylo nějak těch 50-60% (E6750 @ 3,2). 1280x1024, all medium. Spíš to bude tím že se cpu moc nezapotí, chtělo by to silnější grafku :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tenhle "patch" bude potřebovat patch :roll:
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

KU*VA uz ma to sere, grafiku to ma jak svina dobru ale nevedia to optimalizovat idioti! Sli ide na kkt, crossfire ide na kkt, a tie patchnotes to je na SMIECH! (A robili ten patch mesiac)
Sedrick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sedrick »

Hhh, tak to vypada, že podpora SLI a CF je jen pod win Vista :D Tak to at jdou panove z Cryteku do prd*** :evil:
Cpu:AMD5600+@3,2Ghz ; RAM:2xA-Data 1 GBDDR2 800MHz Cl4 ; Motherboard:Asus M2R32-MVP ; GPU 2xHD3870@850/2400 + Acceleso S1; HDD:Seagate 320GB SATAII ; Zdroj:Forton Blue StormII 500W ; Monitor:LG 20" LCD L207WT-PF
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

Sedrick píše:Hhh, tak to vypada, že podpora SLI a CF je jen pod win Vista :D Tak to at jdou panove z Cryteku do prd*** :evil:
Hhh ja mam vistu a nejde to tak isto cize je to cele na kundu

Aspon ze je tu cod4, <graficky horsie ale vacsia sranda, kvoli tomu ze s tym niesu nervy a kazdy call of duty je optimalizovany na 1. Teraz si niekto povie ze mi zalezi len na grafike, lenze som si kupil drahe pc aby som si to mohol zahrat aj na very high (co by so sli islo) tak ma nebavi ist na high/medium par detailov pretoze to ksakru ma ist.... a nejde to len kvoli neschopnosti cryteku/nvidie....SLI = SKURV3N3 LAINO mam z toho uz nervy
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak jedna bleskovka zde, bohuzel pouze pod Vista 32bit:

http://www.extrahardware.cz/crysis-rych ... patchem-11
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Nerozciluj se, zahrajes si to na V HIGH za par let, az to bude rychle na vsem.. :)
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

to ja viem, ale mna rozciluje presne to ze keby slo to zasrate SLI v tom zasratom crysise tak by som to hral na vhigh aj ted ... ale nastastie tu su aj ine dobre a lepsie hry (nemyslim graficky)
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

xeq píše:to ja viem, ale mna rozciluje presne to ze keby slo to zasrate SLI v tom zasratom crysise tak by som to hral na vhigh aj ted ... ale nastastie tu su aj ine dobre a lepsie hry (nemyslim graficky)
hm.. nemusel si mit tak drahe PC, kdyby si se trochu zamyslel a vzal si misto 2x GTS "jen" 2x GT ... dostal bys velmi podobny vykon za min penez... no.. ale jsou to tvoje penize..

tady na pctuningu psali o tom ze dve GTS do SLI se nevyplati.
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

SagiCZ píše:
xeq píše:to ja viem, ale mna rozciluje presne to ze keby slo to zasrate SLI v tom zasratom crysise tak by som to hral na vhigh aj ted ... ale nastastie tu su aj ine dobre a lepsie hry (nemyslim graficky)
hm.. nemusel si mit tak drahe PC, kdyby si se trochu zamyslel a vzal si misto 2x GTS "jen" 2x GT ... dostal bys velmi podobny vykon za min penez... no.. ale jsou to tvoje penize..

tady na pctuningu psali o tom ze dve GTS do SLI se nevyplati.
Hele mne sa to oplatilo, nevies kde a jak som ich kupil, keby som mal GT tak by to aj tak nevyriesilo to ze mi nejde sli v crysis
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Ale ono celkove SLI nevylplati.. Kterou jinou hru krome Crysis nezvladne jedina G92-GTS??
Nic me nenapada.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Cau dneska jsem si slozil pc: q6600,hd3870,gigabyte ds4, a vindows vista premium a kdyz jsem nainstaloval crysis tak kdyz ho chci spustit tak mi windows napise : Program crysis prestal pracovat. Co to znamena,nevite nekdo co s tim????
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Lipsak píše:Cau dneska jsem si slozil pc: q6600,hd3870,gigabyte ds4, a vindows vista premium a kdyz jsem nainstaloval crysis tak kdyz ho chci spustit tak mi windows napise : Program crysis prestal pracovat. Co to znamena,nevite nekdo co s tim????
Máš tam poslední drivery ke všemu,poslední aktualizace na ty wokna a patch na Crysis?Zkrátka Vista,jak to tak čtu a pozoruju,potřebuje ještě hodně doladit...To neber osobně,jen vyjadřuju názor.Zkus tyhle tři věci,pokud jsi tak již neučinil.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

No hele me to funguje ale blikaji me ty poblbli textury jako pred tim patchem jinak avg 30FPS max 50 vse high v rozliseni 1280x1024

Rada pro ty co nejde zprovoznit CF Catalyst A.I. nechte na standart nebo advanced kdyz date diasbled je to jako by jste vypli CF a druha vec vypnete si ve spraci zarizeni ATI Function Driver for High Definition Audio pak by vam melo jet CF
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“