oplatia sa tieto 2 notbuky.
prvy pre mna.nenarocny uzivatel..staci ked mi tam pofrci dajaky counter a corell paint shop pro XI.chcem do skoly...
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10410995
a druhy je pre narocnejsieho uzivatela.kt by sem tam zahral dajaku to lepsejsiu hru,a mozno programy ako CAD.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10531364
ak mate niekto skusenosti s tymito nootebookmi,napiste...
hlavn pri instalacii xp do toho,kedze oba su bez OS,,,
a myslite ze zlacneju este niekedy vo february?
diky moc....
MSI VR610X a MSI GX610PX
Moderátor: Don
- theether
- Nováček
-
MSI VR610X a MSI GX610PX
asus P5B-VM/intel C2D E6300@1,86/2x512MB apacer 677/maxtor 200GB sataII/lg GSA-H42L/beng PF93GX/FORTRON 400W/UPC 420W
- James.Sniper
- Začátečník
-
Hoj, zálaží taky jak hodně je budeš nosit, musíš brát v potaz, že je to low-end (hlavně VR610X), takže plasty nejsou úplně nejtvrdší.
Výkonově jsou na tom dobře, pokud nebudeš komprimovat video nebo podobný věci. Na CAD by se možná hodilo větší rozlišení, ale to znamená zase vyšší cenu...
Nainstalování XP je trošičku problém, ale dá se to zvládnout, chce to trošku znalostí a kouknout se třeba sem.
Výdrž na baterku bude nic moc, u VR610X okolo 2,5h a u GX610PX okolo 2h.
Zlevní? Můj skromný odhad je, že zlevní okolo 200,- (ale neber mě za slovo ).
Výkonově jsou na tom dobře, pokud nebudeš komprimovat video nebo podobný věci. Na CAD by se možná hodilo větší rozlišení, ale to znamená zase vyšší cenu...
Nainstalování XP je trošičku problém, ale dá se to zvládnout, chce to trošku znalostí a kouknout se třeba sem.
Výdrž na baterku bude nic moc, u VR610X okolo 2,5h a u GX610PX okolo 2h.
Zlevní? Můj skromný odhad je, že zlevní okolo 200,- (ale neber mě za slovo ).
- theether
- Nováček
-
sak osobne mi tolko vydrz nevadi to postaci...
inak kebych na ten vr610x dal 2gb ramku a dal tam teda dajkme tomu windovs vista home premium...tak utahlo by mi to dajaky strihaci program na video ci ani nie....
inak kebych na ten vr610x dal 2gb ramku a dal tam teda dajkme tomu windovs vista home premium...tak utahlo by mi to dajaky strihaci program na video ci ani nie....
asus P5B-VM/intel C2D E6300@1,86/2x512MB apacer 677/maxtor 200GB sataII/lg GSA-H42L/beng PF93GX/FORTRON 400W/UPC 420W
- James.Sniper
- Začátečník
-
- theether
- Nováček
-
ok teda.ten turion x2 tk 55 ma teda frekvenciu 2x1,8hgz? alebo to je frekvencia dohromady oboch jadier.
a co sa tyka konstrukcie vydrzi to nieco?
lebo som tu cital selijake komentare ze napr. na aceroch, asusoch im popraskali panty alebo ze sa klavesnica strasne prehybaplasty pri chladicoch sa moc krutia a tak...
a co sa tyka konstrukcie vydrzi to nieco?
lebo som tu cital selijake komentare ze napr. na aceroch, asusoch im popraskali panty alebo ze sa klavesnica strasne prehybaplasty pri chladicoch sa moc krutia a tak...
- James.Sniper
- Začátečník
-
Ano je dvoujádrový 2x1,8GHz.
Konstrukce je na cenu (mám EX610X za 16k) dobrá, plasty docela tvrdé, slabina je akorát víko (to se prohýbá), na takové HP nebo Lenovo to samozřejmě nemá. Pokud se k němu budeš chovat slušně, tak je to v pohodě, crash testy by sem ale nedoporučoval.
MSI má kovové panty, takže by měli vydržet mnohem více než plastové panty (u starých nb).
Klávesnice se při normálním psaní neprohýbá. To že se u chladičů kroutí plasty bude asi tím, že ty nb hodně hřejí 80°C a více, to u mého MSI jsou teploty okolo 62°C (teď v zimě 21°C v pokoji) při hraní her, CPU 1,8GHz 0,95V (v základě je nějakých 1,075V).
Konstrukce je na cenu (mám EX610X za 16k) dobrá, plasty docela tvrdé, slabina je akorát víko (to se prohýbá), na takové HP nebo Lenovo to samozřejmě nemá. Pokud se k němu budeš chovat slušně, tak je to v pohodě, crash testy by sem ale nedoporučoval.
MSI má kovové panty, takže by měli vydržet mnohem více než plastové panty (u starých nb).
Klávesnice se při normálním psaní neprohýbá. To že se u chladičů kroutí plasty bude asi tím, že ty nb hodně hřejí 80°C a více, to u mého MSI jsou teploty okolo 62°C (teď v zimě 21°C v pokoji) při hraní her, CPU 1,8GHz 0,95V (v základě je nějakých 1,075V).